تابهحال، به این فکر کردهاید که برای بستن درب هر ظرفی از پلاستیک گرفته تا شیشه و فلز، چه راهکاری دارید؟
واشر سیل ها همان درب ظرف هستند، و برای جلوگیری از ورود و خروج هوا تا باکتریها و سایر میکروارگانیسمها به داخل ظرف همانند یک سد دفاعی غیرقابلنفوذ عمل میکنند.
بنابراین، برای بستهبندی هر محصولی از انواع سس، روغنزیتون تا شیشهشوی خودرو و ژل و محصولات دارویی، اولین قدم پیداکردن راهحلی برای درب ظرف است، تا بتوانید محصولات را بدون نگرانی و دغدغه یا افت کیفیت، و کاملاً بهداشتی بستهبندی و پلمپ کنید.
شما محصولی را علیرغم تمام سختی و هزینههای آن، تولید کردهاید، حال میخواهید به بازار و مصرفکننده عرضه کنید، فکر میکنید مهمترین نکته در فروش و ارسال محصولات چیست؟
یا چرا رقبای شما، علیرغم کیفیت نازل محصول نسبت به محصولات شما، توانستهاند محصولاتشان را بفروشند و سودهای هنگفتی به دست آورند؟
جواب ساده است، بستهبندی محصولات مهمترین نکته در فروش و بازاریابی و ارسال محصولات است و علاوه بر زیبایی، شکیل بودن و استفاده راحت برای مشتری، باید جنس محکمی داشته باشد.
شما باید بتوانید بدون دغدغه محصولات خود را به هر نقطهای از دنیا ارسال کنید بدون اینکه نگران بستهبندی با چالشهای حملونقل آن و فاسدشدن محتویات محصول باشید.
بنابراین، بسیار مهم است که با انواع واشر سیل القایی آشنا شوید و تا بتوانید بهترین بستهبندی و پلمپ را برای محصولتان انتخاب کنید و تا علاوه بر فروش بیشتر رضایت هر چه بیشتر مشتریان را جلب کنید و آنها را به مشتریان وفادار برند خود تبدیل کنید.
پوششدهی و پلمپ کردن مواد غذایی و درب ظروف و بطریهای مختلف در سایز و جنس مختلف با استفاده از ماشینهای صنعتی و تجهیزات مخصوص انجام میگیرد، یکی از روشهای مورداستفاده متناسب با جنس بدنة بطری، واشر سیل القایی است.
برای مشتری، دومین فاکتور بعد از کیفیت، در خرید هر محصولی از یک شامپوی سادة روزانه تا خرید روغنموتور، استفادة آسان از محصول تا آخرین قطرة آن است. محصولی که استفاده از آن پیچیده باشد یا باعث هدررفت محتویات درون آن شود، جایگاهی در بازار ندارد.
شرکت واشر سیل آرون، با ارزیابی الگوی رفتار کاربران در استفاده از محصولات و بستهبندی آنها، به این نتیجه رسیده است که یک بستهبندی خوب و مطمئن علاوه بر افزایش سود در درازمدت، باعث ماندگاری تجربة استفاده از محصول شما در ذهن مخاطب میشود و برند شما را در دفعات بعدی خرید به یاد میآورد.
این ویژگی بهویژه در پلمپ مواد غذایی، اهمیت دوچندان مییابد؛ چراکه مستقیم با بهداشت و سلامت مصرف کنندگان در ارتباط است.
واشر سیل القایی از نشت احتمالی محتویات درون بطری جلوگیری میکند وبا افزایش زمان ماندگاری، سلامت محصول را تضمین میکند و شما نگران تقلب و دستیاری در نام برند و محصولات نخواهید بود.
کیفیت بستهبندی محصولات شما علاوه بر فروش بیشتر در بازار، سبب افزایش اعتماد مشتری به شما میشود.
واشر سیل القایی از جنس پلیاتیلن آلومینیومی است و برای انواع ظروف پلیاتیلن شامل: انواع قوطی، بطری و پلمپ مواد غذایی مانند شکلات و عسل و خامه صبحانه و انواع لبنیات استفاده می شود.
واشر سیل القایی آلومینیومی یا نام عامیانة آن همان پلمپ درب بطری پلاستیکی است که در دو مدل (تکلایه) و (دولایه) متفاوت از نظر جنس و مواد اولیه عرضه میشود.
در نوع دولایه، یکلایة فوم، مقوا و یا نایلون روی واشر آلومینیومی برای اطمینا بیشتر یا برای حفظ رطوبت اولیه محصول قرار میگیرد.
برای هر تولیدکنندهای، حفظ امنیت و اصالت محصول مهم است؛ بنابراین باید بهخوبی از محصولاتشان در برابر رطوبت حفاظت کنند و همینطور محصولاتی که وابسته به عطر، رایحه، رطوبت اولیه هستند و نیاز به حفظشدن دارد و بهناچار در ظروف پلاستیکی بستهبندیشدهاند، باید برای حفظ کیفیت محصول از واشر سیل برای بستهبندی محصولاتشان استفاده کنند.
واشر سیل های القایی موجود در بازار، بسته به کاربرد هریک در چهار دسته ی کلی دسته بندی می شود،
1_ واشر سیل تکلایه: با استفاده از میدان مغناطیسی ظرفهای غیرفلزی را به درپوش پلاستیکی پلمپ میکند، در این روش فویل آلومینیومی تحتتأثیر میدان مغناطیسی دستگاه قرار میگیرد و سیل القایی گرم میشود و پلیمر روی آلومینیوم ذوب میشود و در نهایت به دهانه ظرف میچسبد، واشر سیل القایی برای انواع قوطیها در سایزهای مختلف، بطری، و گالن کاربرد دارد.
2_واشر سیل فوم: یکی دیگر از روش های بسته بندی بطری و ظروف است و بهعنوان درپوش بطریها و ظروف پلاستیکی استفاده میشود، کاربرد عمدة آنها در محصولاتی مانند: قرصهای مکمل غذایی، لوازم آرایشی، ادویهها، ویتامینها، و قرصها و داروها است.
3_ واشر سیل مقوایی: از دولایه تشکیل شده است، این دولایه اصلی شامل مقوا و آلومینیوم است اولین و محکمترین لایه مقوا است دومین لایه پلیمری است که باعث چسبیدن لایه مقوا به فویل شده است و پس از سیل شدن باعث جداشدن مقوا از آلومینیوم میشود. کاربرد واشر سیل مقوایی بیشتر در محصولاتی با بطری شیشهای مانند شکلات صبحانه و عسل و کره بادامزمینی، انواع شیره خرما و انگور و انواع نوشیدنیها است.
4_واشر سیل پت: از جنس آلومینیوم سیل پت است برای پلمپ انواع قوطی، بطری، و گالن استفاده میشود، در دو نوع تکلایه و دولایه تولید میشود و کاربرد گستردهای در محصولات غذایی، دارویی و صنعتی و سموم شیمایی دارد.
طراحی و بستهبندی مناسب، راز موفقیت هر کالایی است.
برای هر کالایی، علاوه بر کیفیت، تصویری که در نگاه اول به مخاطب ارائه میدهد، بسیار مهم است.
در صنایع غذایی، دارویی یا صنعتی هدف از بستهبندی علاوه بر افزایش زمان ماندگاری محصول، جلوگیری از عوامل فاسدشدن محصول است. همچنین حملونقل تنها یکی از عاملهای چالشبرانگیز برای تولیدکنندگان است.
بستهبندی هر محصولی، نقش قابلتوجهی در فرم و شکل و معرفی برند دارد، بنابراین بسیار مهم است که تولیدکنندگان در انتخاب و طراحی محصولات و بستهبندی ظرافت و دقت کافی داشته باشند.
در شرکت واشر سیل آرون تمام سعی بر این است که تولیدکنندگان بتوانند تمام تمرکز و نیروی خود را صرف کیفیت محصول کنند، و از بسته و بندی و سلامت محصول تا مقصد اطمینان داشته باشند.
بله در صورت تمایل امکان چاپ تعداد بالا لوگو و یا چاپ عبارات معتبر برند خود بر روی واشر سیل القایی وجود دارد.
خیر، در تمام مراحل بدون فشار زیاد و بهصورت اتوماتیک تمامی محفظهها و بطریها پلمپ و بسته میشوند. در برخی موارد با استفاده از اتصالدهندهها و کنداکتورهای الکتریکی میتوان فویلهای آلومینیومی را نیز بهعنوان درپوش در این نوع دستگاهها مورداستفاده قرارداد بدون آنکه باحرارت مستقیم در ارتباط باشند. این نوع درپوشها بسیار محکم به ورودی بطری چسبانده و اتصال داده میشوند و بهراحتی جدا نمیشود.
پاسخ ها