dermaroze

dermaroze

همه چیز درباره بتادین

 

بتادین برای درمان زخم های جزئی (مانند بریدگی، خراش، سوختگی) و کمک به پیشگیری یا درمان عفونت های خفیف پوست استفاده می شود. عفونت‌ها و زخم‌های پوستی جزئی معمولاً بدون درمان بهبود می‌یابند، اما برخی از زخم‌های پوستی ممکن است با استفاده از آنتی‌بیوتیک در ناحیه آسیب‌دیده سریع‌تر بهبود پیدا کنند. بتادین حاوی آنتی بیوتیک هایی است که با کاهش یا توقف رشد باکتری ها عمل می کند.

بتادین برای چی استفاده می شود؟

بتادین به سرعت باکتری هایی را که معمولاً مسئول عفونت های زخم و پوست هستند از بین می برد. برای چرا، سوختگی های جزئی و جوش ها و درمان عفونت های جزئی پوست. برای درمان سوختگی های جزئی، سوختگی های جزئی، تاول ها، بریدگی ها، خراش ها، چریدگی ها و جلوگیری از عفونت.

نحوه استفاده از بتادین

این دارو فقط برای استفاده روی پوست است. تمام دستورالعمل های روی بسته بندی محصول را به دقت مطالعه کنید یا طبق دستور پزشک از آن استفاده کنید. قبل از استفاده دست های خود را بشویید. از ورود این محصول به چشم یا داخل دهان خودداری کنید. اگر این اتفاق افتاد، دارو را پاک کرده و کاملا با آب بشویید. از آن داخل بینی استفاده نکنید مگر اینکه پزشکتان تجویز کرده باشد.

ناحیه آسیب دیده را طبق دستور تمیز و خشک کنید. مقدار کمی از دارو را در لایه نازکی روی پوست بمالید، معمولاً 1 تا 3 بار در روز یا طبق دستور پزشک. اگر شرایط شما اجازه می دهد به آرامی مالش دهید. در صورت دستور با بانداژ بپوشانید. پس از استفاده دست های خود را بشویید.

از این دارو به مقدار زیاد استفاده نکنید، ممکن است وضعیت شما سریعتر بهبود نیابد و خطر عوارض جانبی افزایش یابد.

از این دارو به طور منظم استفاده کنید تا بیشترین سود را از آن ببرید. برای اینکه به خاطر بسپارید، هر روز در ساعات مشخصی از آن استفاده کنید.

  • در دمای زیر 25 درجه سانتیگراد نگهداری شود
  • مدت زمان ماندگاری 2 سال است.

موارد منع مصرف بتادین

این دارو برای همه مناسب نیست. اگر واکنش آلرژیک به پوویدون یا ید داشتید، نباید این دارو را دریافت کنید.

اگر به هر یک از ترکیبات آن واکنش آلرژیک داشته اید، نباید از این دارو استفاده کنید.

اگر به هر یک از مواد تشکیل دهنده واکنش آلرژیک داشته اید، نباید از این ضد عفونی کننده استفاده کنید. اگر مطمئن نیستید مواد تشکیل دهنده چیست، از پزشک یا داروساز خود بپرسید. این محلول ضد عفونی کننده نباید به طور منظم در مناطق وسیعی از بدن شما استفاده شود. در چشم، گوش، دهان، بینی یا ناحیه تناسلی خود استفاده نکنید. بتادین را نباید برای نوزاد استفاده کرد مگر اینکه پزشک به شما بگوید.

هشدار مصرف بتادین

اگر باردار هستید یا در دوران شیردهی هستید یا اگر مشکل تیروئید دارید به پزشک خود اطلاع دهید.

اگر به بیماری کلیوی، بیماری کبدی یا هر مشکلی در خون خود مبتلا هستید، پزشک را در جریان قرار دهید.

اگر علائم شما بهبود نیافت یا بدتر شد با پزشک تماس بگیرید.

در برخی موارد، استفاده طولانی مدت از داروهای ضد باکتری موضعی می تواند باعث عفونت قارچی شود. اگر متوجه درد جدید یا افزایش یافته، قرمزی یا تورم روی پوست تحت درمان شدید، به پزشک خود اطلاع دهید.

این دارو ممکن است پوست شما را نسبت به نور خورشید حساس تر کند. کرم ضد آفتاب بپوشید. از لامپ های آفتابی و سولاریوم استفاده نکنید.

عوارض جانبی بتادین

حالت تهوع، استفراغ، از دست دادن اشتها، یا درد در قسمت بالای معده.

قرمزی، سوزش، خارش یا تورم در ناحیه ای که دارو استفاده می شود.

تب بی دلیل، لرز، سرفه، گلودرد و بدن درد.

خونریزی، کبودی یا ضعف غیرمعمول.

زرد شدن پوست یا سفیدی چشم

گرفتگی عضلات، استفراغ یا از دست دادن اشتها.

اسپاسم عضلانی یا تشنج.

اضطراب، عصبی بودن یا بی قراری.

تاول، لایه برداری، بثورات پوستی قرمز.

ادرار تیره رنگ، خون در ادرار یا مدفوع رنگ پریده.

واکنش آلرژیک: خارش یا کهیر، تورم در صورت یا دست‌ها، تورم یا سوزن سوزن شدن در دهان یا گلو، گرفتگی قفسه سینه، مشکل در تنفس.

 

 

dermaroze
dermaroze

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋