توسعه دهنده شاد

توسعه دهنده شاد

مثلِ خیلی از برنامه نویسا، ماشین تبدیل کافئین به کد هستم، علاقمند به هوش مصنوعی و همه ابزارها، گجت ها و نوآوری های جدید
توسط ۳ نفر دنبال می شود

مدیرعامل OpenAI: عوامل هوش مصنوعی به انسان‌ها در کشف دانش جدید کمک خواهند کرد

مدیرعامل OpenAI: ایجنت‌های هوش مصنوعی در کشف دانش جدید به انسان کمک خواهند کرد

سم آلتمن می‌گوید ایجنت‌های هوش مصنوعی شبیه کارمندان تازه‌کارند.

«سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، در جدیدترین مصاحبه‌اش گفته هوش مصنوعی می‌تواند به‌زودی در کشف دانش جدید به بشر کمک کند. او همچنین توانایی ایجنت‌های هوش مصنوعی را به کارمندان تازه‌کار تشبیه کرده است.

به گزارش بیزینس اینسایدر، آلتمن که برای سخنرانی در کنفرانس Snowflake Summit 2025 حضور یافته بود، دراین‌باره گفت: «برخی‌ها اکنون می‌گویند کارشان این است که وظایفی را به مجموعه‌ای از ایجنت‌ها بسپارند، کیفیت کارها را بررسی کنند، ببینند کارها چطور با هم هماهنگ می‌شوند و بازخورد بدهند. این شرایط خیلی شبیه کار با تیم متشکل از کارمندان نسبتاً تازه‌کار است.»

آلتمن می‌گوید توانایی ایجنت‌های هوش مصنوعی شبیه کارمندان تازه‌کار است

هوش مصنوعی عامل‌محور

مدیرعامل OpenAI همچنین گفت هوش مصنوعی می‌تواند در کشف دانش جدید به انسان کمک کند. او دراین‌باره گفت: «شرط می‌بندم سال آینده دست‌کم در برخی موارد محدود و جزئی، شاهد آن باشیم که ایجنت‌ها بتوانند در کشف دانش جدید به ما کمک کنند یا راه‌حل‌هایی برای مسائل پیچیده تجاری ارائه دهند؛ مسائلی که حل آنها اصلاً ساده نیست.»

درحالی‌که استفاده از هوش مصنوعی برای کشف‌های علمی همچنان با تردید همراه است، این فناوری در مواردی توانایی خود را برای انجام اکتشافات جدید به اثبات رسانده استن؛ برای مثال، پلتفرم مایکروسافت Discovery که با هدف تسریع تحقیقات و توسعه علمی توسط ایجنت‌های هوش مصنوعی طراحی شده، اخیراً توانسته فقط در ۲۰۰ ساعت ماده شیمیایی جدیدی برای خنک‌سازی مراکز داده کشف کند. انسان برای انجام همین کار به چندین سال زمان نیاز دارد.

شرکت‌های فعال در حوزه هوش مصنوعی نیز تمرکز خود را به‌سمت توسعه ایجنت‌های هوش مصنوعی معطوف کرده‌اند که می‌تواند وظایف متنوعی انجام دهد؛ برای مثال، OpenAI اخیراً از ایجنت کدنویسی Codex رونمایی کرده که شامل مجموعه‌ای از ایجنت‌های هوش مصنوعی برای کمک به برنامه‌نویسان در نوشتن و رفع اشکال کد است. به گفته آلتمن، مهندسان OpenAI همین حالا نیز درحال استفاده از Codex هستند.

توسعه دهنده شاد
توسعه دهنده شاد مثلِ خیلی از برنامه نویسا، ماشین تبدیل کافئین به کد هستم، علاقمند به هوش مصنوعی و همه ابزارها، گجت ها و نوآوری های جدید

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋