دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

ناسا: در سال ۲۰۲۹ سیارک آپوفیس با فاصله بسیار کمی از کنار زمین عبور خواهد کرد

ناسا: در سال ۲۰۲۹ سیارک آپوفیس با فاصله بسیار کمی از کنار زمین عبور خواهد کرد

یک سیارک تقریبا به اندازه برج ایفل روز جمعه از کنار زمین عبور کرد. حالا دانشمندان ناسا عنوان می‌کنند که این سیارک یک بار دیگر در سال ۲۰۲۹ با فاصله نزدیک‌تری از کنار زمین عبور خواهد کرد و ممکن است با ماهواره‌های مدار زمین برخورد داشته باشد.

سیارک ۹۹۹۴۲ آپوفیس جمعه شب، در فاصله ۱۰.۴ میلیون مایلی زمین قرار گرفت. هرچند این فاصله نگران کننده نیست اما دانشمندان ناسا عنوان می‌کنند که این سیارک در سال ۲۰۲۹ میلادی از فاصله ۱۹,۸۰۰ مایلی زمین عبور خواهد کرد. با این وجود فاصله قرار گرفتن این سیارک با زمین در آن زمان بسیار کمتر از فاصله زمین تا ماه خواهد بود و این نزدیکی ممکن است ماهواره‌های ارتباطی قرار گرفته در مدار زمین را با خطر زیادی روبرو کند.

با این حال ناسا با ارائه ویدیو زیر نحوه نزدیک شدن این سیارک به سطح سیاره زمین را توضیح داده‌ است:

ناسا
نحوه عبور سیارک از کنار مدار زمین

هنگامی که این سیارک در سال ۲۰۰۴ کشف شد، برخی از محققان در آن زمان محاسبه کردند که سیارک ۹۹۹۴۲ آپوفیس در سال ۲۰۲۹ روی زمین تاثیرگذار خواهد بود. خوشبختانه ناسا در اعلامیه اخیر خود عنوان می‌کند که این سیارک برخوردی با زمین نخواهد داشت و گذر آن از کنار مدار زمین تنها فرصتی برای جمع‌آوری اطلاعات برای دانشمندان فراهم خواهد کرد.

«مارینا بروزویچ» یکی از دانشمندان ناسا در این رابطه گفت: «نزدیک شدن آپوفیس در سال ۲۰۲۹ به زمین فرصت بسیار خوبی برای کسب علم خواهد بود. ما این سیارک را با دو تلسکوپ نوری و راداری بررسی خواهیم کرد و با استفاده از داده‌های تلسکوپ راداری، جزئیات سطح آن که فقط چند متر اندازه دارند را مشاهده خواهیم کرد.»

ناسا

سیارک آپوفیس تنها حدود ۳۴۰ متر طول دارد (تقریباً به اندازه سه زمین فوتبال) و به اندازه ارتفاع برج ایفل پهنا دارد. بزرگ بودن سیارک و فاصله نزدیک آن با زمین، باعث می‌شود افراد روی زمین بتوانند با چشم غیرمسلح آن را مشاهده کنند.

در روز ۱۳ آوریل ۲۰۲۹ (۲۵ فروردین ۱۴۰۸) حدود ساعت ۶ بعدازظهر این سیارک نزدیک‌ترین فاصله خود با زمین را تجربه خواهد کرد و در عرض یک ساعت تمام طول اقیانوس اطلس را عبور می‌کند. این فاصله نزدیک، فرصت کافی برای مطالعه و جمع‌آوری اطلاعات در مورد ترکیب و ساختار این سیارک را برای دانشمندان فراهم خواهد کرد.

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋