دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

تجهیز کشتی هوایی هم بنیانگذار گوگل به بزرگترین پیل سوختی هیدروژنی قابل حمل

تجهیز کشتی هوایی هم‌بنیانگذار گوگل به بزرگترین پیل سوختی هیدروژنی قابل حمل

کمپانی کشتی هوایی «LTA Research and Exploration» که تحت مالکیت هم‌بنیانگذار گوگل یعنی «سرگی برین» است، می‌خواهد از بزرگترین پیل سوختی هیدروژنی قابل حمل در یک کشتی هوایی استفاده کند.

طبق لیست کاریابی، این کمپانی به دنبال یک سیستم پیرانش هیدروژنی ۱.۵ مگاواتی برای یک کشتی هوایی است تا بتوان از آن برای ارسال کمک‌های بشردوستانه و همچنین انقلابی در حمل و نقل استفاده کرد. در حالی که در این لیست جزئیاتی درباره این سیستم به چشم نمی‌خورد و نمی‌دانیم این کشتی هوایی چه مسافتی را باید طی کند، با توجه به سرعت کمتر آن‌ها نسبت به هواپیمای تجاری و همچنین قدرت بالای موتور، انتظار می‌رود به هر نقطه‌ای بتوانند سفر کنند.

پیل‌های سوختی هیدروژنی راه‌حل جذابی برای هوانوردی برقی محسوب می‌شوند چرا که نه تنها از باتری‌های لیتیوم یونی سبک‌تر هستند، بلکه در مقایسه با آن‌ها بطور بالقوه هزینه کمتری برای سازندگان در پی دارد. با وجود چنین ویژگی‌هایی در حال حاضر بزرگترین پیل سوختی هیدروژنی برای یک هواپیما، یک سیستم ۰.۲۵ مگاواتی است.

اولین نمونه اولیه کشتی هوایی سرنشین‌دار شرکت LTA که «Pathfinder 1» نام دارد، به وسیله باتری‌ها پرواز خواهد کرد و انتظار می‌رود در سال جاری میلادی شاهد پروازش باشیم. طبق اسناد اداره هوانوردی فدرال (FAA) این کشتی هوایی به ۱۲ موتور مجهز می‌شود و می‌تواند ۱۴ سرنشین داشته باشد.

کشتی هوایی

این ویژگی‌ها کشتی هوایی LTA در رده یکسانی با تنها کشتی هوایی سرنشین‌دار فعال در دنیای امروز یعنی «زپلین ان‌تی» قرار می‌دهد که تورهایی را آلمان و سوئیس برگزار می‌کند. Pathfinder 1 از برخی تجهیزات داخلی زپلین استفاده خواهد کرد.

پیل‌های سوختی هیدروژن و اکسیژن را برای تولید آب و الکتریسیته ترکیب می‌کنند، اما بطور سنتی سنگین و پیچیده هستند. بنابراین استفاده از آن‌ها در هواپیما می‌تواند چندین عوارض در پی داشته باشد که برای مثال می‌توان به امنیت آن‌ها به علت وجود هیدروژن مایع در مخازن سوخت، نگهداری آب تولید شده و همچنین اتلاف گرما اشاره کرد.

اولین پیل سوختی LTA یک سیستم ۰.۷۵ مگاواتی خواهد بود که توسط یک کمپانی دیگر ساخته می‌شود و داخل یکی از نمونه‌های اولیه قرار می‌گیرد.

ساخت چنین کشتی هوایی مجهز به بزرگترین پیل سوختی هیدروژنی قابل حمل جهان، نیاز به سرمایه زیادی دارد، با این حال سرگی برین با ثروت بیش از ۸۰ میلیارد دلار یکی از ثروتمندترین افراد جهان است و مشکلی با هزینه‌های شرکتش ندارد.

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋