دانایی؛ دانش روز، آموزش، کسب‌وکار، سلامت

دانایی؛ دانش روز، آموزش، کسب‌وکار، سلامت

مجله اینترنتی دانایی؛ مقالات به روز علمی، مطالب آموزنده، کسب و کار، سلامت و سبک زندگیِ سالم، موفقیت در تحصیل، موفقیت و رشد فردی
توسط ۱۷ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

بهترین کتاب ها برای بهبود مهارت تصمیم گیری؛ ۲۰ کتاب مؤثر و کاربردی

بهترین کتاب‌ها برای بهبود مهارت تصمیم‌گیری؛ ۲۰ کتاب مؤثر و کاربردی

تصمیم‌گیری مهارتی است که همه می‌توانند یاد بگیرند. مانند تسلط بر هر مهارتی در زندگی، توسعه مهارت‌های تصمیم‌گیری نیز به وقت و تلاش نیاز دارد؛ اما مطمئن باشید ارزشش را دارد. در ادامه این مقاله، ما ۲۰ کتاب تصمیم گیری را معرفی می‌کنیم.

چرا تصمیم‌گیری مهم است؟

توانایی تصمیم‌گیریِ صحیح زندگی‌تان را بسیار متحول خواهد کرد. چه شما رئیس شرکت باشید و چه کارمند، تصمیم‌گیری یکی از قدرتمندترین مهارت‌ها برای یادگیری است. همچنین، تصمیمی خوب اعتماد‌به‌نفس و دقت را در انتخاب‌های شما نشان می‌دهد. گفته می‌شود در مصاحبه‌های سطح بالای شغلی، مدیران همیشه به‌دنبال کسانی که می‌توانند با سرعت و دقت تصمیم‌گیری کنند، هستند.

البته این‌طور نیست که تصمیم‌گیری فقط در زندگی حرفه‌ای کارآمد باشد، بلکه در زندگی شخصی نیز ممکن است با هزاران دوراهی حیاتی مواجه شویم. تصمیم‌گیری همیشه هم آسان نیست و گاهی ساده‌ترین تصمیم‌گیری بیشترین اهمیت را دارد.

اگرچه بهبود مهارت‌های تصمیم‌گیری شما شاید بسیار چالش‌برانگیز باشد، اما کتاب‌هایی که در این مطلب برای بهبود قدرت تصمیم‌گیری معرفی کرده‌ایم نقطه شروع بسیار خوبی برای یادگیری نحوه توسعه مهارت‌هایتان خواهند بود.

۱. مهارت تصمیم‌گیری؛ چگونه می‌توانیم در زندگی و کارمان انتخاب‌های بهتری داشته باشیم

مهارت تصمیم‌گیری - کتاب تصمیم گیری

نویسندگان: چیپ هیث، دن هیث
مترجمان: نگار عباس‌نژاد، آرام مدبری
انتشارات: آرایان
تعداد صفحات: ۳۹۷

تحقیقات بارها ‌و ‌بارها نشان داده‌اند که انسان‌ها در امر تفکر چقدر غیر‌منطقی‌اند. ما بیش‌از‌حد اعتماد‌به‌نفس داریم. به‌دنبال اطلاعاتی هستیم که باورهایمان را تقویت کنند و اطلاعاتی را که این کار را نمی‌کنند کم‌اهمیت می‌دانیم. همچنین، با احساسات کوتاه‌مدت حواسمان پرت می‌شود. به نظر می‌رسد وقتی صحبت از انتخاب می‌شود، مغز ما «ابزار معیوبی» است.

متأسفانه صِرف آگاهی از این کاستی‌ها مشکلی را برطرف نمی‌کند؛ درست مانند اینکه دانستن نزدیک‌بینی‌مان کمکی به درست‌دیدن ما نمی‌کند. این کتاب، که کاملا تحقیق‌شده و به‌خوبی نوشته شده است، فرایندی ۴مرحله‌ای را برای کمک به غلبه بر تعصبات طبیعی ما و تصمیم‌گیری بهتر ارائه می‌دهد.

۲. چگونه هر چیزی را اندازه بگیریم؟

ندازه بگیریم - کتاب تصمیم گیری

نویسنده: داگلاس هوبارد
مترجمان: سعید زرگریان، علیرضا خاکساران
انتشارات: آموخته
تعداد صفحات: ۵۶۰

معمولا می‌گویند «آنچه اندازه‌گیری می‌شود مدیریت نیز می‌شود.» منتها چگونه می‌توان مواردی مانند رضایت مشتری، انعطاف‌پذیری سازمانی یا بازگشت سرمایه و فناوری را ارزیابی کرد؟

این کتاب تصمیم گیری را متخصصی شناخته‌شده نوشته است: داگلاس هوبارد، خالق اقتصاد کاربردی اطلاعات. این اثر به ما می‌گوید چگونه می‌توان هر چیزی را اندازه‌گیری کرد. نشان می‌دهد چگونه نویسنده از روش خود در صنایع مختلف استفاده کرده است و چگونه هر مشکلی می‌تواند با روش‌های اثبات‌شده حل شود، مهم هم نیست چقدر دشوار یا تعریف‌نشده یا نامشخص باشد.

۳. بله یا خیر؛ راهنمای تصمیم‌گیری بهتر

بله یا خیر - کتاب تصمیم گیری

نویسنده: اسپنسر جانسون
مترجم: پروین قائمی
انتشارات: معیار علم
تعداد صفحات: ۱۱۸

کتاب «چه‌کسی پنیر من را جابه‌جا کرد؟» توجه‌های زیادی را به خود جلب کرد؛ اما کتاب «بله یا خیر؛ راهنمای تصمیم‌گیری بهتر»، اثر دیگر اسپنسر جانسون، کمتر از آنچه شایسته‌اش بود مورد ‌توجه قرار گرفت. در واقع، می‌توان گفت این کتاب تصمیم گیری بهترین اثر اوست و متن آن کوتاه و عملی و آسان است. قبل از اینکه ساندویچ خود را تمام کنید، می‌توانید این مطلب را در طول ناهار بخوانید و متفکر بهتری باشید.

۴. پارادوکس انتخاب

پارادوکس انتخاب - کتاب تصمیم گیری

نویسنده: باری شوارتز
مترجم: مهدی ملک‌پور
انتشارات: دنیای اقتصاد
تعداد صفحات: ۲۴۵

شاید صحبت‌های باری شوارتز را در نشست‌های تِد (TED) شنیده باشید و حتی درمورد کتاب‌ پارادوکس‌ انتخاب هم چیزهایی به گوشتان خورده باشد. در هر حال، باید گفت این کتاب مفاهیم مهمی را شامل می‌شود که در جامعه مدرن، همه افراد باید آنها را بیاموزند.

مهم نیست برای چه در بازار کسب‌وکار هستید؛ به هر حال گزینه‌های زیادی دارید: کجا پول خود را سرمایه‌گذاری کنید، چگونه قهوه خود را سفارش دهید، چه لباسی بپوشید و ده‌ها مثال از این دست. انتخاب‌های همیشه پیش روی شما هستند.

در کتاب پارادوکس انتخاب، شوارتز این قضیه را روشن می‌کند که وجود گزینه‌های زیاد در واقع شاید چیز بدی باشد و حذف گزینه‌ها استرس، اضطراب و مشغله زندگی ما را کاهش می‌دهد. در این کتاب، نویسنده برای محدودکردن انتخاب‌ها به تعداد قابل‌کنترل و داشتن نظم در انتخاب موارد مهم و نیز رضایت بیشتر از انتخاب‌های شما، ۱۱ مرحله عملی ارائه می‌دهد.

۵. سقلمه نمونه خوب کتاب تصمیم گیری

سقلمه - کتاب تصمیم گیری

نویسندگان: ریچارد تیلر، کاس آر سانستین
مترجمان: مهدی حبیب‌الهی، بهاره شیرزادی، کوثر ایزک‌شیریان
انتشارات: شفاف
تعداد صفحات: ۴۹۶

در حال حاضر، نباید تعجب کنیم که بدانیم انسان ذاتا در تصمیم‌گیری عملکرد بدی دارد. فقط از طریق درک و آگاهی از تعصبات خود می‌توان امیدوار بود که در این زمینه بهتر شویم.

این کتاب خواندنی خوانش آسانی دارد و ریچارد تالر، که اتفاقا برنده جایزه نوبل است، آن را نوشته است. اگر می‌خواهید تصمیم‌گیری‌تان را بهبود ببخشید و همچنین بیاموزید که چگونه در تصمیمات مختلف و مهم انتخاب‌های بهتری نیز داشته باشید، این کتاب را بخوانید.

سقلمه در‌مورد نحوه تفکر ماست درباره گزینه‌های فعلی‌مان هنگام تلاش برای حل مسئله. به‌علاوه، راجع‌به اینکه چگونه آنها می‌توانند بر تصمیمات ما تأثیر بگذارند. همه تصمیماتی که می‌گیریم تحت‌تأثیر نظرات ما هستند. به همین دلیل، هروقت به انتخاب موضوعی نیاز داشته باشیم، همیشه هم بی‌طرف نیستیم. این کتاب برای بهبود تصمیم‌گیری بدون تعصب بسیار عالی است.

۶. مردی که زنش را با کلاه اشتباه می‌گرفت

مردی که زنش را با کلاه اشتباه گرفت - کتاب تصمیم گیری

نویسنده: الیور ساکس
مترجم: ماندانا فرهادیان
انتشارات: نشر نو
تعداد صفحات: ۳۳۰

این کتاب مجموعه‌ای از عجیب‌ترین و جذاب‌ترین و گاه دلخراش‌ترین داستان‌های افراد مبتلا به انواع اختلالات عصبی است. شاید وقتی داستان‌های متعددی از اشتباه‌های مکرر و به‌ظاهر ساده‌ افراد را ببینیم، متوجه شویم مغزمان چقدر می‌تواند دچار خطا شود و بنابراین، ساده‌تر بیندیشیم و کمتر سخت‌گیری کنیم.

ما در این کتاب با بیمارانی مواجه می‌شویم که دیگر قادر به شناخت افراد و اشیای رایج نیستند. کسانی که دچار تیک‌های عصبی و قیافه‌های خشن شده‌اند یا فحش‌هایی را غیر‌ارادی فریاد می‌زنند. اندام‌های آنها با وجودشان بیگانه شده‌اند. منتها افرادی که به‌عنوان معلول ذهنی از کار برکنار شده‌اند، استعدادهای هنری یا ریاضی عجیب‌و‌غریبی دارند.

خواندن این روایت‌های عجیب، برای کسانی که به مطالعات روان‌شناختی علاقه دارند، توصیه می‌شود. این کتاب، با شناساندن اتفاقاتی که ممکن است برای مغز بیفتد، ما را در شناخت مغز بهتر یاری می‌کند و در نتیجه، به‌طور غیرمستقیم برای مهارت‌هایی مانند مهارت تصمیم‌گیری مفید است.

۷. اُستادی، نمونه خوب کتاب تصمیم گیری

استادی - کتاب تصمیم گیری

نویسنده: رابرت گرین
مترجم: فاطمه باغستانی
انتشارات: نسل نواندیش
تعداد صفحات: ۴۰۰

رابرت گرین اصرار دارد همه ما استادی را در درون خود داریم و در کتاب استادی، فرمولی را ارائه می‌دهد؛ همان فرمولی که شخصیت‌های بزرگ تاریخی مانند چارلز داروین، موتزارت، پل گراهام و هنری فورد از آن استفاده می‌کردند.

استادی به‌هیچ‌وجه صرفا برای کمک به تصمیم‌گیری بهتر شما نوشته نشده است. در عوض، این کتاب ایده‌ها و راهبرهای مربوط به ذهن و زندگی شما را دربرمی‌گیرد تا در کاری که انجام می‌دهید بهترین باشید. همچنین، راهکارها و نکات برای دستیابی به استادی در هر مرحله مستقیما توانایی تصمیم‌گیری شما را تغییر می‌دهد. در این کتاب باید ۳ مرحله مختلف را طی کنید.

۸. تأثیر

تأثیر - کتاب تصمیم گیری

نویسنده: رابرت بی. سیالدینی
مترجم: گیتی قاسم‌زاده
انتشارات: هورمزد
تعداد صفحات: ۳۹۶

از نظر بسیاری از کاربران، این کتاب برای ترغیب‌کردن افراد است. همچنین، یکی از اولین کتاب‌هایی بوده است که به بررسی تصمیم‌گیری غیر‌منطقی انسان پرداخت و به بررسی رشته اقتصاد رفتاری در دیگر کتاب‌ها کمک کرد. با خواندن این کتاب، از طریق ده‌ها بررسی جالب در زندگی واقعی، ۶ اصل جهانی را یاد خواهید گرفت. همچنین، این را که چگونه از آنها برای ماهرانه متقاعد‌کردن افراد استفاده کنید و چگونه از خود در برابر آنها دفاع کنید.

۹. مغزی که خود را تغییر می‌دهد

مغزی که خود را تغییر می‌دهد - کتاب تصمیم گیری

نویسنده: نورمن دویچ
مترجم: نازگل عزیزی
انتشارات: سایلاو
تعداد صفحات: ۴۲۰

قرن‌ها تصور می‌شد مغز پس از مدتی رشد نمی‌کند. در این کتاب، نورمن دویچ مغز انسان را کاوش می‌کند و ثابت می‌کند تقریبا هر چیزی که قبلا درباره مغز می‌دانستیم اشتباه است. مغز ما دائم در حال بازسازی و رشد مجدد است تا خود را کارآمدتر کند.

دکتر دویچ داستان‌های قدرتمندی را از افرادی تعریف می‌کند که پس از سکته مغزی یاد می‌گیرند صحبت کنند و بر سرگیجه ناتوان‌کننده خود غلبه ‌کنند. حتی در این کتاب از نابینایی که «دیدن» را می‌آموزد سخن گفته می‌شود.

۱۰. مدل‌های ذهنی برتر؛ مفاهیم تفکر کل‌نگر

مدلهای ذهنی برتر - کتاب تصمیم گیری

نویسنده: شین پریش
مترجم: رسول فیروزی
انتشارات: خوب
تعداد صفحات: ۲۴۷

در این کتاب، ۹ مدل ذهنی برتر معرفی می‌شود که درک کامل آنها، بدون شک، نحوه برخورد شما با مشکلات، بررسی فرصت‌ها، و تصمیم‌گیری‌های دشوار را بهبود می‌بخشد. این کتاب از «جعبه‌ابزار» به‌عنوان استعاره استفاده می‌کند تا نشان دهد چگونه برای انجام کار نمی‌توانیم فقط با یک ابزار کار کنیم، چراکه باید بیاموزیم چگونه از چندین ابزار به نفع خود استفاده کنیم.

وقتی نوبت به انتخاب بهترین کتاب تصمیم گیری می‌رسد، این کتاب بسیار توصیه می‌شود؛ زیرا راه‌حل‌هایی را برای شما فراهم می‌کند که می‌توانید برای رفع هر مشکلی که در طول مسیر زندگی وجود دارد از آنها استفاده کنید.

۱۱. اصول ری دالیو

اصول ری دالیو - کتاب تصمیم گیری

نویسنده: ری دالیو
مترجم: سمیرا حمزه لوی
انتشارات: مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران
تعداد صفحات: ۲۲۷

اصول ری دالیو کتابی است پر از بینش و خرد. برای کسانی که نمی‌دانند: ری دالیو بنیان‌گذار و مدیرعامل شرکت Bridgewater Associate با بیش از ۱۶۰میلیارد دلار سرمایه است.

به‌گفته دالیو، «اصول» حقایقی اساسی‌اند که به‌عنوان مبانی رفتاری عمل می‌کنند. آنها بارها و بارها در موقعیت‌های مشابه کمکتان می‌کنند به اهدافتان برسید. برای دستیابی به خواسته‌هایتان در زندگی، باید مجموعه اصول خود را ایجاد کنید که روند تصمیم‌گیری شما را مشخص سازد و برای عملکرد مناسب هر گروه یا سازمانی، اصول کار آن باید با اصول زندگی اعضای آن مطابقت داشته باشد.

۱۲. انتخاب‌های هوشمندانه: یک راهنمای کاربردی برای تصمیم‌گیری بهتر

انتخاب‌های هوشمندانه - کتاب تصمیم گیری

نویسندگان: جان هاموند، رالف کینی، هوارد رایفا
مترجمان: سیاوش ملکی‌فر، عقیل ملکی‌فر
انتشارات: آینده‌پروژه
تعداد صفحات: ۲۲۴

برخلاف ایده‌ها و اصول بزرگی که روی سطح سازمانی متمرکزند، کتاب انتخاب‌های هوشمندانه کتابی است که همراه با راهبردها و فرمول‌های تصمیم‌گیری برای افراد است. این کتاب شامل چگونگی تصمیم‌گیری بهتر خصوصا در‌مورد جنبه‌های مهم زندگی مانند خرید خانه یا تغییر شغل است.

نویسندگان پیشنهاد می‌کنند به تصمیم‌گیری از طریق این عناصر نگاه کنیم: مسئله، اهداف، گزینه‌ها، پیامدها، معاملات. البته شاید لازم نباشد همه عناصر را برای برخی انتخاب‌های کوچک‌تر (مانند انتخاب غذا) مشخص کنید؛ اما افکار و اندیشه‌هایی که در‌مورد آن وجود دارد قطعا به تصمیم‌گیری‌های بزرگ‌تر در زندگی کمک می‌کند.

۱۳. تفکر سریع و آهسته

تفکر سریع و آهسته - کتاب تصمیم گیری

نویسنده: دنیل کانمن
مترجم: نغمه رضوی
انتشارات: هورمزد
تعداد صفحات: ۶۱۸

دانیل کانمن روان‌شناسی آمریکایی ـ اسرائیلی است که در سال ۲۰۰۲ جایزه نوبل علوم اقتصادی را دریافت کرد. ایده اصلی کتاب او، فکرکردن سریع و آهسته، در‌مورد ۲ سیستم خودآگاه و ناخودآگاه است.

این ۲ سیستم هر دو برای ما مهم‌اند؛ اما متأسفانه آنها همیشه با‌هم کاملا کار نمی‌کنند. این امر به خطاهایی در حافظه، قضاوت و تصمیمات منجر می‌شود. کانمن به ما می‌آموزد چگونه با تحقیق و راهبردهای مورد‌تأیید واقعا با این خطاها کنار بیاییم. اگر به‌دنبال کتابی آموزنده پر از پژوهش‌های شناخته‌شده هستید، این کتاب برای شماست.

۱۴. نابخردی‌های پیش‌بینی‌پذیر

نابخردی‌های پیش‌بینی‌پذیر - کتاب تصمیم گیری

نویسنده: دن آریلی
مترجم: رامین رامبد
انتشارات: مازیار
تعداد صفحات: ۳۴۴

وقتی نوبت به تصمیم‌گیری مهم می‌رسد (مانند تصمیم‌گیری درباره اینکه چه‌چیزهایی برای ما ارزش دارند، چگونه دنیا را نگاه می‌کنیم، و حتی چطور به اهداف بلند‌مدت خود نزدیک می‌شویم)، سعی می‌کنیم منطقی‌ترین حالت ممکن را داشته باشیم و غالبا اعتقاد داریم منطقی هستیم. با این حال، حقیقت این است که ممکن است منطقی نباشیم.

در نابخردی‌های پیش‌بینی‌پذیر، دن آریلی نیروهای پنهانی را که در تصمیم‌گیری ما تأثیر می‌گذارند توضیح می‌دهد. او سپس راهکارها و نکاتی را در‌مورد چگونگی انتخاب بهتر به‌ویژه درمورد پول، تعاملات اجتماعی و خوشبختی ارائه می‌دهد.

۱۵. چشمک، کتابی مناسب برای بهبود مهارت تصمیم‌گیری

چشمک - کتاب تصمیم گیری

نویسنده: مالکوم گلدول
مترجم: کیومرث پارسای
انتشارات: دانش بهمن
تعداد صفحات: ۲۲۶

کتاب‌های گلدول هرگز آسان خوانده نمی‌شوند. با این حال، اطلاعات موجود در چشمک تا حد زیادی توجهتان را جلب می‌کند. این کتاب شامل ایده‌ها، تحقیقات و داستان‌هایی در‌مورد ذهن ناخودآگاه و قضاوت‌های سریع است.

اکثریتمان قضاوت‌های زودهنگام را دست‌کم می‌گیریم، زیرا غیرقابل‌مشاهده، صرفه‌جویانه و از نظر ما آگاهانه‌اند؛ اما این تصمیمات گاهی بسیار ارزشمند و گاهی هم مخرب‌اند؛ زیرا مواقعی وجود دارد که مجبوریم در شرایط پرتحرک و فشار بالا تصمیم‌گیری کنیم. درست مانند ذهن آگاه ما، می‌توان این مهارت‌ها را آموزش داد و با تمرین و استفاده از شرایط محیط پیرامون در آن استاد شد.

۱۶. هنر شفاف‌اندیشیدن

هنر شفاف اندیشیدن - کتاب تصمیم گیری

نویسنده: رولف دوبلی
مترجمان: عادل فردوسی پور، بهزاد توکلی، علی شهروز
انتشارات: چشمه
تعداد صفحات: ۳۲۵

اگر عاشق خواندن درباره روان‌شناسی و رفتارهای انسانی هستید، هنر شفاف‌اندیشیدن کتابی است که نباید آن را از دست بدهید. این کتاب ۹۹ خطای شناختی رایجی را که در زندگی روزمره با آنها روبه‌رو هستیم شرح می‌دهد.

۱۷. چگونه تصمیم می‌گیریم

چگونه تصمیم می‌گیریم - کتاب تصمیم گیری

نویسنده: جونا لرر
مترجمان: نوید ملایی، سعید توتونچیان
انتشارات: بینش نو
تعداد صفحات: ۳۷۶

این‌گونه نیست که تصمیم‌گیری بر اساس تفکر عاطفی همیشه هوشمندانه‌ترین راه برای نزدیک‌شدن به مسائل باشد. هر زمان به تفکر واضح نیاز داریم، باید عامل عاطفی را از بین ببریم تا تصمیمات منطقی و بهتری بگیریم. با این حال، لرر با دانستن اینکه جداکردن احساسات از تصمیم‌گیری بسیار دشوار است، در کتاب خود توضیح می‌دهد که چگونه می‌توانیم از احساسات به نفع خود استفاده کنیم تا تصمیمات بهتری بگیریم.

۱۸. تصمیم‌گیری

تصمیم‌گیری - کتاب تصمیم گیری

نویسنده: استیفن. پی. رابینز
مترجم: زهرا عزیزی
انتشارات: تیسا
تعداد صفحات: ۲۷۲

کتاب تصمیم ‌گیری حاصل تحقیقات متعدد و شناخته‌شده‌ای است که به کیفیت زندگی و نحوه تصمیم‌گیری‌های شما کمک می‌کند. در این کتاب، فرایند تصمیم‌گیری بررسی می‌شود و به شما نشان داده می‌شود چگونه از بین گزینه‌ها، بهترین را انتخاب کنید.

۱۹. کتاب تصمیم؛ ۵۰ الگو برای تفکر راهبردی

کتاب تصمیم - کتاب تصمیم گیری

نویسندگان: مایکل کروگروس، رومن چیلر
مترجم: مریم تقدیسی
انتشارات: ققنوس
تعداد صفحات: ۱۷۳

آیا ما برای تصمیم‌گیری به الگوهای خاصی نیاز داریم؟ این کتاب ابتدا به بررسی این مسئله می‌پردازد و سپس، الگوهایی کارگاهی و عملی را برای تصمیم‌گیری ارائه می‌کند.

۲۰. بازیچه دست دیگران نشوید

بازیچه دیگران نشوید - کتاب تصمیم گیری

نویسنده: ژاک ریگارد
مترجم: پیمان حسینی
انتشارات: ققنوس
تعداد صفحات: ۲۳۲

احساس کنترل‌شدن از سوی شخص دیگر و تحت‌فشاربودن باعث می‌شود تصمیمات زیان‌باری بگیریم و عملکرد درستی در زندگی نداشته باشیم. از سوی دیگر، همیشه انسان‌هایی وجود دارند که «زیادی مهربان» هستند و قدرت نه‌گفتن ندارند. اگر شما هم از این دست انسان‌ها هستید، وقت آن است خود را تغییر دهید و با این تغییر مهم، قدرت تصمیم‌گیری منطقی‌تان را بازیابید.

کتاب‌های انگلیسی زبان برای بهبود مهارت تصمیم‌گیری

در ادامه، کتاب‌هایی را معرفی می‌کنیم که به زبان فارسی ترجمه نشده‌اند (البته ممکن است پادکست یا کتاب صوتی این کتاب‌ها موجود باشند. می‌توانید با مطالعه آنها زبان انگلیسی‌تان را نیز تقویت کنید):

  1. کتاب Thinking in bets نوشته Annie Duke؛
  2. کتاب The Social Animal نوشته David Brooks؛
  3. کتاب The art choosing نـوشته sheena lyengar؛
  4. کتاب The power of habit نوشـتـه Charles Duhigg؛
  5. کتاب The Art of Decision Making نوشته Joseph Bikart؛
  6. کتاب Poor Charlies’s Almanack نوشته Peter D. Kaufman؛
  7. کتاب Effective Decision‑Making نوشته Edoardo ‌Binda Zane؛
  8. کتاب Influence: Science and Practice نــوشـتـه Robert Cialdini؛
  9. کتاب Algorithms to Live By نوشته Brian Chiristian و Tom Griffiths؛
  10. کتاب Essentialism: The Disciplined Pursuit of Less نوشته Greg McKeown.

نوبت شماست

کتاب‌های زیادی درباره موضوع تصمیم‌گیری در ایران ترجمه شده‌اند. اگر شما هم کتاب مفیدی را می‌شناسید، حتما برایمان در قسمت «ارسال دیدگاه»‌ بنویسید.

دانایی؛ دانش روز، آموزش، کسب‌وکار، سلامت
دانایی؛ دانش روز، آموزش، کسب‌وکار، سلامت مجله اینترنتی دانایی؛ مقالات به روز علمی، مطالب آموزنده، کسب و کار، سلامت و سبک زندگیِ سالم، موفقیت در تحصیل، موفقیت و رشد فردی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋