علی دانا پور

علی دانا پور

معلم زبان، مترجم، عاشق طبیعت
توسط ۲ نفر دنبال می شود

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ به روش ایتالیایی

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ به روش ایتالیایی

در سال ۱۹۱۴ یک رستوران‌دار ایتالیایی به نام فتوچینی آلفردو تصمیم گرفت برای همسر باردارش که دچار ناراحتی معده بود غذایی مقوی و خوش‌طعم درست کند. او برای انجام این کار دست به دامن پاستا شد و به آن کره و پنیر پارمزان اضافه کرد. شاید خودش هم فکرش را نمی‌کرد که این ترکیب تا چه حد جادویی باشد و به چه نتیجه اعجاب‌انگیزی ختم شود. آلفردو به همین شکل طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ را ابداع کرد.

حتما بخوانید: انواع پاستا؛ ۵۵ پاستای محبوب در تمام دنیا

همسر آلفردو شیفته و شیدای این غذا شد اما هنوز جهان از اختراع چنین نعمتی بی‌خبر بود. در سال ۱۹۲۰ بود که دو هنرپیشه مشهور آمریکایی به نام‌های داگلاس فیربنکس و مری پیکفورد به رستوران او رفتند و پاستا با سس آلفردو و مرغ را امتحان کردند. همین ماجرا باعث شد تا این غذا در کل ایالات متحده و بعد از آن در جهان شناخته شود. در چند سال اخیر تب‌و‌تاب غذاهای ایتالیایی به کشور ما هم رسیده و در منوی رستوران‌ها جایگاه ثابتی پیدا کرده است. از همین رو در این مقاله قصد داریم طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ را به شما آموزش دهیم.

مواد مورد نیاز برای تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ به روش ایتالیایی

  • ۲۰۰ گرم قارچ
  • ۱ عدد سینه مرغ
  • روغن مایع و کره
  • نصف فنجان شیر
  • ۱ لیوان آب مرغ
  • ۲ حبه سیر
  • یک فنجان و نیم خامه
  • ۱ فنجان پنیر پارمزان
  • نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا
  • یک چهارم پیمانه جعفری تازه

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ به روش ایتالیایی اصل

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ به روش ایتالیایی

یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های غذاهای ایتالیایی این است که در عین خوشمزه بودن طبخ ساده و سریعی دارند. در ادامه این مقاله روش تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ را به صورت گام به گام برای شما توضیح خواهیم داد تا شما هم خیلی سریع و آسان آن را تهیه کنید:

گام اول

در گام اول از تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ، لازم است که سینه مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید، طوری که هر کدام از این قطعات به اندازه دو بند انگشت باشند. بعد از خرد کردن مرغ‌ها آن‌ها را داخل یک ظرف ریخته و نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و هم بزنید. سپس یک حبه سیر را هم خرد یا له کنید و به ترکیب اضافه کرده و حسابی همه مواد را با هم مخلوط کنید تا طعم‌ها و ادویه‌ها به مرغ نفوذ کنند. بعد از این کار این ترکیب را با مقدار کمی روغن تفت دهید تا حدی که رنگ مرغ نسبتاً سفید شود.

گام دوم

در مرحله دوم از مراحل تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ نیاز است که قارچ‌هایی که تهیه کرده بودید را به خوبی بشویید و بعد آن‌ها را به شکل ورقه‌ای خرد کنید. همچنین مقدار کمی نمک به آن بزنید و در ماهیتابه‌ای با کمی کره تفت دهید. یکی از نکاتی که برای جلوگیری از آب انداختن قارچ‌ها می‌توان انجام داد این است که از همان ابتدا شعله گاز را زیاد کنید اما در عین حال مراقب باشید که قارچ‌ها نسوزند.

گام سوم

حالا زمان این رسیده است که مرغ‌های پخته شده را به ترکیب قارچ و کره اضافه کنید. بعد از این کار، آب مرغ را هم به مخلوط اضافه کرده و اجازه دهید که دو تا سه دقیقه روی شعله کم گاز باشند. اگر آب مرغ در دسترس ندارید می‌توانید از عصاره مرغ به همراه آب استفاده کنید. اما مراقبت باشید که پاستای شما بیش از اندازه شور نشود. بعد از این مرحله، شعله را خاموش کنید چرا که باید به سراغ تهیه سس آلفردو بروید.

گام چهارم

در این مرحله باید سس آلفردو را تهیه کنید. برای انجام این کار یک قابلمه روی گاز بگذارید و یک کره را داخل آن قرار دهید تا ذوب شود. بعد از این کار یک حبه سیر دیگر را ریز یا له کنید و آن را برای مدت یک دقیقه تفت دهید تا کاملاً طلایی شود. اما مراقب باشید که سیر یا سایر ترکیبات نسوزند و سیاه نشوند چرا که باعث خراب شدن طعم و ظاهر غذا خواهد شد.

برای تهیه سس آلفردو نیاز است که یک و نیم فنجان خامه را هم داخل ۲ الی ۳ قاشق شیر بریزید تا رقیق شود سپس سیر و کره را هم به آن اضافه کنید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه هم بزنید تا بافت آن شبیه کرم شود. بعد از آن مقداری جعفری خرد شده و پنیر پارمزان به همراه نمک و فلفل به ترکیب اضافه کرده و آرام آرام آن را روی حرارت کم هم بزنید تا بافت آن نسبتاً غلیظ شود.

گام پنجم

حالا زمان آن رسیده است که پاستا‌ها را بپزید. برای انجام این کار یک قابلمه بردارید و آن را پر از آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید. پس از اینکه آب به جوش آمد مقدار کمی نمک و روغن به آب اضافه کرده و پاستا را هم به آن اضافه نمایید. اصولاً مدت زمان مورد نیاز برای پخت پاستا ۵ الی ۱۰ دقیقه است اما برای اطمینان می‌توانید روی بسته‌بندی پاستا را بخوانید تا مطمئن شوید. پس از گذشت این مدت زمان، پاستا را آبکش کنید.

گام ششم

حالا زمان آن فرا رسیده تا یک قابلمه یا ماهیتابه نسبتا عمیق را روی شعله قرار داده و کلیه ترکیب‌ها شامل پاستا، قارچ و مرغ و سس آلفردو را اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. همچنین توجه داشته باشید که سس در همه جا پخش شود و بعد از آن در قابلمه یا ماهیتابه را باز بگذارید و اجازه دهید که ترکیب شما برای ۲۰ الی ۲۵ دقیقه روی حرارت باقی بماند. طی این مدت می‌توانید چند بار ترکیب را زیر و رو کنید تا تمام بخش‌های پاستا بپزد و هیچ طرف از آن نسوزد.

گام هفتم

در آخرین مرحله از طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ دیگر کاری باقی نمانده که انجام دهید! کافیست پاستا را داخل یک ظرف مناسب بریزید و آن را با جعفری خرد شده و قطعات مرغ تزئین کنید.

نکات سرآشپز برای مزه‌دار کردن پاستا با سس آلفردو و مرغ به روش ایتالیایی

طرز تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ به روش ایتالیایی

  • در هر مرحله از تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ که در مورد ادویه‌ها صحبت کردیم می‌توانید کمی پاپریکا نیز به سلیقه خودتان به آن اضافه کنید.
  • بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند تا پاستا با سس آلفردو و مرغ خود را به همراه آویشن بخورند. در واقع آویشن طعم خاص و بی‌نظیری به سس آلفردو می‌دهد پس حتما یک بار آن را امتحان کنید.
  • چنانچه طعم سیر را دوست ندارید یا فکر می‌کنید که بیش از حد تند و تیز است می‌توانید از کمی پودر سیر استفاده کنید که طعم ملایم‌تری دارد.
  • یکی از مهم‌ترین اندازه‌گیری‌هایی که برای تهیه پاستا با سس آلفردو و مرغ باید انجام دهید، دقت در مقدار کره است. در واقع اگر بیش از حد از کره استفاده کنید طعم پاستا با سس آلفردو و مرغ به‌طور کلی تغییر خواهد کرد و شاید آنطور که باید و شاید دلچسب نشود.
  • برخی از افراد فیله مرغ را خرد نمی‌کنند بلکه آن را به‌صورت کامل سرخ می‌کنند و بعداً آن را به شکل نواری برش داده و در پایان و حین سرو روی پاستا قرار می‌دهند. در واقع اگر ظاهر پاستا برای‌تان خیلی مهم است، این کار برای شما مناسب خواهد بود.
  • اگر مقداری از آب پاستا پخته شده را حین آبکش جدا کرده و نگه‌ دارید و سپس آن را داخل سس بریزید، سس شما خوشمزه‌تر می‌شود.
  • از جوشاندن بیش از حد پاستا پنه خودداری کنید، چرا له می‌شود. در واقع توجه داشته باشید که بافت پاستا باید زیر دندان حس شود.
  • اگر سس پاستا آلفردو شما بیش از حد غلیظ شد، می‌توانید کمی شیر به آن اضافه کنید. اگر هم خیلی شل است، به آن کمی خامه اضافه کنید.
  • ما ایرانی‌ها عادت داریم که پس از آبکش کردن ماکارونی آن را با آب بشوییم. اما در مورد پاستا این کار را نکنید چرا که بافت آن خراب خواهد شد.
  • اضافه کردن جعفری به پاستا کاملاً دلخواه است و اگر از طعم آن خوش‌تان نمی‌آید می‌توانید جعفری را حذف کنید.

شما پاستا با سس آلفردو را چطور درست می‌کنید؟

شاید بتوان گفت هر کسی هر غذایی را به شیوه خاص خودش درست می‌کند. فرقی ندارد قرمه سبزی باشد یا پاستا، هرکسی فرمول خود را دارد. فرمول شما برای طرز تهیه انواع پاستا چیست؟ شما چه رازی دارید؟

 

علی دانا پور
علی دانا پور معلم زبان، مترجم، عاشق طبیعت

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋