دنیای دیجیتال🖥

دنیای دیجیتال🖥

جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴
توسط ۷۵ نفر دنبال می شود
 ۴ نفر را دنبال می کند

جاویدنیا: اگر فیلترشکن‌ها محدود می‌شد نیازی به بستن اینترنت در دوران آشوب نداشتیم

جاویدنیا: اگر فیلترشکن‌ها محدود می‌شد نیازی به بستن اینترنت در دوران آشوب نداشتیم

سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور با بیان اینکه با راه‌اندازی کامل شبکه اطلاعات ملی نیازی به بستن کامل اینترنت نبود تاکید کرده که با مسدودی فیلترکشن‌ها نیازی به بسته شدن اینترنت در دوران آشوب وجود نداشت.

آنطور که خبرگزاری تسنیم از قول «جواد جاویدنیا» نوشته است، او اخیراً در یک سخنرانی در اصفهان اعلام کرده که برای نشان دادن فرهنگ و تمدن اسلامی ایرانی به دنیا نباید ارتباط جهانی قطع شود و به همین دلیل هم باید دانست که شبکه ملی اطلاعات به معنای قطع ارتباط بین‌الملل نیست. جاویدنیا در این باره گفته است:

«هدف از راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات این است که در عین حفظ استقلال و پویایی کشور، با دنیا نیز بتوانیم ارتباط و تعامل داشته باشیم. متاسفانه در حال حاضر در شبکه‌های اجتماعی، این بیگانگان هستند که به ما دستور می‌دهند که چه‌کار بکنیم و چه‌کار نکنیم، نمونه آن تحریم‌هایی است که برای تلفن‌های همراه اپل در ایران به وجود آمد و بسیاری از امکانات برای استفاده کنندگان از این برند در داخل ایران مختل شد.»

به گفته جاوید نیا هیچ‌کس نمی‌تواند مردم را به‌زور از شبکه‌های اجتماعی بیرون براند اما ملت باید بدانند که جنگ اصلی در این فضا در حال رخ دادن است. جاویدنیا باور دارد که «منشأ اغتشاشات اخیر» که بر اقتصاد کشور ضربه سختی وارد کرد نیز همین فضای مجازی است. او با اشاره به قطعی اینترنت اعلام کرد که برخی از دولتمردان در زمینه بستن نرم‌افزارهای فیلترشکن مقاومت از خود نشان می‌دهند و بهانه‌تراشی می‌کنند: «در زمینه فناوری اطلاعات ما شناخت و تخصص لازم را داریم بنابراین می‌توانیم این سازماندهی را انجام دهیم، اما متاسفانه برخی از مسئولان مربوطه با مردم شفاف نیستند و اعلام نمی‌کنند که ما نمی‌خواهیم این نرم‌افزارها را ببندیم.»

جاویدنیا: اگر فیلترشکن‌ها محدود می‌شد نیازی به بستن اینترنت در دوران آشوب نداشتیم

جاویدنیا با تصریح اینکه با راه‌اندازی کامل شبکه اطلاعات ملی نیازی به بستن کامل اینترنت نبود، گفت:

«اگر کنترل‌ها انجام می‌شد، نرم‌افزارهای ایرانی به‌همراه خدمات الکترونیکی به مردم ارائه شده بود و فیلترشکن‌ها محدود می‌شد، اصلاً نیازی به بستن اینترنت در دوران آشوب نداشتیم. تا زمانی که این کنترل‌ها صورت نگیرد، در چنین مواقع حساسی همواره به دوراهی بستن یا عدم‌بستن اینترنت برمی‌خوریم. اگر اینترنت بسته شود مردم می‌گویند حکومت مخالف فناوری اطلاعات است، و اگر بسته نشود آشوب‌ها بیشتر می‌شود. بارها دولت اعلام کرده که قصد فیلترینگ هوشمند یا راه‌اندازی اینترنت ملی را دارد اما در عمل هیچ‌کدام اتفاق نمی‌افتد، به‌عوض اعلام می‌کنند که 5000 صفحه اینستاگرامی شناسایی شده که در آن اقدام به خرید و فروش سلاح و مشروبات الکلی می‌شود اما دستگاه قضایی و پلیس اقدامی علیه آن نکردند، باید گفت که‌ آیا قوه قضائیه و پلیس امکان شناسایی این صفحات را داشتند و انجام ندادند؟»

دنیای دیجیتال🖥
دنیای دیجیتال🖥 جدیدترین اپلیکیشن ها، معرفی بازی، خبرهای تکنولوژی، معرفی گجت ها، کنسول و بازی ها، موبایل و تبلت، مقالات علمی و فناوری، کسب و کارهای نو، بررسی سخت افزار، همه چیز از دنیای دیجیتال🔴

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋