دیبا درخشنده

دیبا درخشنده

خیام اگر ز باده مستی خوش باش.. با ماهرخی اگر نشستی خوش باش
توسط ۲ نفر دنبال می شود

آیا باید طلا و سکه بخریم یا منتظر کاهش قیمت باشیم؟

نادر بذرافشان درباره وضعیت بازار طلا و سکه اظهار داشت: در حال حاضر شرایط بازار این‌گونه است که همان‌طور که قیمت‌ها بالا رفته، همین‌طور ریزش‌هایی هم احتمال دارد در پی داشته باشد.

خبرآنلاین: رییس اتحادیه طلا و جواهر به خریداران طلا و سکه توصیه می کند: مردم باید صبر کنند و وقتی ثبات نسبی در بازار ایجاد شد، بهتر می‌توانند خرید را انجام دهند و در بازارهای ملتهب کمتر ورود کنند تا با ضرر مواجه نشوند.

5493563

نادر بذرافشان درباره وضعیت بازار طلا و سکه اظهار داشت: در حال حاضر شرایط بازار این‌گونه است که همان‌طور که قیمت‌ها بالا رفته، همین‌طور ریزش‌هایی هم احتمال دارد در پی داشته باشد. در روزهای گذشته نه اتفاق خاصی افتاده و نه می‌توانیم بگوییم تقاضا خیلی بالا رفته است.

وی تاکید می‌کند: به طور معمول در بازارهایی که هیجانی است، خرید طلا و سکه پرریسک است.

رییس اتحادیه طلا و جواهر توصیه می کند: مردم باید صبر کنند و وقتی ثبات نسبی در بازار ایجاد شد، بهتر می‌توانند خرید را انجام دهند و در بازارهای ملتهب کمتر ورود کنند تا با ضرر مواجه نشوند.

دیبا درخشنده
دیبا درخشنده خیام اگر ز باده مستی خوش باش.. با ماهرخی اگر نشستی خوش باش

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋