آموزش بازارهای مالی را با سایت deyarz.com شروع کنید...
در این مقاله قصد داریم تا شما را با امنیت پی پال برای انجام معاملات بین المللی و سیاست حفظ حریم خصوصی این شرکت، بیشتر آشنا کنیم. پی پال به عنوان یکی از پرطرفدار ترین پلتفرم های مالی در جهان، همواره تلاش کرده است تا بالاترین میزان امنیت را برای کاربران خود فراهم آورد. هرچند که این شرکت تا به امروز چندین بار تحت حمله های سایبری قرار گرفته است، اما هنوز هم به عنوان ایمن ترین سیستم انتقال مالی شناخته می شود.
اگر شما هم از علاقمندان به آگاهی از نحوه اعمال سیاست های امنیت پی پال هستید، پیشنهاد می شود تا پایان این مقاله با ما همراه باشید. امنیت پی پال توسط پروتکل های خاصی در این سامانه تامین میشود.
پی پال یک سیستم انتقال مالی بین المللی می باشد که در جهان از شهرت بسیار بالایی برخوردار شده است. این سیستم در سال ۱۹۹۸ طراحی گردید و هدف از تاسیس آن، تسریع در انجام معاملات در سطح بین الملل بود.
افتتاح حساب پی پال رایگان است و شما می توانید با چند کلیک ساده، این فرآیند را به انجام برسانید. حساب های پی پال در دو نمونه شخصی و تجاری به کاربران ارائه می شوند و هر شخص بسته به نوع استفاده خود باید حساب مالی مناسب را انتخاب نماید.
در حساب پی پال شما باید یک کارت بانکی به حساب دیجیتال خود متصل کنید تا پس از انجام نقل و انتقالات مالی، مبلغ از حساب شما برداشت و یا به آن واریز شود.
پی پال در سراسر جهان کاربران بسیار زیادی را به خود جذب کرده است. همین امر سبب می شود تا این شرکت سیاست های خاصی را جهت حفظ امنیت کاربران خود در بالاترین سطح ممکن، در نظر بگیرد. البته با وجود اجرای سیاست های فوق، تاکنون این شرکت چندین بار تحت حمله هکر ها قرار گرفته است اما ضرر کلانی به مشتریان وارد نشده است.
در این بخش قصد داریم تا تمامی سیاست های پی پال جهت حفظ امنیت کاربران را به شما توضیح دهیم.
در معاملات، جهت اجرای سیاست های امنیت پی پال ، هر دو طرف خریدار و فروشنده باید دریافت و ارسال کالا را تایید کنند.
به محض ثبت نام در سایت پی پال ، تمامی اطلاعات شخصی شما در پایگاه داده این شرکت، ثبت می گردد. مقالات اصلی قوانین پی پال ، علاوه بر اطلاعاتی که خودِ شما در سایت پی پال ثبت می کنید، مشخصات کامپیوتر مورد استفاده و محل اتصال شما به اینترنت نیز در سیستم ذخیره می شود.
پی پال از اطلاعات فوق برای فرآیند های تجاری یا… هرگز استفاده نخواهد کرد، بلکه جهت بالا بردن امنیت کاربران، این داده ها را دریافت می نماید. در واقع امنیت پی پال بدین صورت تامین می شود.
بگذارید با یک مثال، اهمیت این موضوع را واضح تر به شما توضیح دهیم. در طی سال های اخیر چندین بار پی پال تحت حمله های سایبری قرار گرفته است. در تمامی موارد، هکر ها شناسایی شده و ضرری متوجه کاربران نشده است، اما چرا؟
هکر ها برای شروع عملیات خود باید به سایت پی پال وارد شوند، این سایت طبق سیاست های خود اجازه دارد تا تمامی اطلاعات کاربران را به صورت خودکار ذخیره کند و همین عامل سبب می شود تا اطلاعات هکر ها نیز در سیستم ثبت و قابل ردیابی باشد. در راستای اجرای سیاست های امنیت پی پال، این شرکت تا زمان رسیدن کالا به دست خریدار، مبلغ پرداخت شده را On Hold می کند.
سیاست حفظ حریم خصوصی پی پال منحصرا محدود به جلوگیری از حمله هکر ها به حساب های کاربران نمی شود. پی پال، امنیت کاملی را در هنگام معامله دو شخص از طریق این پلتفرم برای هر دو طرف به وجود می آورد. در ادامه با یک مثال، این موضوع را واضح تر به شما توضیح خواهیم داد. فرض کنید که شما صاحب یک کسب و کار بین المللی هستید و محصولاتی را به فروش می رسانید. به همین دلیل، برای دریافت هزینه فروش این محصولات از پی پال business استفاده می کنید. در این حالت، پی پال امنیت کامل معاملات شما را به صورت دو طرفه تامین خواهد کرد، اما چگونه؟
هنگامی که مشتری تصمیم به خرید محصولی می گیرید، مبلغ خرید از حساب وی کم می شود اما به حساب شما اضافه نمی گردد. بدین صورت، شما با خیال راحت می توانید محصول خود را برای خریدار پست نمایید و خریدار نیز می تواند با خیال راحت پول را پرداخت کند. به عبارتی دیگر، تا زمانی که پی پال مطمئن نشود محصول از خریدار به فروشنده رسیده است، پول شما را آزاد نخواهد کرد. سیستم امنیت پی پال بدین گونه عمل می کند که هر دو طرف خریدار و فروشنده باید گزینه confirm را انتخاب کنند تا انتقال انجام شود. تا قبل از انتخاب این گزینه، پول نزد پی پال به امانت خواهد ماند.
در حالت On Hold، بخشی از پول شما در پی پال و یا کل پول شما، به صورت موقت مسدود می گردد. پولی که در PayPal مسدود می شود، متعلق به شما است و از حسابتان کسر نشده اما به صورت موقت حق انتقال را نخواهید داشت. هدف از این اقدام پی پال حفظ حق خریدار می باشد و هم راستا با سیاست های بالا بردن امنیت پی پال است.
اگر به دلیل سیاست های امنیت پی پال، حساب شما در حالت On Hold قرار گرفته است، نگران نباشید. معمولا حالت On Hold بیست و یک روز طول می کشد و پس از گذشت این بازه زمانی، حساب از حالت تعلیق بیرون خواهد آمد. خارج شدن از حالت On Hold منوط به تایید خریدار از دریافت محصول است.
اگر پس از گذشت ۲۱ روز، مشخص شود که شما کالای مورد نظر را به مشتری تحویل نداده اید، مبلغ مورد نظر مسدود خواهد گردید. البته در مبحث امنیت پی پال، راه های دیگری نیز برای خارج کردن پول شما از حالت On Hold، زودتر از بازه زمانی 21 روزه، وجود دارد.
بسیاری از شرکت های پستی و حمل و نقل با سیستم پی پال قرارداد دارند و اگر کالای مورد نظر شما توسط یکی از این شرکت ها به دست مشتری رسیده باشد، می توانید از شرکت مورد نظر درخواست نمایید تا ارسال کالای شما را تایید نماید. در صورت تایید شرکت حمل و نقل، مبلغ شما از حالت ON HOLD خارج خواهد شد. سیاست حفظ حریم خصوصی پی پال، امنیت کاربران را کاملا تامین می نماید.
در شرایطی خاص، ممکن است برای افزایش امنیت پی پال در انجام معاملات، کل حساب کاربری شما معلق شود. در این شرایط شما امکان دریافت یا ارسال پول را نخواهید داشت و حساب شما به صورت کلی On Hold می گردد. این مشکل بنا به دلایل مختلفی که مربوط به امنیت پی پال است، اتفاق می افتد. کاربران ایرانی که از خدمات سیستم پی پال استفاده می کنند، با این مشکل هر از چند گاهی مواجه می شوند.
طبق قوانین مربوط به امنیت پی پال، این شرکت از ارائه خدمات به کشور هایی که تحت تحریم های مالی و بانکی آمریکا قرار گرفته اند، خودداری می کند. ایران نیز از جمله کشورهایی می باشد که سال ها تحت شدیدترین نوع تحریم ها قرار گرفته است. از آنجایی که بسیاری از ایرانیان برای معاملات خود نیاز به استفاده از سیستم پی پال دارند، از راهی های فرعی برای افتتاح حساب در این پلتفرم استفاده می نمایند.
با این روش، شما مجبور خواهید بود تا ملیت خود را غیر ایرانی اعلام نمایید و از شماره موبایل مجازی خارجی نیز استفاده کنید. پی پال گاهی اوقات این راه ها را تشخیص می دهد و اکانت شما را On Hold می کند. در این حالت از شما خواسته می شود تا مدارک هویتی خود را ارائه دهید و سپس حساب شما در دسترس قرار خواهد گرفت. از آنجایی که شما ملیت خود را غیر ایرانی اعلام کرده اید، در این شرایط نمی توانید حساب خود را از حالت معلق خارج کنید. پیشنهاد می شود که در صورت مواجه شدن با این مشکل امنیتی که به واسطه سیاست های پی پال ایجاد شده است، از صرافی های ایرانی معتبر برای حل مشکل کمک بگیرید.
سیاست های پی پال در راستای جلوگیری از حمله هکرها و افزایش امنیت کاربران می باشد.
یک حالت معمول که برای بالا بردن امنیت پی پال طراحی شده است، pending می باشد. این حالت تنها مختص پی پال نیست و در مستر کارت های مختلف نیز وجود دارد. هنگامی که شما یک تراکنش را انجام می دهید و مبلغی را از طریق پی پال به حساب دیگری ارسال می کنید، این تراکنش در یک بازه زمانی 1 تا 48 ساعته، در حالت pending می ماند و سپس ارسال می شود. علت این امر، جلوگیری از پول شویی و فعالیت های مخرب است.
بازه زمانی pending معمولا تا دو روز کاری طول می کشد اما این زمان تا 2 هفته هم می تواند افزایش یابد. سامانه های بازرسی بین المللی ممکن است به مبلغ انتقال داده شده توسط شما مشکوک شوند و جهت تحقیقات بیشتر، پول را در حالت pending نگه دارند.
در این مرحله، دو حالت ممکن است به وجود آید؛ اول اینکه، پس از گذشت بازه زمانی pending، تراکنش شما postedمی شود. در این حالت تراکنش مورد نظر شما با موفقیت انجام شده است. دومین موردی که ممکن است پس از حالت pending به وجود آید، refund است. اگر پرداخت بین المللی شما به هر دلیلی تایید نشود، مبلغ به حساب شما بازگشت داده خواهد شد و جای هیچ نگرانی برای شما وجود نخواهد داشت.
یکی از سیستم های نقل و انتقال مالی مشهور در سطح جهان، پی پال است. این سیستم سبب شده است تا مبادلات مالی جهانی در کوتاه ترین زمان ممکن انجام شود.از آنجایی که این سیستم کاربران بسیاری را به خود جذب کرده، سیاست ها و قوانین خاصی جهت بالا بردن امنیت پی پال وضع شده است.
در این مقاله به صورت کامل در مورد سیاست حفظ حریم خصوصی پی پال صحبت کردیم. پروتکل هایی مانند Confirmation، On Hold و pending در جهت اجرای همین سیاست ها ابداع شده اند.با استفاده از سیستم انتقال مالی پی پال، شما به عنوان فروشنده، با خیال راحت پول خود را دریافت خواهید کرد و خریدار نیز از دریافت محصولی که خریده است اطمینان حاصل خواهد کرد.
منبع مقاله : سایت deyarz.com
پاسخ ها