دیبا درخشنده

دیبا درخشنده

خیام اگر ز باده مستی خوش باش.. با ماهرخی اگر نشستی خوش باش
توسط ۲ نفر دنبال می شود

سورئال‌ترین هدیه سال به یک مربی مشهور رسید!

یک خبرنگار قزاق در نشست خبری ژابی کاری کرد که همه در بهت و حیرت فرو بروند!

طرفداری: در دیداری از هفته‌ی دوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، رئال مادرید به مصاف غیرت قزاقستان رفت و با نمایشی قدرتمندانه میزبان را در آلماتی با نتیجه پرگل ۵-۰ شکست دهد. اما ماجرای بامزه‌ پس از پایان بازی و در نشست خبری رقم خورد.

14

ژابی آلونسو، سرمربی رئال مادرید، هنگام پاسخ‌گویی به خبرنگاران با صحنه‌ای غیرمنتظره روبه‌رو شد. یک خبرنگار محلی قزاقستان به نشانه علاقه او به ماهیگیری، هدیه‌ای عجیب تقدیمش کرد: یک ماهی اسباب‌بازی سخنگو!

این عروسک ناگهان فعال شد و درست مقابل میکروفن، با صدای ضبط‌شده کیلیان امباپه فریاد زد: " یک، دو، سه… آلا مادرید!"

اتفاقی که باعث خنده حضار و لحظه‌ای کاملاً سورئال در سالن کنفرانس شد.

15

در نهایت، مسئولان مجبور شدند ماهی را خاموش کرده و از روی میز بردارند تا نشست خبری ادامه پیدا کند. این هدیه عجیب و صحنه غیرمنتظره حالا به یکی از جالب‌ترین حاشیه‌های فصل جاری لیگ قهرمانان اروپا بدل شده است.

پخش-نشدن-ویدئو

دیبا درخشنده
دیبا درخشنده خیام اگر ز باده مستی خوش باش.. با ماهرخی اگر نشستی خوش باش

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋