پرونده حواله خودروهای لاکچری به عنوان پاداش صعود به جام جهانی هنوز حاشیهساز است.
اعتماد آنلاین: پرونده حواله خودروهای لاکچری به عنوان پاداش صعود به جام جهانی هنوز حاشیهساز است.
طبق برآوردها میتوان گفت در ماجرای پاداش حواله خودرو به بازیکنان تیم ملی تخلفی ۱۵۰۰ میلیارد تومانی صورت گرفته است.
روز گذشته محمدحسین کنعانیزادگان، مدافع تیم ملی افشا کرد که با حواله خودرویی که به عنوان پاداش جام جهانی دریافت کرده بود، ماشینی وارد کرده که قیمتش ۱۰۰ میلیارد تومان است. این اظهارات کنعانیزادگان موجی از واکنش مردم را در فضای مجازی به دنبال داشته است. همینطور عده بسیار زیادی خواستار شفافسازی در این زمینه از سوی مقامات مسوول شدند.
چند روز پیش اعتمادآنلاین در گزارشی اختصاصی افشا کرد که 14 نفر خارج از ضوابط حواله خودرو دریافت کردهاند. اعتمادآنلاین از مقامات فدراسیون درخواست کرد با انتشار لیست نفراتی که حواله خودرو دریافت کردهاند به این مساله پاسخ دهد. با این حال فدراسیون پاسخی ارایه نکرد. دوشنبه هفته پیش مجری برنامه فوتبال برتر ضمن اشاره به این گزارش گفت: تعداد کسانی که خارج از ضوابط ماشین وارد کردهاند، 15 یا 16 نفر است.
فدراسیون فوتبال بلافاصله بعد از آن برنامه در بیانیهای اظهارات مجری صداوسیما را «متلک» خواند، اما پاسخ مشخصی در مورد این شائبه ارایه نکرد. کما اینکه در ماههای گذشته نیز هر بار بحث لیست کسانی که حواله خودرو دریافت کردهاند به میان آمده، توضیحی نداده یا مهمتر از همه لیست نفرات را منتشر نکرده است.
پاداش حواله واردات خودرو قولی است که معاون رییسجمهور بعد از صعود تیم ملی در جام جهانی در رختکن تیم ملی با پیشنهاد رییس وقت فدراسیون فوتبال شهابالدین عزیزیخادم به ملیپوشان داد و قرار شد کسانی که در صعود تیم ملی نقش داشتند از آن بهرهمند شوند. اما علاوه بر اینکه رییس فدراسیون وقت، سرپرست وقت تیم ملی، سرمربی و دو مربی تیم ملی یعنی اسکوچیچ، باقری و هاشمیان این پاداش را دریافت نکردند، نام عدهای که در صعود تیم ملی نقشی نداشتند، وارد لیست شد.
حال با اظهارات حسین کنعانیزادگان در مورد قیمت ماشینی که وارد کرده، مشخص میشود پرونده حوالههای خودرو بابت پاداش صعود به جام جهانی رقمی چند هزار میلیارد تومانی را در برمیگیرد که قطعا باید در مورد آن شفافسازی شود. با یک جمعبندی ساده میتوان گفت رقم خودروهایی که بازیکنان وارد کردهاند نزدیک به 3 هزار میلیارد تومان است و اگر 14 یا 15 نفر خارج از ضابطه ماشین وارد کرده باشند، تخلفی 1500 میلیارد تومانی صورت گرفته است.
آیا شائبه تخلف 1500 میلیارد تومانی چیزی است که بتوان به راحتی از کنار آن گذشت یا با یک بیانیه سر و ته آن را هم آورد؟ آیا نهادهای نظارتی و قضایی، نمایندگان مجلس یا خود دولت نمیخواهد به این مساله ورود کند؟ آن هم در شرایطی که افکار عمومی به شدت روی این مساله حساس شدهاند و منتظرند لیست کسانی که حواله خودرو دریافت کردهاند، منتشر شود؟ اینکه چرا فدراسیون فوتبال یا وزارت ورزش چنین کار سادهای را مدام به تعویق میاندازند یا در مقابل آن مقاومت میکنند، بسیار عجیب و سوالبرانگیز است.
پاسخ ها