توسعه دهنده شاد

توسعه دهنده شاد

مثلِ خیلی از برنامه نویسا، ماشین تبدیل کافئین به کد هستم، علاقمند به هوش مصنوعی و همه ابزارها، گجت ها و نوآوری های جدید
توسط ۳ نفر دنبال می شود

محققان می خواهند مشکل بازیافت زباله های پلاستیکی را با نوعی قارچ پلاستیک خوار حل کنند

محققان با نوعی قارچ‌ پلاستیک‌خوار می‌خواهند مشکل بازیافت زباله‌های پلاستیکی را برطرف کنند

محققان دانشگاه سیدنی با کمک نوعی قارچ معمولی، به روشی جدید برای بازیافت پلاستیک دست یافته‌اند.

محققان دانشگاه سیدنی با کمک نوعی قارچ معمولی، به روشی جدید برای بازیافت پلاستیک دست یافته‌اند. بیشتر پلاستیک‌ها به‌راحتی در طبیعت تجزیه نمی‌شوند و گاهی ممکن است ده‌ها سال طول بکشد تا این اتفاق بیفتد.

پلی پروپیلن یکی از رایج‌ترین پلاستیک‌های مورد استفاده در جهان نیز به دلیل مسائل مربوط به بازیافت، مشکلات زیست‌محیطی زیادی برای جهان ایجاد کرده است. اما اکنون محققان موفق شده‌اند به روش جدیدی برای بازیافت پلی پروپیلن دست پیدا کنند و آن را از طریق نوعی قارچ‌های معمولی تجزیه کنند.

امید آن می‌رود با این روش جدید بتوان به راهکارهای مناسبی برای تجزیه پلاستیک و از جمله پلی پروپیلن دست پیدا کرد و میزان آلودگی‌های زیست‌محیطی را به حداقل رساند.

محققان با نوعی قارچ‌ پلاستیک‌خوار می‌خواهند مشکل بازیافت زباله‌های پلاستیکی را برطرف کنند

دانشمندان با کمک نوعی قارچ معمولی موفق به بازیافت پلاستیک شدند

پلی اتیلن معمولاً در همه چیز از جمله بسته‌بندی‌های پلاستیکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این پلاستیک‌ها همان‌طور که گفته شد به آسانی تجزیه نمی‌شوند و ممکن است حتی ده‌ها طول بکشد تا تجزیه شوند. همین مسئله می‌تواند آلودگی‌های زیست محیطی در خشکی و دریا ایجاد کند. در سال ۲۰۱۵، حدود ۷۵ میلیون تن زباله پلاستیکی از نوع پلی اتیلن ایجاد شده بود که تنها یک درصد آن بازیافت شد.

حالا محققان دانشگاه سیدنی در تلاشند با کمک تکنیک‌های جدید بازیافت و استفاده از برخی قارچ‌های پلاستیک‌خوار، به نجات طبیعت پرداخته و پلاستیک را از این طریق تجزیه کنند.

«امیر فرزانه صمت»، نویسنده ارشد این مطالعه می‌گوید آلودگی پلاستیک یکی از بزرگترین مسائل زباله درحال‌حاضر است. معمولاً اغلب پلاستیک‌های تولیدی بازیافت نمی‌شوند و در اقیانوس‌ها، رودخانه‌ها و محل‌های دفن زباله به همان شکل باقی می‌مانند.

دانشمندان می‌گویند حدود ۱۲۰ میلیون تن پلاستیک در رودخانه‌های جهان و ۳۳ میلیون تن در اقیانوس‌‌ها انباشته شده است. این اعداد از کل حجم ماهی‌های آب‌ها بیشتر است. امید آن می‌رود قارچ‌های جدید بتوانند به این اکوسیستم و نجات آن کمک کنند.

توسعه دهنده شاد
توسعه دهنده شاد مثلِ خیلی از برنامه نویسا، ماشین تبدیل کافئین به کد هستم، علاقمند به هوش مصنوعی و همه ابزارها، گجت ها و نوآوری های جدید

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋