توسعه دهنده شاد

توسعه دهنده شاد

مثلِ خیلی از برنامه نویسا، ماشین تبدیل کافئین به کد هستم، علاقمند به هوش مصنوعی و همه ابزارها، گجت ها و نوآوری های جدید
توسط ۳ نفر دنبال می شود

سرمایه‌گذاری ۱۶۵۰ میلیارد ریالی اپراتور اول تلفن همراه در استان فارس از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون

سرمایه‌گذاری ۱۶۵۰ میلیاردی همراه اول در استان فارس از ابتدای دولت چهاردهم

همراه اول از ابتدای دولت چهاردهم ۱۳۰ سایت روستایی در استان فارس راه‌اندازی کرده است.

همراه اول با افتتاح سایت‌های جدید همزمان با سفر وزیر ارتباطات به استان فارس، سرمایه‌گذاری خود در زیرساخت‌های استان از ابتدای دولت را به بیش از ۱۶۵۰ میلیارد تومان رساند.

آیین افتتاح طرح‌های ارتباطی استان فارس روز شنبه، ۱۹ مهر 1404 با حضور «ستار هاشمی»، وزیر ارتباطات، و جمعی از معاونان وی، حسینعلی امیری استاندار  فارس، جمعی از مدیران ارشد استان، نمایندگان مجلس و اصحاب رسانه در موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) برگزار و ۴۵۵ طرح‌ ارتباطی استان افتتاح شد.

همراه اول در این مراسم به نمایندگی از ۵۰ سایت USO راه‌اندازی شده در استان فارس از ابتدای این دولت، از سایت 4G روستای «هجرت» از توابع شهرستان ممسنی، بهره‌برداری و مردم این روستا را به اینترنت باکیفیت و پرسرعت متصل کرد. همراه اول برای بهره‌برداری از این ۵۰ سایت روستایی، بیش از دو هزار و ۴۸۰ میلیارد ریال سرمایه‌گذاری کرده است.

در ادامه این مراسم همچنین از سایت‌ جدید 5G همراه اول در شهر جدید صدرا با دستور وزیر ارتباطات بهره‌برداری شد.

«امین بخشی‌زاده»، مدیرکل مناطق و نماینده همراه اول، در این مراسم، مجموع سایت‌های این شرکت در استان فارس را افزون بر هزار و ۹۰۰ سایت برشمرد و خاطرنشان کرد، ۶۰ درصد این سایت‌ها روستایی و جاده‌ای است که نشان از اهتمام ویژه همراه اول در توسعه ارتباطات جاده‌ای و روستایی دارد.

او همچنین اعلام کرد که از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون بیش از ۱۳۰ سایت روستایی توسط همراه اول در کشور افتتاح شده است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز پس از دستور بهره‌برداری از سایت‌های ارتباطی همراه اول از تلاش‌های انجام‌شده اپراتور اول در توسعه ارتباطات کشور قدردانی کرد.

در این مراسم ۴۵۵ پروژه ارتباطی و فناوری اطلاعات با اعتباری بیش از ۴۲ هزار و ۳۴۷ میلیارد ریال به بهره‌برداری رسید. این طرح‌ها شامل اتصال ۱۰۷ روستا از طریق راه‌اندازی ۶۸ ایستگاه جدید و ارتقای ۱۷ ایستگاه تلفن همراه به نسل‌های بالاتر، همچنین اجرای شبکه فیبر نوری برای منازل و کسب‌وکارها در ۲۷ شهر استان و راه‌اندازی ۷ ایستگاه نسل پنجم (۵G) بود.

توسعه دهنده شاد
توسعه دهنده شاد مثلِ خیلی از برنامه نویسا، ماشین تبدیل کافئین به کد هستم، علاقمند به هوش مصنوعی و همه ابزارها، گجت ها و نوآوری های جدید

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋