قیمت لوله
قیمت لولهمشخصات لوله فولادی گالوانیزه
مشخصات لوله فولادی گالوانیزه 2
لوله فولادی گالوانیزه
لوله فولادی
جنس لوله های آهنی گالوانیزه از آهن سفید نورد شده است که درز آن توسط دستگاه های درز جوش بهم جوش داده می شود و بعد لوله را در فلز روی مذاب قرار میدهند . به همین دلیل لوله های آهنی گالوانیزه را لوله های با درز نیز می گویند . این نوع لوله ها از رنگ تیره و خاکستریشان را میتوان شناخت .و به دو صورت سبک و متوسط تولید می شوند . کلیه لوله های فولادی و آهنی گالوانیزه در شاخه های ۶ متری و دو سر دنده تولید می گردند لوله های آهنی گالوانیزه بر اساس نمره می شناسند . لوله های گالوانیزه نیز به وسیله دنده پیچی به یکدیگر وصل شده و توسط مواد مناسبی آب بندی می شوند .
لوله های چدنی
لوله های چدنی که در لوله کشی فاضلاب به کار برده می شود به شرح زیر می باشند :
۲ – فرسودگی لوله های چدنی کمتر از لوله های فلزی است .
۳ – می توان براحتی از دستگاه تراکم هوا جهت باز کردن و رفع گرفتگی لوله های چدنی استفاده نمود .
۴ – قیمت لوله های چدنی نسبت به لوله های آهنی ارزانتر است .معایب لوله های چدنی
لوله های سر تخت
روش جوش دادن لوله فولادی
لوله آهنی گالوانیزه
نحوه تولید لوله آهنی گالوانیزه
قیمت ورق
قیمت لوله در این مقاله، فولادآرکا سعی دارد تا با ارائه مقاله ای در مورد انواع لوله های فولادی، هموطنان عزیز را در خرید لوله فولادی راهنمایی کرده و مشاوره ای کامل را به آن ها ارائه دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در ادامه مطلب با ما همراه باشید و یا در صورت نیاز می توانید در هر ساعت از شبانه روز با مشاورین ما در فولادآرکا تماس حاصل بفرمایید.
لوله در متریال های متفاوتی همچون لوله پلاستیکی، لوله فولادی، لوله بتنی، لوله PVC، لوله استیل و … تولید و روانه بازار می شود. لوله فولادی نیز یکی از انواع لوله ها می باشد که به صورت استوانه ای تو خالی بوده که در اندازه های متفاوت تولید و روانه بازار می شود تا برای تمامی صنعتگران قابل استفاده باشد و آن ها بتوانند لوله مد نظر خود را متناسب با صنعت خود انتخاب و خریداری بنمایند. با توجه به کاربرد لوله و محلی که قرار است از آن استفاده شود، از مواد آلیاژی متفاوتی برای ساخت آن استفاده می گردد.
لوله های گالوانیزه به دو دسته تقسیم می شوند : لوله های فولادی گالوانیزه و لوله های آهنی گالوانیزه که این دو نوع لوله به لوله های آهنی سفید می باشند و عموماً فرقی بین این نوع لولله ها گذاشته نمی شود ، در صورتیکه فرق هایی با یکدیگر دارند لوله های فولادی گالوانیزه در مقایسه با نوع لوله آهنی آن سبک تر و براق تر می باشند .
لوله های آهنی گالوانیزه
جنس لوله های چدنی از چدن ریخته گری می باشد و بر حسب نوع کاربرد آنها انواع و مقدار آلیاژ ، شکل و طول لوله ،نوع اتصالات آنها با هم متفاوت هستند و اغلب در سیستم لوله کشی فاضلاب استفاده می شوند .
۱ – در برابر فشار وارده به جداره های خارجی دارای مقاومت و استحکام خوبی می باشند .
نصب لوله های چدنی نسبت به لوله های آهنی زمان بر می باشد لوله های چدنی به علت تاثیر مواد شیمیایی موجود در فاضلاب زنگ می زنند و جلوگیری از زنگ زدگی آنها میسر نمی باشد داشتن وزن زیاد قطعات و کثرت اتصالات و در نتیجه زیاد پیوند از معایب دیگر لوله های چدنی می باشد قابلیت تحمل فشار لوله های سرتخت بیشتر است.
لوله های سر تخت به دلیل نداشتن مادگی و لبه های قیطانی و وزن و ضخامت کمتر و نوع پیوند کاربرد بیشتری دارند لوله های سرتخت به دلیل خاصیت لاستیکی نوع پیوند آن تغییر حرارت بیشتری را نسبت به لوله های دیگر تحمل می کند. برای مثال با توجه به نیاز صنعتگر، انواع لوله فولادی با استاندارد هایی دیگر نیز تولید می گردد که علاوه بر آهن و کربن، شامل درصد کمی از سایر فلزاتی همچون نیکل، کروم، آلومینیوم و … می باشد. از کاربرد های مهم لوله های فولادی می توان به استفاده آن ها در ساختمان سازی، سازه ها، سیستم های گرمایشی، سیستم های سرمایشی، انتقال فاضلاب، تولید لوازم خانگی و … اشاره نمود. اما از موارد بسیار مهمی که می توان به ان اشاره نمود استفاده لوله فولادی در صنعت پتروشیمی و گاز می باشد.
روش جوش دادن لوله فولادی به این گونه بوده که ورق های فولادی را دور یک قالب پیچیده و سپس درز لوله را لحیم کاری می کنند. لوله هایی که با روش جوشکاری تولید می شوند از قیمت مناسب تری نسبت به سایر لوله ها برخوردار می باشند اما به اندازه آن ها از پایداری مناسبی برخوردار نخواهند بود. تولید لوله فولادی به روش قالب خمیری و یا بدون درز به این طریق بوده که فولاد داغ را وارد قالب کرده و سپس به لوله شکل می دهند که در این روش می توان لوله هایی با قطر 500 میلی متر تولید نمود. این نوع از روش تولید نسبت به روش جوش دادن دارای کیفیت بهتری بوده و قابل اطمینان تر می باشد اما از هزینه ی بیشتری نیز برخوردار است. تولید فولاد به روش قالب گیری خیلی روش رایجی نمی باشد.
یکی از این لوله ها، لوله های گالوانیزه می باشد. این لوله به دو دسته لوله فولادی گالوانیزه و لوله آهنی گالوانیزه تقسیم می شود که اصطلاحا به آن لوله های آهنی سفید نیز می گویند. تنها تفاوت این نوع از لوله با نوع آهنی این است که دارای وزن سبک تری بوده و کمی براق تر می باشند. نحوه ساخت لوله فولادی گالوانیزه به این صورت بوده که در ساخت آن وزق فولاد را به همراه فشار داخل قالب عبور داده و درز را جوش می دهند و سپس برای افزایش مقاومت لوله در مقابل زنگ زدگی آن را در یکی وان آبکاری روی اندود می کنند.
نحوه تولید لوله آهنی گالوانیزه نیز به این طریق بوده که درز ها توسط دستگاه های درز جوش به هم جوش داده می شوند و در ادامه لوله را در فلز مذاب فرو می برند. این نوع از لوله با استفاده از مواد مناسب آب بندی شده و به وسیله دنده پیچی به کیدیگر مستصل می گردند. شما می توانید برای خرید لوله فولادی و کسب اطلاعات بیشتر با همکاران با در بخش فروش دکتر فولاد تماس گرفته و در هر نقطه از ایران که باشید به راحتی و بدون هیچ دردسری محصول مورد نظر خود را خریداری بنمایید.
قیمت ورق در کشور ما کارخانه ها، بنگاه ها و کارگاه های بزرگی در زمینه صنعت و صنعت فعالیت می کنند. در این فعالیت ها از محصولات ورق فلزی به عنوان مواد اولیه استفاده می شود. در حالی که کارخانه هایی که محصولات ورق فلزی را برای فرآوری خریداری می کنند در این بخش هستند، تولیدکنندگان ورق فلزی نیز این محصولات را تولید می کنند. برخی از مؤسسات صنعتی کشورمان مقداری از محصولات ورق فلزی را وارد و خریداری می کنند و از آنها برای تولید صدها محصول استفاده می کنند. از سوی دیگر قیمت ورق فلزی بر حسب دلار و با نرخ دلار خریداری می شود. تغییرات نرخ دلار باعث کاهش یا افزایش قیمت محصولات ورق فلزی در کشور ما می شود
تیرآهن، انواع مختلفی دارد و با توجه به خواص مکانیکی و شکل ظاهری آن، هر نوع این محصول دارای کاربردهای متفاوت در صنایع مختلف است. برخی از مهمترین نکاتی که باید در زمان خرید تیرآهن به آن توجه کنید عبارتند از:
یک نکته مهم در مورد وزن تیرآهن این است که مقدار وزن این محصول به اندازههای هر شاخه و ضخامت آن بستگی دارد. تمامی کارخانههای تولید کننده تیرآهن، یک جدول وزنی جداگانه برای محصول خود دارند که هر چقدر وزن تیرآهن مورد نظر به آن جدول اشتال نزدیکتر باشد، نشان دهنده این است که تیرآهن از کیفیت مورد نظر برخوردار است.
پاسخ ها