دیبا درخشنده

دیبا درخشنده

خیام اگر ز باده مستی خوش باش.. با ماهرخی اگر نشستی خوش باش
توسط ۲ نفر دنبال می شود

صحبت‌های مربوط به اوریا و نیزاد که هاشمیان دوست ندارد بشنود

در شبی که دو برنامه فوتبالی پرمخاطب روی آنتن رفتند، سرژ اوریه در فوتبال ۳۶۰ و پیام نیازمند در فوتبال برتر مهمان بودند.

برترین‌ها: در شبی که دو برنامه فوتبالی پرمخاطب روی آنتن رفتند، سرژ اوریه در فوتبال ۳۶۰ و پیام نیازمند در فوتبال برتر مهمان بودند. نکته جالب، هم‌زمانی حرف‌های آن‌ها درباره تغییرات مثبت پرسپولیس پس از حضور اوسمار بود؛ صحبت‌هایی که شاید مورد علاقه وحید هاشمیان نباشد.

photo_2025-10-24_20-16-22

اوریه در گفت‌وگوی خود تأکید کرد: «اوسمار انرژی خوبی به تیم داده و این حس را می‌گیری که می‌خواهد کار بزرگی انجام دهد.»

در سوی دیگر، پیام نیازمند نیز گفت: «حُسن اوسمار شناخت از فوتبال ایران است؛ او بعد از سه روز اسم همه بازیکنان را می‌دانست و با حضورش فشار و کیفیت تمرینات بالاتر رفته.»

حالا به نظر می‌رسد بازیکنان پرسپولیس بیش از هر زمان دیگری از شرایط تمرینی و روحیه تیمی رضایت دارند؛ موضوعی که شاید برای برخی اعضای سابق کادرفنی، شنیدنش چندان خوشایند نباشد.

پخش-نشدن-ویدئو

دیبا درخشنده
دیبا درخشنده خیام اگر ز باده مستی خوش باش.. با ماهرخی اگر نشستی خوش باش

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋