دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

ناسا تصویری از لحظه فرود نفس گیر کاوشگر استقامت بر سطح مریخ منتشر کرد

ناسا تصویری از لحظه فرود نفس‌گیر کاوشگر استقامت بر سطح مریخ منتشر کرد

ناسا تصویر باکیفیتی از کاوشگر «استقامت» منتشر کرده که این ربات را در صحنه‌ای سینمایی و درست لحظاتی پیش از فرود بر سطح مریخ نشان می‌دهد.

کاوشگر استقامت (Perseverance) سرانجام پس از سفری ۷ ماهه، پنج‌شنبه شب با موفقیت بر سطح مریخ فرود آمد. مهندسان ناسا پس از فرود این ربات پیشرفته، به سرعت مشغول بررسی داده‌های ارسالی شدند تا از کارکرد صحیح همه سیستم‌ها اطمینان حاصل کنند. خوشبختانه به نظر می‌رسد تمام تجهیزات حساس و حیاتی به درستی عمل می‌کنند. ناسا تصویری منتشر کرده که این کاوشگر را حین فرود دلهره آور یا همان «۷ دقیقه ترسناک» و در میانه غبار و خاک مریخ نشان می‌دهد.

ناسا تصویری از لحظه فرود نفس‌گیر کاوشگر استقامت بر سطح مریخ منتشر کرد

به خاطر فاصله زیاد مریخ با زمین، داده‌های ارسالی از استقامت حدوداً ۱۰ دقیقه طول می‌کشد تا به زمین برسند، به همین دلیل امکان مخابره فیلم و تصویر به شکل بلادرنگ وجود نداشت. البته، این کاوشگر بلافاصله پس از فرود، تصویری از سطح بیابانی مریخ مخابره کرد که سیاه و سفید و نسبتاً تار بود، اما خیال مهندسین ناسا را از فرود موفق راحت کرد.

تصویر جدید، باکیفیت‌تر و رنگی است و استقامت را حین فرود آمدن با کابل و از زاویه‌ای سینماتیک نشان می‌دهد. جالب اینکه این اسکرین‌شات از ویدیوی لحظه فرود برداشته شده و این یعنی احتمالاً ناسا در آینده نزدیک، ویدیوی باکیفیت فرود را هم منتشر می‌کند که تماشای آن حسی بی‌نظیر منتقل خواهد کرد.

ناسا تصویری از لحظه فرود نفس‌گیر کاوشگر استقامت بر سطح مریخ منتشر کرد
تصویر دیگری که پس از فرود استقامت گرفته شده است.

ناسا در بیانیه‌ای اعلام کرد: «مهندسین ما در روزهای آتی، داده‌های سیستم‌های کاوشگر را بررسی خواهند کرد و پس از بروزرسانی نرم افزاری آن، آزمایش تجهیزات مختلف را آغاز می‌کنند. در هفته‌های آتی، استقامت بازوی رباتیک خود را آزمایش کرده و مسافتی کوتاه را طی خواهد کرد. دستکم یک یا دو ماه طول می‌کشد تا استقامت منطقه‌ای مسطح را برای رهاسازی هلیکوپتر پیدا کند و مدت بیشتری طول خواهد کشید تا سرانجام اولین آزمایش های علمی را روی سنگ ها و رسوبات مریخی انجام دهد.»

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋