گزارش منتشر شده از سوی «DigiTimes» نشان میدهد که در سال جاری میلادی حجم تولید و عرضه نیمه هادی از مرز یک تریلیون واحد عبور خواهد کرد. نیمه رساناهای عرضه شده در جهان شامل آیسیها، حسگرها و OSD نوری می شود.
حجم عرضه نیمه هادی ها در سال ۲۰۲۱ با افزایش ۱۳ درصدی روبرو خواهد بود و به بالاترین رکورد خود یعنی ۱.۱۳۵ تریلیون واحد خواهد رسید. با این حساب این سومین باری است که حجم عرضه نیمه هادی از یک تریلیون واحد عبور میکند. شیوع ویروس کرونا در سال گذشته، بر اقتصاد جهانی تاثیر منفی گذاشته و صنعت تولید نیمه رسانا را نیز تحت تاثیر قرار داد.
در بازه زمانی بین سالهای ۲۰۰۴ تا ۲۰۰۷ بحران مالی جهانی رخ داد و حجم عرضه نیمه هادی در جهان کاهش یافت. در سال های ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ میزان عرضه این محمولهها به ارقامی در حدود ۴۰۰، ۵۰۰ و ۶۰۰ میلیارد واحد رسید. پس از آن در سال ۲۰۱۰ صنعت نیمرسانا و حجم عرضه آن مجددا بهبود یافت و توانست رکورد عرضه ۷۰۰ میلیارد واحد را رقم بزند. در سال ۲۰۱۷ هم این صنعت شاهد رشد چشمگیر دیگری بود و با ۱۲ درصد رشد به ۹۰۰ میلیارد واحد رسید.
اولین باری که تعداد محمولههای صنعت نیمرسانا از مرز یک تریلیون واحد عبور کردند، در سال ۲۰۱۸ بود. با این وجود این خبر در حالی عنوان شده است که در حال حاضر کمبود نیمه هادی تاثیر منفی روی صنایع مختلف از جمله صنعت اتومبیل سازی داشته است. از طرفی تولیدات شرکتهای فناوری بزرگی مانند اپل هم به دلیل کمبود برخی قطعات با مشکل روبرو شده است.
پیش بینی میشود بیشترین میزان رشد تولید نیمه هادی در سال ۲۰۲۱ به سیستمهای رایانش شبکهای و ابری، سیستم های بدون تماس، سیستمهای خودگردان از جمله خودروهای الکترونیکی و دیگر دستگاههایی که برای گسترش کاربردهای فناوری ۵G ضروری است، را مورد هدف قرار داده باشد.
پاسخ ها