در سالی که گذشت مچبندهای هوشمند جدیدی روانه بازار شدند که برخی پیشرفتهتر از قبل بودند و برخی هم تفاوت چندانی با مدلهای پیشین نداشتند. در این مطلب قصد داریم برترین مچبندهای هوشمند سال به انتخاب دیجیتال را معرفی کنیم.
در انتخاب مچبندها هیچ ترتیب خاصی را در نظر نگرفتهایم. علاوه بر این برخی از موارد انتخابی به طور انبوه وارد کشور نشدهاند اما به احتمال فراوان با عرضه در کشور مورد استقبال کاربران قرار خواهند گرفت. برای مچبندهایی که در ایران موجود نیستند به قیمت دلاری اشاره کردهایم و قیمت دیگر مدلها هم مربوط به زمان نگارش مطلب هستند. برخی از سازندگان، لیست دقیق حسگرها را اعلام نکردهاند؛ به همین دلیل ممکن است در این مطلب مواردی از جمله ژیروسکوپ در برخی از مچبندها جا افتاده باشد.
همچنین اگر در فکر خرید یک ساعت یا مچبند هوشمند هستید پیشنهاد میکنیم راهنمای خرید دیجیتالرا که به طور دورهای به روز میشود بخوانید.
این مچبند هوشمند به دلیل نمایشگر تک رنگ، ظاهری به زیبایی بسیاری از رقبای دیگر را ندارد اما شایسته لقب «بهترین ردیاب سلامتی سال» است. یکی از مهمترین مزیتهای فیت بیت Charge 4 مجهز شدن به GPS است. این گجت سلامتی همچنین از سنسور سنجش اشباع اکسیژن خون (SpO2) برای پایش دقیقتر خواب بهره میبرد. از معایب Charge 4 کلید کناری است. فیت بیت در این مدل از کلید القایی لمسی استفاده کرده که گاه به لمسهای کاربر پاسخ نمیدهد.
آنر بند ۵ (بررسی دیجیتال) که در بین بهترینهای سال ۱۳۹۸ هم بود، در کنار نمایشگر با کیفیت و شارژدهی باتری قابل قبول، قیمت مناسبی هم دارد. این مدل با این که در ظاهر تفاوت چندانی با مدل قبلی (آنر بند ۴) ندارد اما حالا از حسگر SpO2 بهره میبرد و طراحی منوهای آن هم چشم نواز تر شده است. این دستبند همچنین بر خلاف مهمترین رقیبش یعنی شیائومی می بند ۴ و ۵، به خوبی از نمایش اعلانهای فارسی پشتیبانی میکند. رابط کاربری آنر بند ۵ در مقایسه با نسخه قبلی کمی کند است اما این تفاوت آن قدر شدید نیست که تجربه کاربری را تحت تأثیر قابل توجهی قرار دهد.
فیت بیت اینسپایر ۲ در کنار قیمت مناسب، یکی از بهترین ردیابهای سلامتی سال است. این مچبند هوشمند در واقع نسخه کوچکتری از فیت بیت Charge 3 به حساب میآید و به طور مشابه نمایشگر تک رنگ اولد اما در اندازه کوچکتری دارد. فیت بیت ایسپایر هم مشابه Charge 4 از عدم پاسخ دهی گاه و بی گاه کلید کناری رنج میبرد.
ویو اسمارت ۴ تمامی قابلیتهای ردیابی فعالیت های ورزشی معمول را در اختیارتان میگذارد اما یکی از مهمترین قابلیت های آن سنجش میزان انرژی بدن یا به قول گارمین «Body Battery» است. این ویژگی به شما کمک میکند فعالیتهای روزانه را بر اساس میزان انرژی خود بهینه کنید. البته گارمین ویوو اسمارت ۴ فاقد GPS است و امکان تعویض بند نیز ندارد. همچنین بسیاری از کاربران از مشکل نمایشگر کوچک گله میکنند که کار با آن مشکل است. اگر به دنبال یک دستبند برای ردیابی سلامت با جزئیات متعدد هستید، گارمین ویوو اسمارت ۴ میتواند یکی از انتخابهایتان باشد.
Amazfit Bip شبیه به ساعتهای هوشمند به نظر میرسد اما سیستم عامل مخصوص به خود را دارد و بیشتر یک مچ بند پایش سلامت است. طراحی ظاهری بیپ شباهت زیادی به اپل واچ دارد و به قابلیتهایی ای از جمله GPS، حسگر ضربان قلب، ردیابی فعالیتهای ورزشی، پایش خواب و حداکثر اکسیژن مصرفی (VO2 Max ) مجهز شده است. امیزفیت بیپ همچنین سبک وزن است و از قابلیت نمایشگر همیشه روشن بهره میبرد. علاوه بر این بسته به میزان استفاده میتواند با یک بار شارژ تا ۴۵ روز دوام بیاورد.
بیشتر گجتهای پایش سلامتی با تمرکز بر بزرگسلان طراحی شدهاند اما فیت بیت ایس ۲ مخصوص کودکان ۶ تا ۱۱ سال است. در این مچبند، بسیاری از قابلیتهایی به کار کودکان نمیآید حذف شده است. به عنوان مثال فیت بیت ایس ۲ نمیتواند میزان کالری مصرف شده و ضربان قلب را بسنجد و قادر به پایش فعالیتهای ورزشی خاص هم نیست اما در عوض تا جای ممکن ساده طراحی شده و امکاناتی نظیر شمارش تعداد قدمها و تعداد دقایق فعال بودن کودکان را دارد. این مچبند همچنین از پایش خواب پیشرفته بی بهره است اما مدت زمان کل خواب در هر شبانه روز را نمایش میدهد. فیت بیت ایس ۲ به کار آن گروه از والدینی میآید که هدفشان ورزش کردن کودکان یا کاهش وزن آنها است.
پاسخ ها