توسعه دهنده شاد

توسعه دهنده شاد

مثلِ خیلی از برنامه نویسا، ماشین تبدیل کافئین به کد هستم، علاقمند به هوش مصنوعی و همه ابزارها، گجت ها و نوآوری های جدید
توسط ۳ نفر دنبال می شود

مدیرعامل گوگل: هوش مصنوعی می‌تواند روزی جایگزین من شود

مدیرعامل گوگل: هوش مصنوعی می‌تواند یک روز جایگزین من شود

به باور «ساندار پیچای»، مدیریت یک شرکت شاید یکی از کارهای ساده برای هوش مصنوعی باشد.

«ساندار پیچای»، مدیرعامل گوگل، می‌گوید یک هوش مصنوعی می‌تواند در آینده بر صندلی مدیرعاملی این شرکت تکیه بزند؛ به نظر او مدیریت کلان یک شرکت شاید یکی از کارهای ساده برای هوش مصنوعی باشد.

ساندار پیچای در مصاحبه با BBC گفت که مدیریت یک سازمان بزرگ، شاید یکی از وظایفی باشد که هوش مصنوعی در آینده به‌راحتی از پس آن برآید. درحالی‌که تصور می‌شد هوش مصنوعی فقط مشاغل رده‌پایین را تهدید می‌کند، پیچای می‌گوید حتی بالاترین جایگاه‌های شرکتی نیز در امان نیستند.

او دراین‌باره می‌گوید: «فکر می‌کنم کاری که یک مدیرعامل انجام می‌دهد، شاید روزی یکی از کارهای آسان برای هوش مصنوعی باشد.» البته پیچای در این دیدگاه تنها نیست. «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI نیز ماه گذشته در مصاحبه‌ای مشابه اعلام کرد: «زمانی فرا می‌رسد که هوش مصنوعی می‌تواند مدیرعامل بسیار بهتری نسبت به من برای OpenAI باشد و من آن روز مشتاقانه کناره‌گیری خواهم کرد.»

نظرات مدیرعامل گوگل درباره آینده هوش مصنوعی

ساندار پیچای پیش‌بینی می‌کند که طی ۱۲ ماه آینده شاهد جهشی بزرگ به سمت مدل‌هایی باشیم که نقش ایجنت را بازی می‌کنند. این یعنی هوش مصنوعی دیگر فقط به سؤالات شما پاسخ نمی‌دهد، بلکه به نمایندگی از شما کارهای پیچیده انجام می‌دهد.

هوش مصنوعی مدیرعامل گوگل

این تحولات سریع قطعاً با تلاطم‌های اجتماعی همراه خواهد بود. طبق گزارش اخیر پلتفرم کاریابی Indeed، مشاغلی مانند مهندسی نرم‌افزار و مدیریت محصول بیشترین تأثیر را از این موج خواهند پذیرفت. بااین‌حال، مدیرعامل گوگل تأکید می‌کند که این فناوری فرصت‌های شغلی جدیدی نیز خلق خواهد کرد و به انسان‌ها فرصت می‌دهد تا روی مسائل مهم‌تری تمرکز کنند.

پیچای به نسل جوان نیز توصیه‌ای می‌کند: سازگار شوید. پیچای به‌جای ترساندن نسل جدید، آنها را به پذیرش فناوری دعوت می‌کند. او معتقد است فارغ از اینکه شغلتان چیست، رسیدن به موفقیت به توانایی‌تان در استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی گره خورده است.

او می‌گوید جوانان باید یاد بگیرند چگونه از هوش مصنوعی در چارچوب تخصص خود استفاده کنند. فرقی نمی‌کند معلم باشید یا پزشک؛ این مشاغل از بین نمی‌روند، اما کسانی در این حرفه‌ها موفق می‌مانند که کار با ابزارهای مدرن را بلد باشند.

توسعه دهنده شاد
توسعه دهنده شاد مثلِ خیلی از برنامه نویسا، ماشین تبدیل کافئین به کد هستم، علاقمند به هوش مصنوعی و همه ابزارها، گجت ها و نوآوری های جدید

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋