توسعه دهنده شاد

توسعه دهنده شاد

مثلِ خیلی از برنامه نویسا، ماشین تبدیل کافئین به کد هستم، علاقمند به هوش مصنوعی و همه ابزارها، گجت ها و نوآوری های جدید
توسط ۳ نفر دنبال می شود

ایلان ماسک تعجب خود را در مورد تراشه کوانتومی Willow گوگل ابراز کرد

ایلان ماسک نسبت به تراشه کوانتومی Willow گوگل ابراز شگفتی کرد

ایلان ماسک و مدیرعامل گوگل در ایکس درباره تراشه کوانتومی و آینده تمدن بشری صحبت کردند.

گوگل اخیراً از تراشه کوانتومی Willow رونمایی کرد که قدرت محاسباتی خارق‌العاده‌ای دارد. «سوندار پیچای»، مدیرعامل گوگل، در ایکس خبر این تراشه را منتشر کرد و «ایلان ماسک»، مدیرعامل اسپیس‌ایکس، نیز به آن واکنش نشان داد.

سوندار پیچای در ایکس درباره تراشه جدید گوگل گفت Willow می‌تواند با استفاده از کیوبیت‌های بیشتر، خطاها را به‌صورت تصاعدی کاهش دهد و مشکل 30 ساله این حوزه را برطرف کند. به گفته او، در تست‌های بنچمارک، این تراشه توانسته یک مسئله محاسباتی را در کمتر از 5 دقیقه حل کند؛ مسئله‌ای که حل آن برای ابرکامپیوتر پیشرو 10 سپتیلیون سال زمان می‌برد. ایلان ماسک در واکنش به پست پیچای ابراز شگفتی کرد و این دو درباره آینده دور بشر و همکاری‌های احتمالی‌شان با یکدیگر صحبت کردند.

واکنش ایلان ماسک به تراشه کوانتومی گوگل

واکنش ایلان ماسک به تراشه کوانتومی گوگل

ایلان ماسک ابتدا در واکنش به پست سوندار پیچای، همان تکیه‌کلام معروفش در ایکس را پست کرد: «Wow» اما مکالمه آنها به اینجا ختم نشد و شاهد طوفان فکری و رؤیاپردازی 2 مدیرعامل بودیم. سوندار پیچای در جواب گفت:

«روزی باید یک خوشه کوانتومی را با استارشیپ در فضا ایجاد کنیم.»

ماسک نیز که همیشه نگاهش به آینده دور بوده است، بحث را به تمدن‌های نوع دوم «کارداشف» کشاند که باید هر تمدنی به‌سمت آن حرکت کند. طبق نظریه «نیکلای کارداشف»، ستاره‌شناس روس، تمدن‌ها به 3 گونه تقسیم می‌شوند؛ در تمدن گونه اول، تمامی انرژی موجود در سیاره تحت کنترل افراد درمی‌آید و از آن استفاده می‌کنند. تمدن گونه دوم نیز تمدنی است که به تمام انرژی محصول ستاره خود (مثل خورشید) تسلط می‌یابد.

ایلان ماسک می‌گوید ما حدود 5 درصد در تمدن نوع اول پیش رفته‌ایم، برای آنکه به 30 درصد برسیم باید در تمام بیابان‌‌های زمین پنل‌های خورشیدی داشته باشیم. سوندار پیچای نیز در تأیید گفت عجیب است وقتی خورشید دقیقاً روبه‌روی ماست، به‌دنبال انرژی‌های جایگزین دیگر می‌گردیم.

به‌طورکلی، عمر ما به تمدنی که این 2 نفر درباره آن صحبت می‌کنند، نمی‌رسد اما آنچه اکنون شاهدش هستیم، تراشه شگفت‌انگیز Willow است. این تراشه گامی اساسی برای غلبه بر یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های محاسبات کوانتومی است: تصحیح خطا. Willow مجهز به 105 کیوبیت است. ممکن است تراشه‌های دیگر کیوبیت‌های بیشتری داشته باشند اما این تراشه اختلالات ذرات زیراتمی را که اغلب منجر به خطا می‌شود، برطرف می‌کند. پیش‌ازاین افزایش تعداد کیوبیت‌ها روی یک تراشه اختلالات را بدتر می‌کرد اما به ادعای گوگل این تراشه چنین مشکلی ندارد.

توسعه دهنده شاد
توسعه دهنده شاد مثلِ خیلی از برنامه نویسا، ماشین تبدیل کافئین به کد هستم، علاقمند به هوش مصنوعی و همه ابزارها، گجت ها و نوآوری های جدید

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋