دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

گوگل و اینتل برای تسریع در پیاده سازی کاربردهای 5G با یکدیگر همکاری می کنند

گوگل و اینتل برای تسریع در پیاده‌سازی کاربردهای 5G با یکدیگر همکاری می‌کنند

یکی از کارهای مهمی که باید در پیاده‌سازی شبکه 5G انجام بگیرد، فراهم‌سازی بستر رایانش‌های لبه‌ای و ابری است که اکسس پوینت‌های 5G را به سایر بخش‌های اینترنت متصل می‌کند. گوگل و اینتل اخیرا با یکدیگر وارد همکاری شده‌اند تا سرویس‌های نرم‌افزاری لبه‌ای را برای ارتباط با اینترنت آماده کنند.

«شِیلش شوکلا» (Shailesh Shukla)، معاون سرویس‌های ابری و مدیرکل خدمات شبکه گوگل، می‌گوید: «ما باور داریم که با همکاری سایر شرکت‌های موثر در پشته مخابرات – یعنی سرویس‌دهندگان اپلیکیشن، اپراتورها و رسانندگان خدمات ارتباطی (CSP)، تامین‌کنندگان سخت‌افزار و شرکت‌های مخابراتی – می‌توانیم هزینه و زمان ارائه به بازاری را کاهش دهیم که لازم است تا صنعت مخابرات به سمت سرویس‌های ابری 5G حرکت کند.»

گوگل با همکاری اینتل می‌خواهد به توسعه معماری‌ها و فناوری‌های مرجع بپردازد تا سرعت پیاده‌سازی شبکه 5G و راهکارهای پردازش لبه‌ای آن را افزایش دهد. «دن رودریگز» (Dan Rodriguez)، معاون سازمانی اینتل و مدیرکل Network Platforms Group، می‌گوید: «5G سرعت انتقال به فناوری‌های بومی ابری را افزایش داده است. اقدامات ما در کنار Google Cloud و مجموعه فعالان این اکوسیستم به فراهم‌سازی سریع و مقیاس‌پذیر کاربردهای جدید و در حال توسعه‌ی 5G و پردازش لبه‌ای منجر می‌شود.»

گوگل و اینتل برای تسریع در پیاده‌سازی کاربردهای 5G با یکدیگر همکاری می‌کنند

این دو شرکت به‌طور ویژه می‌خواهند به رسانندگان خدمات ارتباطی (CSP) در پیاده‌سازی راهکارهای VRAN و ORAN کمک کنند. در VRAN، واحد باند پایه که در گذشته معمولا یک پردازنده سیگنال دیجیتالی برای پردازش صوت و داده به تلفن‌های هوشمند و بالعکس بود، با نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای آماده‌ی مصرف جایگزین می‌شوند. رسانندگان خدمات ارتباطی با این کار می‌توانند از نرم‌افزارها و سخت‌افزارهای عمومی استفاده کنند.

5G VRAN در برنامه گوگل و اینتل از طریق پلتفرم اپلیکیشن Anthos گوگل و پلتفرم‌ها و راهکارهای بومی ابری اینتل (با نرم‌افزار مرجع FlexRay) پیاده‌سازی می‌شود. شرکت‌های CSP از این طریق می‌توانند عملکرد شبکه، بهینگی، هزینه و مدل‌های پیاده‌سازی خود را بهبود ببخشند.

این دو شرکت همچنین قرار است از مدل پیاده‌سازی OpenNESS استفاده کنند. OpenNESS یک جعبه ابزار نرم‌افزاری MEC است که پلتفرم‌های بهینه و توانمند لبه‌ای را برای مدیریت کاربردها و قابلیت‌های شبکه آماده می‌کند. توزیع متن باز OpenNESS به توسعه‌دهندگان خدمات ابری و اینترنت اشیا اجازه می‌دهد تا اپلیکیشن‌های رایانش لبه‌ای را راحت‌تر بسازند.

گوگل اخیرا به منظور حمایت تجاری و نرم‌افزاری از این پروژه برنامه‌ای را معرفی کرده بود تا بیش از ۲۰۰ شریک خود را از طریق Google Cloud به سمت خدمات لبه‌ای بیاورد.

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋