دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

نسل چهارم تولید لوازم خانگی چیست؟

نسل چهارم تولید لوازم خانگی چیست؟

نسل چهارم صنعت یا «Industry 4.0» جدیدترین مرحله از انقلاب صنعتی است که بر ایجاد تعامل بین بخش‌های مختلف فرایند تولید، اتوماسیون سازی عملیات، یادگیری ماشین (Machine Learning) و در نهایت داده‌های زمانی تمرکز دارد. به باور برخی از متخصصین این حوزه، نسل چهارم صنعت همان بکارگیری تکنولوژی IOT یا اینترنت اشیا است که تولید فیزیکی محصولات با کمک فناوری دیجیتالی را شامل می‌شود.

یادگیری ماشین و استفاده از کلان داده‌ها (Big Data) پلی است که می‌تواند صنایع را به هدف اصلی آنها یعنی تولید محصولاتی بی نقص با خطای صفر، کاهش هزینه نیروهای انسانی، افزایش کارایی، ارتقای کیفیت و … برساند. نسل چهارم تولید لوازم خانگی، تنها روش سرمایه‌گذاری برای تولید محصولات و ابزارهای مبتنی بر فناوری نیست، بلکه ترکیب آن‌ها و ایجاد یک انقلاب جدید است.

سیر تکاملی کارخانجات از انقلاب صنعتی ۱٫۰ تا ۴٫۰

برای این که متوجه تغییرات عظیم موجود در انقلاب صنعتی نسل چهارم، چرایی و چگونگی آن شویم، بهتر است نگاهی تاریخی به سیر تکاملی فرایند صنعتی بیندازیم. تولید دقیقاً از دهه ۱۸۰۰ تا کنون همیشه در حال تکامل و بهبود بوده‌ است. هر یک از انقلاب‌های صنعتی قبلی باعث ایجاد تغییراتی عظیم در کل اکوسیستم شده‌اند که نتیجه نهایی آن‌ها نزدیکی به انقلاب چهارم صنعتی است.

انقلاب صنعتی ۱٫۰، شروع تغییرات بزرگ در اوایل دهه ۱۸۰۰ میلادی

نسل چهارم تولید لوازم خانگی چیست؟

بی‌شک شما هم در مورد موتورهای بخار مطالب بسیاری خوانده و شنیده‌اید. شروع انقلاب صنعتی هم از زمانی بود که تمرکز بر روی موتورهای بخار افزایش پیدا کرد و افراد به جای کار یدی صرف و کمک حیوانات، تصمیم گرفتند که از موتورهای مجهز به بخار و آب، استفاده کنند. نوع پیشرفته این موتورها را که با سوخت‌های فسیلی کار می‌کند، این روزها هم مشاهده می‌کنید.

انقلاب صنعتی ۲٫۰، ورود فولاد و برق به صنعت و حوزه تولیدی

در اوایل قرن بیستم شاهد ورود فولاد و استفاده از برق در کارخانه‌ها بودیم که باعث شکل‌گیری دومین انقلاب صنعتی شد. جریان برق باعث افزایش میزان تولیدات، افزایش کارایی و بهره‌وری کارخانه و کمک به ایجاد تحرکات بیشتر در کارخانه‌های صنعتی شد. تولیدات انبوه و فرآیندهای مرتبط با آن در این زمان شکل گرفتند و به عنوان راهی برای پیشرفت صنعت در نظر گرفته شدند.

انقلاب صنعتی ۳٫۰، ظهور تکنولوژی‌های مبتنی بر الکترونیک

بعد از دومین انقلاب صنعتی طولی نکشید که در اواخر دهه ۱۹۵۰ میلادی، انقلاب صنعتی سوم به آرامی شکل گرفت. دلیل اصلی بوجود آمدن این انقلاب صنعتی، ظهور تکنولوژی الکتریکی و سرانجام رایانه‌ای بود. کارخانه‌ها با تکیه بر این تکنولوژی‌ها در مدت زمان کوتاهی میزان تولیدات، بهره‌وری و درآمد خود را به طرز چشمگیری افزایش دادند.

این تغییرات در آن زمان، باعث شکل‌گیری ایده‌هایی مانند عدم تکیه بر تکنولوژی‌های مبتنی بر آنالوگ و مکانیک شد. در واقع تمرکز بر اتوماسیون و فناوری دیجیتال، موضوعی بود که از آن زمان شکل گرفت و باعث ظهور جدیدترین انقلاب صنعتی یعنی تولیدات نسل چهار شد.

انقلاب صنعتی ۴٫۰، جدیدترین و نوظهورترین تغییرات صنعتی

نسل چهارم تولید لوازم خانگی چیست؟

در چند دهه گذشته شاهد این بودیم که انقلاب صنعتی ۴٫۰ به سرعت در حال پیشرفت و تکامل بوده ‌است. انقلاب صنعتی نسل چهارم در واقع با کمک اینترنت و تکنولوژی‌های مرتبط با علوم فناوری، راه خود را به سوی پیشرفت هموار می‌کند. اینترنت باعث به وجود آمدن تکنولوژی اینترنت اشیا یا IOT شده است که دسترسی به خیل عظیمی از داده‌ها در آن واحد را برای اعضای مختلف سیستم کاملاً هموار می‌کند. سیستم‌های فیزیکی سایبری و تأکید آن‌ها بر فناوری‌های دیجیتال از جمله دلایل و علت‌هایی است که این روزها، تولیداتی یکپارچه را رقم می‌زند.

انقلاب صنعتی نسل ۴ به اعضای اکوسیستم صنعتی کمک می‌کند که به راحتی بخش‌های مختلف کسب و کار خود را بهبود بخشیده و به رشد و بهره‌وری صنعتی کمک کنند؛ اما کدام برندها و محصولات لوازم خانگی در حال حاضر از این نوع تکنولوژی استفاده می‌کنند؟

آشنایی با بهترین برندهای فعال در حوزه اسمارت فکتوری

شیوه بهینه استفاده از لوازم خانگی به چه صورت است؟

هرچند اسمارت فکتوری‌ها دارای سطوح مختلفی هستند اما دستیابی به چنین سطحی از تکنولوژی از عهده شرکت هایی کوچک یا با فناورهای پایین برنمی‌آید. در واقع اسمارت فکتوری در رده دستاوردهای پیچیده مهندسی بوده و علی رغم وجود مطالب و راهنماهای بسیار درباره آن، به دلیل تنوع صنایع قابل انتقال نیست و در صنایع مشابه نیز به دلیل ایجاد مزیت های رقابتی ویژه، جز دارایی‌های محرمانه شرکت ها محسوب شده و فروخته نمی‌شود.

در این میان شیائومی از جمله برندهایی است که به تازگی این فناوری را مورد استفاده قرار داده است. نوامبر ۲۰۱۹ بود که «لی جون»، مدیرعامل این شرکت رسما اعلام کرد شیائومی در حال ساخت کارخانه‌ای هوشمند مبتنی بر تکنولوژی‌های هوش مصنوعی و فناوری ارتباطی 5G است. حالا بعد از گذشت حدود یک سال، فرآیند توسعه کارخانه مذکور تکمیل و وارد مرحله بهره‌برداری شده است. سامسونگ، الجی و هواوی نیز از جمله برندهایی هستند که این فناوری را به کار گرفته‌اند. در ایران نیز شرکت های متفاوتی به دنبال پیاده سازی آن هستند اما در حال حاضر، تنها اسنوا توانسته به چنین دانشی دست پیدا کرده و ایران را در رده کشورهای صاحب این فناوری قرار دهد.

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋