دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

بررسی تخته سیاه دیجیتال شیائومی؛ بهترین هدیه برای کودک درون شما

در دنیایی که ما همگی گوشی هوشمندی در جیب خود داریم، کمتر کسی به سراغ گجتی خاص برای نوت‌برداری یا طراحی می‌رود. به همین دلیل کمتر پیش می‌آید که با عبارت «تخته‌سیاه دیجیتال» روبرو شویم. با این حال شیائومی تصور دیگری داشته و می‌گوید با وجود سیل عظیمی از گوشی‌های هوشمند که برخی از آن‌ها از قلم هم پشتیبانی می‌کنند، هنوز هم تقاضا برای تخته‌سیاه دیجیتال وجود دارد. از همین رو محصول خود به نام «تخته‌سیاه ال‌سی‌دی میجیا» را روانه بازار کرده است.

تخته‌سیاه دیجیتال به نظر من دو رسالت کلی دارد. اول این که میزان استفاده از کاغذ را کاهش دهد و دوم این که میزان استفاده از کاغذ را کاهش دهد. اگر بخواهم رو راست باشم، خرید تخته سیاه دیجیتالی شیائومی دلیل دیگری ندارد مگر این که سعی بر این داشته باشید به فردی دوست‌دار محیط‌زیست تبدیل شوید. در ادامه با مینی بررسی دیجیتال همراه باشید.

مشخصات فنی
  • ال‌سی‌دی تک‌رنگ ۱۰ اینچی حساس به فشار
  • ضخامت ۶ میلی‌متری و متریال مقاوم ABS
  • وزن ۱۹۵ گرمی
  • قلم

همانطور که از مشخصات فنی این تخته‌سیاه مشهود است، با محصولی بسیار ساده سر و کار داریم که تنها دو دکمه و یک قلم دارد و با یک باتری R2025 (همان باتری سکه‌ای خودمان) کار می‌کند. علاوه بر این، قلم همراه آن به سطوح مختلفی از فشار حساس هم است. کار با این تخته‌سیاه دیجیتال بسیار ساده است و تمام کارایی آن را در ۳ ثانیه فرا می‌گیرید. با دانستن این موارد اکنون به سراغ تجربه کاربری آن می‌روم.

کیفیت ساخت و تجربه کاربری

تخته‌سیاه دیجیتال

از همان اول که این تخته‌سیاه را در دست می‌گیرید، سبکی آن را احساس می‌کنید. البته اشتباه نکنید وزن ۱۹۵ گرمی در دنیای موبایل و تبلت زیاد است، اما برای این گجت که تنها یک ال‌سی‌دی تک‌رنگ داشته و از یک باتری ساعتی تعذیه می‌کند، اصلا زیاد نیست. کیفیت ساخت تخته‌سیاه دیجیتال شیائومی هم بسیار بالاست و به راحتی می‌توانید آن را در اختیار فرزندتان دهید.

صحبت از فرزند شد. به نظر من این گجت می‌تواند یک هدیه بسیار خوب برای فرزند خلاق‌تان باشد که علاقه زیادی به نقاشی دارد. چرا که هم باتری آن یک سال دوام می‌آورد (به شرطی که روزی بیش از ۱۰۰ بار صفحه را خاموش و روشن نکنید) هم این که در مصرف کاغذ و مداد صرفه‌جویی می‌شود. به این‌ها بدنه مقاوم را هم اضافه کنید که به لطف مواد ABS از زیر دست شرورترین کودک هم جان سالم به در می‌برد. محفظه باتری ساعتی آن هم به گونه‌ای طراحی شده که به سختی می‌توان آن را از بدنه جدا کرد، در نتیجه خطری از این بابت نیز متوجه کودکان نمی‌شود و دیگر نگران خورده شدن باتری هم نخواهید بود.

تخته‌سیاه دیجیتال

همان‌طور که پیشتر هم گفتم این گجت جالب، یک ال‌سی‌دی تک‌رنگ ۱۰ اینچی (مدل ۱۳.۵ اینچی و مدل جدیدتر ۲۰ اینچی هم معرفی شده) دارد. البته این نمایشگر از انگشت پشتیبانی نکرده و تنها از قلم همراه‌ش و ناخن پشتیبانی می‌کند. حالا این که چرا شخصی باید با ناخن نقاشی کند، جای بحث دارد. اما نوشتن روی این تخته‌سیاه دیجیتال چگونه است؟

تخته‌سیاه دیجیتال

در یک کلام می‌توان گفت فوق‌العاده. طی تجربه‌ای که این چند روز با تخته‌سیاه دیجیتال میجیا داشتم، می‌توانم بگویم نوشتن روی ال‌سی‌دی آن دست کمی از نوشتن روی کاغذ ندارد. اصطکاکی که میان نوک قلم و پوشش ال‌سی‌دی وجود دارد، دقیقا مشابه نوک یک مداد گرافیتی و بافت کاغذ است. صدایی هم که از کشیده شدن این قلم روی نمایشگر به گوشی می‌رسد آنقدر جذاب است که مجاب می‌شوید ساعت‌ها به نوشتن یا طراحی ادامه دهید. هر آن چه که شما روی نمایشگر بنویسید یا بکشید، به رنگ سبز نشان داده می‌شود. ترکیب پس‌زمینه سیاه و رنگ سبز نوشته‌ها من را به یاد تخته‌سیاه دوران مدرسه‌ام می‌اندازد که حس نوستالژی بسیار خوبی دارد.

در دست گرفتن قلم هم حس خوبی داشته و طراحی مشابه مدادهای استدلر چندوجهی دارد. حتی گیره‌ای هم در بالای آن تعبیه شده تا بتوانید آن را مانند یک خودکار واقعی به جیب روی سینه پیراهن‌تان بزنید. قلم آهنربایی هم دارد که دقیقا مشابه اپل پنسل نسل دوم، آن را به بدنه دستگاه می‌چسباند. البته این کار قلم را شارژ نمی‌کند، زیرا اصلا باتری ندارد.تخته‌سیاه دیجیتال

در کل خطوط بدون تاخیر نمایش داده می‌شوند و از آن‌جایی که نمایشگر به فشار هم حساس است، می‌توانید تا حدودی هم ظرافت به خرج داده و نقاشی‌های خود را با جزئیات بیشتری بکشید. بعید می‌دانم فرزندتان هم تا این اندازه به فکر ظرافت باشد، ولی خب این ویژگی برای کاربرانی که به دنبالش هستند، وجود دارد. قابلیت پالم ریجکشن هم به خوبی کار می‌کند و حتی می‌توانید دست‌تان را روی نمایشگر تکیه دهید و با دقت بیشتری طراحی کند. دلیل این امر نه هوش مصنوعی بالا، بلکه عدم پشتیبانی از لمس است، با این حال پیشنهاد می‌کنم وزن دست را روی نمایشگر نیندازید، چون لکه‌هایی سبز رنگ را روی نمایشگر پدید می‌آورند.

این نکته را هم بگویم که هیچ راهی برای تصحیح اشتباه‌تان وجود ندارد، مگر این که صفحه را به کل پاک کرده و همه چیز را از نو شروع کنید. پس بهتر است حواس‌تان باشد که غلط املایی نداشته باشید. می‌توانیم از جهت دیگری هم به این کمبود نگاه کرده و به نوعی این تخته‌سیاه را به ابزاری برای تنبیه فرزندان تبدیل کنیم. مثلا به فرزند خود بگویید که چندین بار از روی یک کلمه بنویسد، بدون این که غلط املایی داشته باشد. در این صورت فرزندتان مجبور می‌شود با هر غلط تمرین را از نو شروع کند. البته این که این روش تربیتی درست یا اصلا کاری اخلاقی‌ست را نمی‌دانم؛ این ایده صرفا به عنوان یکی از کاربردهای این تخته‌سیاه دیجیتال به ذهنم رسید، چون هیچ گونه حافظه‌ای برای ذخیره‌سازی ندارد.تخته‌سیاه دیجیتال

در حاشیه پایینی این گجت یک دکمه گِرد دقیقا مانند آن چه که سال‌هاست در آیفون و آیپدها شاهد هستیم، وجود دارد. وظیفه این دکمه پاک کردن نوشته‌ها و طرح‌های شماست. با فشردن این دکمه هرچه که در صفحه وجود داشته باشد پاک شده و آن را از نو آماده طراحی می‌کند. خبری از کارکردهای متنوع با ۲ یا ۳ بار فشردن آن هم نیست. دیگر دکمه‌ای که در این تخته‌سیاه دیجیتال به چشم می‌خورد، کلید قفل است.

این قفل برای این است که شما به صورت اتفاقی دست‌تان به دکمه پاک کردن محتوا نخورد و صفحه در میان طراحی یا برنامه‌ریزی به صورت اتفاقی پاک نشود. تا زمانی که این دکمه در حالت قفل قرار دارد، شما نمی‌توانید محتویات روی صفحه را پاک کنید، ولی می‌توانید همچنان به کشیدن یا نوشتن ادامه دهید. به جز این دکمه دیگری در هیچ کجای این گجت وجود ندارد.

جمع‌بندی

تخته‌سیاه دیجیتال

تخته‌سیاه دیجیتال شیائومی محصولی ۷ دلاری است که تنها به منظور نوت‌برداری یا استفاده کودکان خلاق توسعه داده شده. قیمت پایین و جنس محکم بدنه هم این فرضیه را پشتیبانی می‌کنند. البته بی‌راه نیست بگویم در این مدتی که با این محصول جالب کار می‌کردم، همواره حس خوبی داشته و تشویق می‌شدم بیشتر با آن کار کنم؛ حتی اگر دلیلی منطقی برای این کار وجود نداشته باشد. پس اگر فرزندی خلاق دارید، نگران محیط‌زیست و مصرف بیش از حد کاغذ و قطع درختان هستید، یا اصلا مانند من کودک درونی دارید که بی‌دلیل علاقه دارد طراحی کند، می‌توانید به فکر خرید تخته‌سیاه دیجیتال شیائومی باشید.

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋