دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

جزییات بیشتر از یک طرح جنجالی: تلاش برای تغییر در سیستم فیلترینگ اینترنت

جزییات بیشتر از یک طرح جنجالی: تلاش برای تغییر در سیستم فیلترینگ اینترنت

پس از سال‌ها اینطور به نظر می‌رسد که مسئولان دولتی و حکومتی احساس می‌کنند که باید تغییراتی در سیستم فیلترینگ ایجاد کنند. این تغییر تا حد زیادی یک سیستم طبقه‌بندی در لایه دسترسی کاربران به اینترنت است.

اگرچه بحث طبقه‌بندی دسترسی کاربران به اینترنت از سال‌ها پیش مطرح است اما آنچه این طرح را دوباره و در روزهای اخیر بر سر زبان‌ها انداخت، اظهار نظر رییس سازمان پدافند غیرعامل درباره شبکه ملی اطلاعات بود. او گفت که هدف شبکه ملی اطلاعات نه قطع اینترنت، بلکه ایجاد سلسله مراتب در دسترسی به اینترنت است. اما اکنون چه اتفاقی در حال رخ دادن است؟

بر اساس پیگیری‌های دیجیتال، وزارت ارتباطات در تلاش است تا با همراهی حاکمیت تغییراتی را در سیستم فیلترینگ ایجاد کند و این در حالیست که مدیریت فیلترینگ در کشور بر عهده دادستانی کل کشور است. با این حال ایده وزارت ارتباطات تا حد زیادی مبنی بر این است که یک اینترنت آزادتر در اختیار بسیاری از اقشار جامعه قرار گیرد نه تنها چند قشر از جمله دانشجویان و خبرنگاران. برای مثال در طرح اولیه این ایده مطرح شده که دانشجویان، کسب‌وکارهای استارتاپی و سنتی، کارمندان، پزشکان و سایر اقشار هر کدام با دلایلی منطقی به اینترنتی آزادتر نیاز دارند. البته به دلیل گستردگی بیش از حد این اقشار، فعلاً با این تصمیم موافقت نشده است.

از سوی دیگر بحث اینترنت طبقه‌بندی شده، اگرچه با کاهش محدودیت‌ها همراه است اما تاکنون در شبکه‌های اجتماعی با استقبال روبه‌رو نشده و کاربران زیادی دیدگاهی منفی به آن دارند. با این حال به نظر می‌رسد که وزارت ارتباطات اعتقاد دارد که هر لایه از جامعه، به دلیلی به اینترنتی آزادتر از سیستم فعلی نیاز دارد و نمی‌توان برای همه اعضای جامعه از یک سیستم فیلترینگ یکسان استفاده کرد. البته واقعیت نیز اینجاست که اگر این طرح اجرا شود نمی‌توان صرفاً آن را برای گروه کوچکی اجرا کرد چراکه منطقی نیست یک دانشجو از اینترنتی استفاده کند که بازتر از اینترنت هیات علمی دانشگاه باشد.

در هر صورت اکنون این عقیده در وزارت ارتباطات وجود دارد که چنین طرحی باعث کاهش کلی محدودیت‌های اینترنت می‌شود و هدفش محدود‌تر کردن کاربران نیست. البته به دلیل اینکه اساسا مدیریت و تصمیم‌گیری برای فیلترینگ در اختیار وزارت ارتباطات نیست، باید دید حاکمیت و تصمیم‌گیران کارگروه فیلترینگ نهایتا با ایده وزارت ارتباطات موافقت می‌کنند یا خیر.

اما آنچه از همه این اتفاقات مشخص است، اینکه کارگروه فیلترینگ می‌خواهد ایده‌هایی تازه را بشنود؛ اتفاقی که تا پیش از این کمتر رخ داده بود.

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋