دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

هشدار: ایمپلنت مغزی نیورالینک می تواند به خصوصی ترین افکار کاربران دسترسی پیدا کند

هشدار: ایمپلنت مغزی نیورالینک می‌‌تواند به خصوصی‌ترین افکار کاربران دسترسی پیدا کند

پس از موفقیت چشمگیر شرکت نیورالینک در ایمپلنت مغزی یک میمون و توانایی وی در بازی کامپیوتری، حالا برخی متخصصان نگران عدم رعایت قوانین حریم خصوصی، امکان کنترل ذهن و دستیابی به افکار از طریق چیپ‌های مغزی این شرکت هستند.

حدود یک هفته قبل نیورالینک شرکت آمریکایی «ایلان ماسک» که در زمینه فناوری عصبی و توسعه واسط مغز و رایانه فعالیت می‌کند، ویدیویی در یوتیوب منتشر کرد که در آن میمونی با استفاده از ایمپلنت مغزی بازی Pong را از طریق ذهن خود انجام می‌داد. برخی کارشناسان معتقد هستند که فناوری ایمپلنت مغزی نیورالینک می‌تواند بسیار خطرناک باشد و ایده‌ها و افکار کاربران را به بالاترین پیشنهاد بفروشد.

این کارشناس حوزه فناوری می‌گوید که از استفاده گسترده تراشه‌های مغزی در آینده بسیار نگران است. فناوری‌های نوین در کنار ظاهر پر زرق و برقی که دارند، اگر بدون رعایت قوانین حریم خصوصی مورد استفاده قرار گیرند، می‌توانند بسیار خطرناک باشند.

هشدار: ایمپلنت مغزی نیورالینک می‌‌تواند به خصوصی‌ترین افکار کاربران دسترسی پیدا کند

دانشمندان علوم مغز و اعصاب نیورالینک برای نخستین بار فناوری کنترل ذهن را در ایمپلنت مغزی میمون پس از دهه‌ها به نمایش گذاشتند. اما یکی از سوالات مهم این است که آیا با توسعه چنین فناوری‌هایی توجهی به حفظ قوانین حریم خصوصی، مالکیت فکری و رعایت اصول اخلاقی می‌شود یا خیر.

«سوزان اشنایدر» روانشناس شناختی و مدیر مرکز ذهن آینده در فلوریدا که سالهاست انتقادهایی به ایده‌های ایلان ماسک در مورد کنترل ذهن دارد، در این رابطه می‌گوید:

«در حالی که ایمپلنت‌های مغزی برای افرادی با دچار مشکلات حرکتی و مغزی هستند، می‌تواند بسیار مفید باشد، اما من واقعا نگران استفاده گسترده از این چیپ‌ها در آینده هستم.»

هشدار: ایمپلنت مغزی نیورالینک می‌‌تواند به خصوصی‌ترین افکار کاربران دسترسی پیدا کند

وی در سال ۲۰۱۹ نیز گفته بود استفاده از میکروچیپ‌های مغزی مبتنی بر هوش مصنوعی که شرکت ایلان ماسک روی آنها کار می‌کند، شبیه خودکشی است.

بدون مقررات مناسب، این میکروچیپ‌های مغزی می‌توانند به درونی‌ترین افکار و داده‌های بیومتریک کاربران دسترسی داشته و از آنها سو استفاده کنند.

معمولا HIPAA روی داده‌های عصبی که معمولا به عنوان بخشی از آزمایش‌های پزشکی یا درمانی جمع آوری می‌شوند، نظارت دارد. اما هنوز قوانین مشخصی در مورد اطلاعاتی که چیپ‌های مغزی نیورالینک می‌تواند به آنها دسترسی پیدا کند،‌ تبیین نشده است.

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋