مدیرعامل دیجیلند از تولید گوشی توسط این مجموعه در آیندهای نزدیک خبر داد و بودجه اولیه برای این کار را ۵۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.
مدیرعامل دیجیلند اعلام کرد این مجموعه قصد دارد در آینده نزدیک وارد حوزه تولید محصولات جدید ازجمله گوشی هوشمند شود. او در اینباره گفت: «حدود ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه برای تحقق این موضوع کنار گذاشتهایم.»
«مهدی رسایی»، مدیرعامل دیجیلند، در نشست خبری این مجموعه که صبح امروز (۱۰ اردیبهشتماه) با حضور اصحاب رسانه برگزار شد، توضیحاتی را درباره ورود به بحث تولید قطعات، همکاری و حمایت از استارتاپها ارائه داد. او دراینباره گفت: «روزی که پروژه دیجیلند را شروع کردیم، به فکر گسترش آن در تمام حوزهها بودیم. ازاینرو دیجیسرویس را راهاندازی کردیم. در آینده خیلی نزدیک هم قرار است از کافههای آن رونمایی کنیم که در آینده اطلاعات بیشتری درباره آنها اعلام خواهد شد.»
رسایی درباره تولید محصولات ازجمله موبایل توسط این مجموعه به دیجیاتو گفت: «ما همیشه این نکته را در نظر داشتهایم که یا کلاً نباید چیزی را تولید کنیم یا اگر میخواهیم این کار را انجام دهیم، محصول متفاوتی به بازار ارائه کنیم. قطعاً پروژه تولید را با موبایل شروع خواهیم کرد. اگرچه در سایر حوزهها هم فعالیت خواهیم داشت، اما تمرکز اصلی ما روی تولید موبایل است.»
مدیرعامل دیجیلند اعلام کرد تمام تلاش این مجموعه این است که تا نیمه دوم سال جاری جزئیات این خبر را اعلام کند: «در گام اول ما مبلغی بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه برای این کار کنار گذاشتیم.»
یکی از تلاشهای دولت حمایت از تولیدات داخلی بهویژه تولید محصولات جدید و فناورانه است. مدیرعامل دیجیلند در پاسخ به این پرسش دیجیاتو مبنی بر اینکه آیا در این راه از حمایتهای دولتی هم بهرهمند خواهند بود یا خیر، گفت: «ما در این مسیر کاملاً خصوصی جلو میرویم و تقریباً تنها هستیم. اگر از طرف دولت حمایتهای معنوی صورت بگیرد، قطعاً از آن استقبال میکنیم.» او درباره اینکه این حمایتهای معنوی شامل چه مواردی خواهند بود، توضیحات بیشتری نداد.
تورم و افزایش قابلملاحظه قیمتها در بازارهای مختلف طی سالهای اخیر، خریداران را بهسمت تعمیرات کالاهای مصرفی بهجای تعویض آنها سوق داده است. رسایی درباره اینکه آیا این اتفاق در بازار موبایل ایران هم افتاده یا خیر، به دیجیاتو گفت: «در ماههای گذشته، قیمتها افزایش حدوداً دوبرابری را تجربه کردند؛ اما درآمد مردم این مقدار افزایش نداشته است. این اتفاق باعث میشود بازار خرید موبایل هم ریزشی ۵۰ درصدی را تجربه کند.»
او با اشاره به اینکه این اتفاق مردم را بهسمت تعمیرات موبایل میکشاند، ادامه داد: «این اتفاق قبلاً در بازار خودرو هم افتاد. در بازار موبایل هم امکان دارد مثلاً قیمت یک گوشی بهقدری بالا برود که دیگر کسی توان خرید آن را نداشته باشد. در این حالت مردم بهجای خرید گوشی، به تعمیرات روی میآورند.»
به گفته مدیرعامل دیجیلند، این مجموعه در بحث تعمیرات تمام تلاش خود را بر واردات و استفاده از قطعات اورجینال در تعمیر گذاشته است: «اما در بازار نرخهایی هم برای تعمیرات موبایل وجود دارد که بهسادگی مشخص است در این تعمیرات از قطعات اورجینال استفاده نمیشود.»
پاسخ ها