توسعه دهنده شاد

توسعه دهنده شاد

مثلِ خیلی از برنامه نویسا، ماشین تبدیل کافئین به کد هستم، علاقمند به هوش مصنوعی و همه ابزارها، گجت ها و نوآوری های جدید
توسط ۳ نفر دنبال می شود

رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان مجلس: برخی کشورهای منطقه استارتاپ های ما را با هم می گیرند

رئیس فراکسیون اقتصاد دانش‌بنیان مجلس: برخی کشورهای منطقه استارتاپ‌های ما را یکجا می‌برند

رئیس فراکسیون اقتصاد دانش‌بنیان مجلس تأکید دارد که نباید معضل مهاجرت را ساده گرفت چرا که این موضوع باعث خروج استارتاپ‌ها از کشور می‌شود.

رئیس فراکسیون اقتصاد دانش‌بنیان مجلس تأکید دارد که نباید معضل مهاجرت را ساده گرفت چرا که این موضوع باعث خروج استارتاپ‌ها از کشور می‌شود. او اعلام کرد برخی کشورهای منطقه استارتاپ‌های ایرانی را یکجا می‌برند و کل تیم جذاب و خلاق را از کشور خارج می‌کنند.

رئیس فراکسیون اقتصاد دانش بنیان مجلس نیز اولین رویداد نظارتی قانون جهش تولید دانش بنیان گفت: «بانک‌ها کم‌ترین همکاری را در اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان داشتند.» «محسن دهنوی» در ادامه گفت: «امروز یک وام سرمایه در گردش را که شرکت دانش‌بنیان می‌خواهد بگیرد، نمی‌تواند. از آنسو باید به برخی معضلات مثل مهاجرت نخبگان هم فکر کرد. برخی از کشورهای منطقه استارتاپ‌های ها ما را یکجا می برند. نه تنها نخبگان بلکه کل استارتاپ را که خلاقیت و جذابیت دارند می‌برند.»

او تأکید کرد قبل از اینکه نماینده مجلس بشود در حوزه دانش‌بنیان مشغول به کار بوده و می‌تواند مشکلات این حوزه را درک کند: «ما قانونی برای حمایت از این شرکت‌ها نوشتیم که بخشی از آیین‌نامه آن تدوین و بخشی دیگر در مرحله تدوین است. بین دستگاه‌هایی که در این قانون وظیفه داشتند کم ترین میزان همکاری در حوزه بانک مرکزی و نظام بانکی است. متآسفانه بانک مرکزی همکاری لازم را در اجرای قانون ندارند و به همین خاطر مشکلات همچنان حل نشده باقی ماندند.»

معاون علمی فناوری: ۹ هزار شرکت دانش‌بنیان فعال داریم

رئیس فراکسیون اقتصاد دانش‌بنیان مجلس: برخی کشورهای منطقه استارتاپ‌های ما را یکجا می‌برند

معاون علمی و فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری اعلام کرد تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان در سال ۹۲، پنجاه و پنج شرکت بود و امسال بیش از ۹ هزار شرکت است. او وعده داد تا پایان امسال تعداد این شرکت‌ها به ۱۱هزار مورد می‌رسد. او همچنین سهم شرکت‌های بزرگ را در گذشته در توسعه را اندک دانست و تأکید کرد اکوسیستم فناورانه کشور تغییرات بزرگی کرده است.

«روح الله دهقانی فیروز آبادی» در اولین رویداد نظارتی قانون جهش تولید دانش بنیان، اظهار داشت: «آمار شرکت‌های دانش بنیان در سال ۹۲، نهایت به ۵۵ شرکت بود ولی امسال بیش از ۹ هزار شرکت است. صندوق نوآوری شکوفایی به عنوان یک نهاد سرمایه‌گذاری سال ۱۳۹۲، نزدیک به ۳ هزار میلیارد تومان سرمایه و امروز ۵۰ میلیون دلار سرمایه دارد. یعنی تعداد شرکت‌ها تقریبا ۲۰۰ برابر شده اما بودجه ما بیشتر نشده است. همچنین شرکت‌های دانش بنیان در سال ۱۳۹۲، نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان درآمد داشتند و در سال ۱۴۰۱ درآمدشان به ۴۵۰ همت رسیده است. کاملا مشخص است که این اکوسیستم تغییر کرده است.»

به گفته فیروزآبادی پس از تصویب قانون جهش دانش‌بنیان تاکنون قراردادهایی معادل ۱۶۰ میلیون دار با شرکت‌های دانش‌بنیان بسته شده که همگی قراردادبار اول هستند: «این قراردادها حدود ۱/۳ میلیارد صرفه جویی ارزی به همراه داشته است. اثر تصویب این قانون در ارتقای صندوق نوآوری نیز موثر بوده است. در هیات امنای صندوق افزایش سرمایه صندوق به ۱۰۰ همت تصویب شد.»

قانون جهش تولید دانش بنیان تکلیف کرده که اقتصاد دانش بنیان توسعه استانی داشته باشد که در فاز اول با پنج استان یزد، اصفهان، زنجان، مرکزی و آذربایجان غربی شکل گرفته است. به گفته فیروزآبادی برای این موضوع یک بودجه ۲ هزار میلیارد تومانی در نظر گرفته شده است: «اجرای قانون مترقی جهش تولید دانش بنیان، به مدت 10 سال، ما را به رشد سالانه حداقل 1 درصد تولید ناخالص ملی در حوزه دانش بنیان خواهد رساند.»

توسعه دهنده شاد
توسعه دهنده شاد مثلِ خیلی از برنامه نویسا، ماشین تبدیل کافئین به کد هستم، علاقمند به هوش مصنوعی و همه ابزارها، گجت ها و نوآوری های جدید

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋