دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

زهره یک سیاره روسی است؛ ادعای عجیب رئیس سازمان فضایی روسیه

زهره یک سیاره روسی است؛ ادعای عجیب رئیس سازمان فضایی روسیه

اگر سیاره زهره میزبان فرازمینی ها باشد شاید بد نباشد این موجودات زبان روسی یاد بگیرند. رئیس سازمان فضایی روسیه در اظهار نظری عجیب زهره را یک سیاره روسی خواند.

این ادعای ارضی جسورانه بعد از انتشار نتایج یک تحقیق منتشر می شود که براساس آن نشانه هایی از حیات روی سیاره زهره پیدا شده (دومین سیاره از خورشید).

دیمیتری روگوژین رئیس سازمان فضایی روسیه موسوم به Roscosmos که به خاطر مطرح کردن دیدگاه های علمی غیر معمول و البته ادعاهای کنایه آمیز ضد غربی اش شناخته می شود در هفته گذشته اظهار داشت که روسیه می خواهد علاوه بر ماموریت مشترک خود با آمریکا به نام Venera-D ماموریت فضایی جدیدی را در سیاره زهره کلید بزند.

روگوژین که از معاونان سابق یکی از وزارتخانه های روسیه است در اظهاراتش چنین گفت:

ما باور داریم که زهره یک سیاره روسی است و بنابراین نباید عقب بمانیم.

او خاطرنشان کرد:

جماهیر شوروی اولین و تنها کشوری بود که توانست فضاپیمایش را روی زهره فرود بیاورد. در آن زمان فضاپیمای روسیه موفق شد اطلاعاتی را از سطح این سیاره جمع آوری کند. آنجا مثل جهنم است.

طبق نتایج پژوهش گروهی از محققان آمریکایی و بریتانیایی که روز دوشنبه همین هفته در نشریه نیچر استرونومی منتشر شد ابرهای مجاور به زهره حاوی گاز فسفین هستند که این میتواند نشانه احتمالی از وجود حیات روی آن باشد.

بد نیست اشاره کنیم که جو این سیاره نیز تقریبا به طور کامل از دی اکسید کربن تشکیل شده و زهره داغ ترین سیاره در منظومه خورشیدی محسوب می شود.

همین کشف احتمالا رئیس سازمان فضایی روسیه را بر آن داشت تا بار دیگر دستاورد جماهیر شوروی را به مردم یادآوری کند و حتی ادعای مالکیت ارضی روسیه بر سیاره زهره را بر زبان بیاورد.

زهره یک سیاره روسی است؛ ادعای عجیب رئیس سازمان فضایی روسیه

طبق اسناد و اطلاعات Mariner 2 نخستین فضاپیمایی بود که توانست در سال ۱۹۶۲ میلادی بر فراز سیاره زهره به حرکت در بیاید و دمای سطح آن را اندازه بگیرد. در ادامه جماهیر شوروی نیز چندین نسخه Venera خود را به سمت این سیاره گسیل داد تا اینکه در سال ۱۹۷۰ فضاپیمای Venera 7 توانست فرودی نرم روی سیاره زهره داشته باشد هرچند که ظرف چند ثانیه از شدت حرارت  خورشید ذوب شد.

در ادامه Venera 9 موفق شد اولین تصویر از سیاره زهره را به ثبت برساند که تنها تصویر از این سیاره داغ تا به امروز است. سازمان فضایی روسیه در وبسایت خود آورده است که علت این فاصله زیاد بین ماموریت Venera 9 و تحقیقات اخیر محققان آمریکایی این بوده که در آن زمان آمریکا رسما زهره را یک سیاره روسی خوانده است.

کمی بعد از انتشار خبر کشف نشانه های حیات روی زهره یوری میلنر میلیاردر روس اعلام کرد که بودجه لازم برای پروژه کشف شکل اولیه حیات در ابرهای زهره را که توسط MIT در دست انجام است، تامین می کند.

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋