دانایی؛ دانش روز، آموزش، کسب‌وکار، سلامت

دانایی؛ دانش روز، آموزش، کسب‌وکار، سلامت

مجله اینترنتی دانایی؛ مقالات به روز علمی، مطالب آموزنده، کسب و کار، سلامت و سبک زندگیِ سالم، موفقیت در تحصیل، موفقیت و رشد فردی
توسط ۱۷ نفر دنبال می شود
 ۶ نفر را دنبال می کند

ترفندهای اسباب کشی آسان و سریع؛ آمادگی، بسته بندی، جابه جایی و چیدمان

ترفندهای اسباب کشی آسان و سریع؛ آمادگی،‌ بسته‌بندی، جابه‌جایی و چیدمان

ازنظر برخی افراد، اسباب کشی آسان نیست و مثل دیو دوسر ترسناک است. بسته‌بندی، سازمان‌دهی، جابه‌جایی و کمک خواستن از دوستان و آشنایان ممکن است باعث ترس شما از اسباب کشی شود؛ اما وقتی قلق کار را بلد باشید، با کمک برخی از ترفندهای ساده، می‌توانید سریع، آسان و بی‌دغدغه اسباب کشی کنید. اگر به دنبال نکات اسبا‌ب کشی راحت هستید، خواندن این مقاله را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

ترفندهای اسباب کشی آسان و سریع؛ آمادگی،‌ بسته‌بندی، جابه‌جایی و چیدمان

آنچه در این مقاله خواهید خواند:
آمادگی برای اسباب کشی | ترفندهای بسته‌بندی | نکاتی برای روز اسباب کشی | بازکردن بسته‌ها

آمادگی برای اسباب کشی

قبل از اینکه وسایل خانه را جمع کنید و بسته‌بندی جعبه‌ها را شروع کنید، باید مقدمات اسباب کشی را فراهم کنید و آماده شوید. با رعایت برخی از نکات ساده قبل از اسبا‌ب کشی، سرعت و راحتی کار را افزایش خواهید داد.

آمادگی برای اسباب کشی- ترفندهای اسباب کشی آسان و سریع

  • درمورد آژانس‌های باربری تحقیق کنید. از تعرفه خدمات آژانس‌های مختلف باخبر شوید و باتوجه‌به قیمت و کیفیت خدمات، یک آژانس مناسب انتخاب کنید. اگر آژانس باربری را آگاهانه انتخاب کنید، در وقت و پولتان صرفه جویی خواهید کرد.
  • قبل از اسباب کشی با آژانس باربری در مورد هزینه‌های باربری صحبت کنید.
  • بودجه مشخصی را برای هزینه‌های اسباب کشی در نظر بگیرید و برای خرج‌کردن آن برنامه ریزی کنید.
  • درصورت امکان قبل از اسباب کشی، آشپزخانه و سرویس بهداشتی خانه جدید را تمیز کنید.

  • یک یا چند جعبه برای کنارگذاشتن لباس‌ها و وسایل بی‌استفاده آماده کنید.
  • مواد غذایی یکی از دغدغه‌های شما در فرایند اسباب کشی خواهند بود. بسته‌بندی و جابه‌جاکردن مواد غذایی دشوار است و دورریختن آنها هم اسراف است. سعی کنید تا قبل از روز اسباب کشی، مواد غذایی یخ‌زده یا فاسدشدنی و کنسروهای نیمه‌باز موجود در خانه را مصرف کنید. ۲ تا ۳ هفته قبل از اسباب کشی، برنامه‌ای برای وعده‌های غذایی در روز اسباب کشی تهیه کنید.
  • چند هفته قبل از نقل‌مکان، آدرس جدید خود را به دوستان، آشنایان و همکاران اطلاع دهید.
  • اندازه‌گیری را فراموش نکنید. اگر در خانه جدید برای برخی از مبلمان یا وسایل جای کافی ندارید، بهتر است قبل از اسباب کشی آن وسیله را بفروشید یا به کسی هدیه دهید.
  • اگر قصد دارید خانه قدیمی را اجاره دهید و خانه جدیدی اجاره کنید، بهتر است از قسمت‌های مختلف خانه جدید و خانه قدیم عکس بگیرید.
  • جای میخ روی دیوارها را با خمیر دندان سفید پر کنید.
  • برای جلوگیری از تکان‌خوردن قاب عکس‌ها روی دیوار و خش‌افتادن دیوار، یک تکه مدادپاک‌کن به پشت قاب عکس بچسبانید.
  • قبل از بیرون کشیدن میخ‌ها با چکش، یک کش پلاستیکی دور چکش بپیچید تا مانع خط‌ افتادن روی دیوار شود.

نکات مهم برای بسته‌بندی وسایل

ترفندهای اسباب کشی آسان و سریع؛ آمادگی،‌ بسته‌بندی، جابه‌جایی و چیدمان

هنگام بسته‌بندی وسایل برای اسباب کشی، آشنایی با برخی ترفندهای ساده بسته‌بندی به کارتان می‌آید. با کمک این ترفندها، سرعت کار بالا می‌رود و احتمال آسیب‌دیدن وسایل کمتر می‌شود.

تعدادی جعبه و کارتن مجانی تهیه کنید

لزومی ندارد که برای خرید جعبه، پول پرداخت کنید. می‌توانید از جعبه‌ها و کارتن‌های موجود در انبار استفاده کنید. همچنین می‌توانید جعبه‌های بی‌استفاده را بدون پرداخت هیچ هزینه‌ای، از برخی فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها تهیه کنید. به‌جایِ جعبه، می‌توانید از سبد لباس و چمدان برای بسته‌بندی استفاده کنید.

وسایل و اشیای بی‌مصرف را کنار بگذارید

اسباب کشی فرصت خوبی است تا از شر وسایل اضافی رها شوید. لوازم بی‌مصرف را جدا کنید. با کم‌شدن حجم وسایل، اسباب کشی آسان‌تر و خانه جدیدتان منظم‌تر خواهد شد.

برنامه‌ریزی کنید تا سردرگم نشوید

اگر برنامه‌ریزی داشته باشید و کارها را زمان‌بندی کنید، اسباب کشی راحت و بی‌دردسری خواهید داشت. می‌توانید ۲۴ تا ۴۸ ساعت قبل از روز اسباب کشی، فریزر را یخ‌زدایی و خشک کنید؛ در غیر این صورت، روز اسباب کشی، نشت آب و بوی بد ایجاد شده از آب‌شدن یخ مواد داخل فریزر مشکل‌ساز خواهد شد.

قبل از جداکردن کابل‌ها و اتصالات از آنها عکس بگیرید

قبل از جداکردن کابل‌ها از روی تلویزیون و سایر وسایل الکتریکی، از محل اتصال کابل عکس بگیرید تا هنگام اتصال مجدد کابل‌ها، ترتیب درست را رعایت کنید و دچار مشکل نشوید. با این روش کابل‌ها را با سرعت بیشتری وصل خواهید کرد و زمان زیادی برای این کار از دست نخواهید داد.

لباس‌های آویختنی را داخل کیسه زباله قرار دهید

استفاده از کیسه زباله برای لباسها - ترفندهای اسباب کشی آسان و سریع

لباس‌های آویزان به چوب‌رختی را با استفاده از کیسه‌زباله پوشش دهید. به‌این‌ترتیب تنها کاری که بعد از اسباب کشی باید درمورد لباس‌های آویختنی انجام دهید، بازکردن کیسه زباله از روی لباس‌ها خواهد بود. برچسب‌گذاری کیسه‌ها را فراموش نکنید تا بدانید هر کیسه مال چه‌کسی است.

بشقاب‌ها را خوب بسته‌بندی کنید

برای جلوگیری از شکستن بشقاب‌ها، می‌توانید هنگام بسته‌بندی بین هر دو بشقاب چینی یا شیشه‌ای، یک بشقاب یک‌بارمصرف پلاستیکی قرار دهید.

از جعبه‌ لیوان برای وسایل شکستنی استفاده کنید

جعبه لیوان به‌دلیل وجود مقوای تقسیم‌کننده، گزینه بسیار خوبی برای بسته‌بندی وسایل شیشه‌ای است. برای محکم‌کاری و جلوگیری از حرکت و شکستن وسایل، بهتر است فضاهای خالی را با روزنامه باطله پر کنید. بطری‌های شیشه‌ای و لیوان‌ها را قبل از قراردادن در جعبه، داخل یک جوراب تمیز بگذارید.

وسایل اتاق‌های مختلف را باهم قاطی نکنید

وسایل هر اتاق را مستقل از اتاق دیگر بسته‌بندی کنید. اگر وسایل هر اتاق را در جعبه‌های جداگانه قرار دهید، هنگام بازکردن بسته‌ها و چیدن محتویات آنها کارتان راحت می‌شود.

ملزومات بسته‌بندی را داخل یک سبد قرار دهید

اگر دوست ندارید گشتن به‌دنبال قیچی، چسب و سایر وسایل بسته‌بندی به مشکلات روز اسباب کشی اضافه شود، یک یا چند سبد مخصوص برای نگهداری وسایل بسته‌بندی در نظر بگیرید. بهتر است یک سبد سبک انتخاب کنید تا بتوانید آن را به‌راحتی از اتاقی به اتاق دیگر حمل کنید. به‌این‌ترتیب، در زمان صرفه‌جویی خواهید کرد و نیازی نیست برای برداشتن وسایل از اتاقی به اتاق دیگر بروید.

دور کشوها را سلفون بپیچید

سلفون کشی کشوها - ترفندهای اسباب کشی آسان و سریع

درِ کشوها ممکن است در حین حرکت، بر اثر ضربه‌ها و تکان‌های ماشین باربری باز شود و آسیب ببیند. بهتر است دورتادور قفسه کشوها را با نوار سلفون بپوشانید. با این کار، در کشوها در حین حرکت باز نخواهد شد؛ بنابراین لازم نیست اشیای داخل کشو را خارج کنید.

از طرف دیگر، پوشاندن کشوها با سلفون، از ایجاد خط‌وخش روی سطح آن جلوگیری خواهد کرد. اگر جعبه‌های نظم‌دهنده را با سلفون بسته‌بندی می‌کنید، لازم نیست محتویات جعبه‌ را خالی کنید.

جواهرات را اصولی بسته‌بندی کنید

جعبه خالی تخم‌مرغ گزینه خوبی برای بسته‌بندی جواهرات است. برای ‌اینکه محتویات جعبه بیرون نریزد، دور آن را نوار سلفون بپیچید. از مقوای استوانه‌ای‌شکلی که در میان دستمال‌توالت‌های رولی وجود دارد، برای قراردادن گردنبند‌ها و دستبندها استفاده کنید. زنجیر دستبند یا گردنبند را از داخل رول رد کنید و سپس دو سر زنجیر را به هم قفل کنید.

پیچ‌و‌مهره‌ها را سازمان‌دهی کنید

گاهی برای ‌اینکه مبلمان را در ماشین باربری جا کنیم، باید قطعات آنها را باز کنیم. در چنین شرایطی، باید پیچ‌و‌مهره‌ها را به‌درستی بسته‌بندی کنید تا مجبور نشوید هنگام اتصال مجدد قطعات به‌دنبال پیچ‌و‌مهره‌ها بگردید. برای‌ اینکه پیچ‌و‌مهره‌ها گم نشوند، بهتر است پیچ و مهره‌های هر وسیله را جداگانه داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید و روی کیسه را برچسب بزنید.

از وسایل نرم به‌عنوان ضربه‌گیر استفاده کنید

برای بسته‌بندی به خرید انواع و اقسام پوشال و پلاستیک ضربه‌گیر نیازی ندارید. از هر شیء نرم و لطیفی می‌توانید برای قراردادن لابه‌لای اشیای داخل جعبه‌ها استفاده کنید. حوله، جوراب، روزنامه و کاغذ باطله و پارچه‌های به‌دردنخور گزینه‌های خوبی برای پرکردن فضاهای خالی یا حفاظت از وسایل شکستنی هستند. توجه کنید که جوهر روزنامه ممکن است روی سطح برخی از وسایل، لکه ایجاد کند.

استفاده از برچسب‌های رنگی را فراموش نکنید

شاید هنگام بازکردن جعبه‌ها، تشخیص برچسب‌های تک‌رنگ از یکدیگر خیلی آسان نباشد. بهتر است از برچسب‌های رنگی روی جعبه‌ها استفاده کنید. برای هر دسته از وسایل، یک رنگ مشخص در نظر بگیرید. همچنین می‌توانید اطلاعات مربوط به محتوا یا اتاق جعبه را روی برچسب‌ها بنویسید. بهتر است هر دو طرف جعبه را برچسب بزنید.

روی جعبه‌ها جای دست باز کنید تا حمل آنها آسان‌تر شود

ایجاد جای دست روی جعبه - ترفندهای اسباب کشی آسان و سریع

با کمک یک چاقوی تیز یا موکت‌بر، در دو طرف جعبه‌ها حفره‌هایی به شکل مستطیل یا مثلث ایجاد کنید. این‌گونه هنگام بلندکردن جعبه، جای دست دارید و جعبه‌‌ها را راحت جابه‌جا می‌کنید.

فهرستی از محتوای جعبه‌ها تهیه کنید

فهرست محتوای هر جعبه را روی یک ورق کاغذ بنویسید و آن را روی جعبه بچسبانید. اگر با نرم‌افزار اکسل آشنایی دارید، می‌توانید فهرست محتوای هر جعبه را در فایل اکسل بنویسید. برای پیداکردن هر وسیله، کافی‌ است نام آن را در فایل اکسل جست‌وجو کنید تا جعبه مربوط به آن وسیله را پیدا کنید.

مایعات را جدا از هم بسته‌بندی کنید

ظرف‌های حاوی مایعاتی مثل مایع لباس‌شویی و مایع ظرف‌شویی را در کیسه‌های پلاستیکی قرار دهید. با کمک این روش، اگر ظرف محتوی مایع در حین جابه‌جایی نشت کند یا وارونه شود، سایر وسایل به مایع آغشته نخواهند شد.

جلوی نشت مایعات را بگیرید

برای جلوگیری از نشت مایعات، از قسمت در بطری یک تکه سلفون روی دهانه بطری قرار دهید و سپس در بطری را ببندید.

یک راهنما برای وسایل بسته‌بندی‌شده بنویسید

یک راهنمای تصویری از محل قرارگیری جعبه‌ها و وسایل داخل ماشین باربری تهیه کنید.

در ورودی را به کمک یک کش پلاستیکی باز نگه دارید

استفاده از کش برای در ورودی - ترفندهای اسباب کشی آسان و سریع

هنگام انتقال جعبه‌ها از خانه به ماشین باربری، بارهاوبارها از در ورودی رفت‌وآمد خواهید کرد. در این مواقع، می‌توانید از یک کش پلاستیکی برای جلوگیری از قفل‌شدن در کمک بگیرید. کش پلاستیکی را دور دستگیره بیرونی در بیندازید، آن را از روی در رد کنید و دور دستگیره پشت در بپیچید. همچنین می‌توانید با قراردادن یک شیء مناسب در گوشه در، مانع بسته‌شدن آن شوید.

از کیسه‌های وکیوم استفاده کنید

برای صرفه‌جویی در فضا، می‌توانید از کیسه‌های وکیوم برای بسته‌بندی برخی وسایل مثل روتختی و لباس‌ها استفاده کنید.

چاقوها را داخل دستکش فر قرار دهید

با قراردادن چاقوها و وسایل نوک‌تیز در پوششی مثل دستکش فر، احتمال زخمی‌شدن در حین جابه‌جایی را به حداقل برسانید.

کابل‌ها را دور رول دستمال توالت بپیچید

برای نظم بیشتر و جلوگیری از گم‌شدن یا آسیب‌دیدن کابل‌ها، آنها را دور رول دستمال توالت بپیچید.

برای ثابت نگه‌داشتن در قابلمه، از کش پلاستیکی کمک بگیرید

دو کش پلاستیکی تهیه کنید. یک طرف هر دو کش را روی در قابلمه و طرف دیگر کش‌ها را روی دستگیره‌های قابلمه بپیچید. با این روش، در قابلمه‌ها هنگام جابه‌جایی تکان نمی‌خورند.

نکاتی برای روز اسباب کشی

روز اسباب کشی - ترفندهای اسباب کشی آسان و سریع

بعد از کلی آمادگی، هماهنگی، برنامه‌ریزی و بسته‌بندی، روز اسباب کشی از راه می‌رسد؛ روزی که شما خانه قبلی را به مقصد خانه جدید ترک می‌کنید، اما این پایان ماجرا نیست. رعایت برخی موارد در روز اسباب کشی، سختی‌های این روز را کم خواهد کرد.

  • صبحانه ساده‌ و آسانی تدارک ببینید تا صبح بعد از اسباب کشی گرسنه نمانید.
  • اگر بچه دارید، حتما از او در جریان اسباب کشی کمک بگیرید. یک جعبه به بچه‌ها بدهید تا وسایل موردعلاقه خود را در آن قرار دهند و سرگرم شوند.
  • حتما یک بسته غذایی برای روز اسباب کشی آماده کنید. آب، شکلات، ساندویچ‌های ساده و مواد غذایی کم‌حجم و پرانرژی ازجمله مواردی هستند که می‌توانید در این بسته قرار دهید.
  • اگر حیوان خانگی دارید، آب و غذای او را در اتاقی همیشگی قرار دهید. سعی کنید روال همیشگی حیوان خانگی خود را تغییر ندهید. با این کار، از بی‌قراری و شیطنت او جلوگیری خواهید کرد.
  • یک بسته برای شب اول آماده کنید. اگر تجربه اسباب کشی داشته باشید، می‌دانید که گشتن در بین جعبه‌های مختلف برای پیداکردن وسایل ضروری مثل مسواک، ماهیتابه یا لباس‌خواب در شب اول اسباب کشی، کلافه‌کننده است. راه‌حل این مشکل بسیار ساده است. تمام وسایل ضروری برای شب و روز اول اسباب کشی را داخل یک جعبه قرار دهید و روی آن برچسب بزنید.
  • اشیای ارزشمند مثل کارت‌های اعتباری و کارت‌های شناسایی را در روز اسباب کشی همراه خود نگه دارید.
  • لوازم ضروری مثل ملافه، صابون و حوله‌ها را داخل کیسه‌های پلاستیکی شفاف یا یک جعبه ویژه قرار دهید.
  • روز اسباب کشی روزی سرشار از استرس و خسته‌کننده است. در طول اسباب کشی، گاهی چند دقیقه استراحت کنید و چیزی بخورید.

نکاتی برای بازکردن بسته‌‌ها

ترفندهای اسباب کشی آسان و سریع

بعد از انتقال اثاثیه به خانه جدید، بخش بزرگی از فرایند اسباب کشی را پشت‌سر گذاشته‌اید؛ اما یک مرحله مهم باقی مانده است. انبوهی از جعبه‌ها منتظر شما هستند تا آنها را باز کنید و وسایل داخل هریک را به محل مخصوص خود در خانه جدید منتقل کنید. با دانستن برخی راهکارهای‌ ساده، می‌توانید سرعت این مرحله از اسباب کشی را بیشتر کنید.

  • از جعبه‌های آشپزخانه شروع کنید. بازکردن جعبه‌های آشپزخانه و چیدن وسایل در کابینت‌ها، معمولا زمان‌برترین بخش چیدمان است. هرچه بیشتر این کار را پشت گوش بیندازید، استرس شما بیشتر خواهد شد. اگر قبل از هر کاری وسایل آشپزخانه را در جای خود قرار دهید، می‌توانید با خیال راحت به‌سراغ سایر اتاق‌ها بروید.
  • زمان مشخصی برای اتمام کار تعیین کنید. ازآنجاکه در نگاه اول، بازکردن جعبه‌ها و چیدن وسایل دشوار به نظر می‌رسد، ممکن است مدام این کار را عقب بیندازید. بهتر است چند روز بعد از اسباب کشی، یک دورهمی خودمانی با دوستان ترتیب بدهید. به‌این‌ترتیب خودتان را مجبور می‌کنید که قبل از فرارسیدن روز دورهمی، جعبه‌ها را باز کنید و وسایل را بچینید.
  • کارها را اولویت بندی کنید و با نظم جلو بروید. عجله نکنید؛ قرار نیست همه بسته‌ها را یکجا باز کنید. به‌جای اینکه ساعت‌ها وقت صرف بازکردن جعبه‌ها کنید، هر ۱۰ تا ۱۵ دقیقه کمی استراحت کنید و کار را از سر بگیرید.
  • از شر جعبه‌های خالی خلاص شوید. با خالی‌شدن هر جعبه، آن را در سطل زباله‌های بازیافتی قرار دهید. این کار یک نشانه فیزیکی از پیشرفت کار به شما می‌دهد و از اشغال فضای اضافی و بهم‌ریختگی محیط جلوگیری می‌کند.

بهترین سایت‌های خدمات اسباب کشی؛ از بسته‌بندی در مبدأ تا بازگشایی در مقصد

به‌کاربستن نکات و ترفندهای معرفی‌شده در این مقاله، شما را برای اسباب کشی آسان و سریع یاری خواهند کرد. اگر از تجربه‌های خود در اسباب کشی‌های قبلی دل خوشی ندارید، این ترفندها را در اسباب کشی بعدی استفاده کنید.

چنانچه ترفند و نکته مفیدی سراغ دارید که در فرایند اسباب کشی چاره‌ساز است، حتما در بخش دیدگاه‌های این مقاله، ما و سایر خوانندگان را در جریان بگذارید. نظرات و پیشنهادهای شما به ارتقای این مطلب کمک خواهند کرد.

دانایی؛ دانش روز، آموزش، کسب‌وکار، سلامت
دانایی؛ دانش روز، آموزش، کسب‌وکار، سلامت مجله اینترنتی دانایی؛ مقالات به روز علمی، مطالب آموزنده، کسب و کار، سلامت و سبک زندگیِ سالم، موفقیت در تحصیل، موفقیت و رشد فردی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋