نخستین بنچمارکهای اسنپدراگن ۸۷۵ از قدرت بالای این چیپست در مقایسه با نسل قبل و کرین ۹۰۰۰ خبر میدهند.
افشاگری با نام کاربری «Digital Chat» نتایج تستهایی را منتشر کرده که ظاهرا روی نسخه مهندسی یک موبایل مجهز به چیپست اسنپدراگون ۸۷۵ در بنچمارک چینی «Master Lu» صورت گرفته است. بر این اساس کوالکام در تراشه جدید هم کماکان چیدمان هستههای پردازشی ۱+۳+۴ را حفظ کرده و حتی فرکانس هسته نیز روی ۲.۸۴ گیگاهرتز باقی مانده که مشابه اسنپدراگون ۸۶۵ بوده و از نسخه پلاس این تراشه ۰.۲۵ گیگاهرتز کمتر است.
در مقابل کرین ۹۰۰۰ که بر پایه فرایند ۵ نانومتری طراحی شده، از یک هسته قدرتمند Cortex-A77 با فرکانس ۳.۱۳ گیگاهرتز، ۳ هسته Cortex-A77 با فرکانس ۲.۵۴ گیگاهرتز و در نهایت ۴ هسته کممصرف Cortex-A55 با فرکانس ۲.۰۵ گیگاهرتز برخوردار است.
افزایش قدرت چیپست اسنپدراگون ۸۷۵ در فرکانس ثابت مدیون هسته Cortex-X1 است که بر اساس گمانهزنیهای فعلی در تراشه بعدی کوالکام و احتمالا اگزینوس سامسونگ شاهد آن خواهیم بود. عملکرد پردازندههای اسنپدراگون ۸۷۵ به لطف این طراحی حدود ۲۰ درصد از کرین ۹۰۰۰ بهتر است اما این دو تراشه از نظر پردازش گرافیکی رقابت شانه به شانهای دارند و حتی تراشه هواوی اندکی عملکرد بهتری دارد.
امتیاز کلی چیپستهای اسنپدراگون ۸۷۵، ۸۶۵ و کرین ۹۰۰۰ در بنچمارک Master Lu به ترتیب برابر ۸۹۹۴۰۱، ۸۲۰۲۲۰ و ۸۷۵۳۰۸ عنوان شده است.کرین ۹۰۰۰ نه تنها در این تست اسنپدراگون ۸۶۵ را با فاصله پشت سر گذاشته بلکه نتایج برخی بنچمارکها از برتری آن بر ۸۶۵ پلاس نیز حکایت دارد.
تاریخ معرفی اسنپدراگون ۸۷۵ هنوز به طور دقیق مشخص نشده اما احتمال میرود که ۱۱ و ۱۲ آذر ماه این رویداد برگزار شود. در هر حال سال آینده شاهد عرضه پرچمدارهای مجهز به این تراشه خواهیم بود و احتمالا دو برند شیائومی و ویوو نخستین شرکت هایی هستند که موبایلهای مجهز به اسنپدراگون ۸۷۵ را روانه بازار خواهند کرد.
پاسخ ها