پرچمدارهای هواوی همیشه از نظر دوربین حرفهای زیادی برای گفتن داشتهاند و میت ۴۰ پرو هم همین راه را ادامه داده است. این موبایل در ردهبندی DxOMark برای دوربین اصلی توانسته شیائومی می ۱۰ الترا را کنار بزند و در زمینه دوربین سلفی هم طی رقابتی خانوادگی تاج را از دست پی ۴۰ پرو درآورده است.
میت ۴۰ پرو میزبان دوربین اصلی چهارگانهای است که دوربین ۵۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f1.9 نقش اصلی آنرا ایفا میکند و در کنار آن دوربین فوق عریض ۲۰ مگاپیکسلی با گشودگی دیافراگم f1.8، دوربین ۱۲ مگاپیکسلی برای زوم ۵ برابری و TOF 3D قرار گرفتهاند.
توانایی این دوربین در پوشش محدوده وسیعی از رنج داینامیک در شرایط نوری مختلف بیش از هر چیز کارشناسان DxOMark را تحت تاثیر قرار داده است. دوربین در عین به تصویر کشیدن سطح بالایی از جزییات میتواند نویزها را در سطح حداقل نگه دارد. فوکوس خودکار دقیق، سریع و بدون تاخیر برآورد شده و حاصل ثبت تصاویر پرتره هم بسیار طبیعی است و در سطح دوربینهای DSLR با لنزهای سریع عنوان شده است. رندر رنگها هم در این دوربین با غنا و طراوات بالایی صورت میگیرد.
در لنز تله اما چالشهایی وجود دارد و فوکوس خودکار گاهی دچار خطا میشود. دوبین فوق عریض هم از نظر کیفیت در سطح خوبی قرار دارد اما پوشش آن در بین همردهها چندان گسترده نیست. مجموع این موارد امتیاز ۱۴۰ را در زمینه عکاسی برای میت ۴۰ پرو به ارمغان آورده که یک رکوردشکنی محسوب میشود.
پرچمدار جدید هواوی در زمینه فیلمبرداری هم موفق به کسب امتیاز ۱۱۶ شده است که حاصل ثبت جزییات گسترده و نویز اندک در شرایط مختلف است. فوکوس خودکار حین جابجایی سوژه با سرعت و دقت خوبی خود را تطبیق میدهد و لرزشهای ناخواسته هم به خوبی حذف میشوند. یکی از معدود مشکلات دوربین ثبت فیلم در محیطهای با نور اندک و حین راه رفتن است که باعث تغییر شارپنس در فریمها میشود.
در سمت دیگر میت ۴۰ پرو نیز ماژول سلفی دوگانه با دوربین ۱۳ مگاپیکسلی واید با اپرچر f/2.4 و TOF 3D قرار دارد که باز هم به لطف رنج داینامیک گسترده، بازتولید دقیق رنگها و عملکرد خوب در شرایط نوری نامطلوب از DxOMark بالاترین نمره را دریافت کرده است. وجود سنسور عمق سنج ToF باعث ارتقای کیفیت تصاویر پرتره شده اما برآورد فاصله در لبههای سوژه گاهی دچار خطا میشود.
پاسخ ها