شرکتهای فیسبوک، توییتر، مایکروسافت و گوگل اتحادی بهنام Project Protect راهاندازی کردند تا با هرگونه سوءاستفاده از کودکان در فضای آنلاین مبارزه کنند.
گروهی متشکل از بزرگترین شرکتهای دنیای فناوری برنامهای با هدف مبارزه با سوءاستفادهی جنسی آنلاین از کودکان راهاندازی کردند. فیسبوک، گوگل، مایکروسافت و توییتر عضو گروه ۱۴ سالهای بهنام Technology Coalition هستند که برنامهای جدید بهنام Project Protect دارد. این برنامه تلاش میکند پنج ستون برای توسعهی طرح حمایتی خود آماده کند. این طرح ساختار و مدلهای عضویت و دیگر بخشهای خدمات آنلاین را در مسیر پشتیبانی از اهداف بلندمدت گروه مدیریت میکند. پنج ستون برنامهی جدید عبارتاند از: نوآوری، اقدام جمعی، تحقیقات مسقل، اشتراک دانش و اطلاعات و شفافیت و مسئولیتپذیری.
پروژهی جدید غولهای فناوری صندوق سرمایهگذاری مبتنیبر تحقیق و نوآوری راهاندازی میکند. سرمایههای این صندوق برای ساختن ابزارهایی با هدف جلوگیری از سوءاستفادهی جنسی از کودکان در فضای آنلاین استفاده خواهد شد. از فعالیتهای دیگر میتوان به انتشار گزارش سالانه از تلاشهای کل فعالان صنعت و تشکیل انجمنی سالانه برای اشتراکگذاری بهترین روشها اشاره کرد.
این گروه در بخشی از بیانیهی برنامهی جدیدش میگوید تعداد کاربران آنلاین در جهان که در سال ۲۰۲۰ از مرز ۴/۵ میلیارد نفر هم فراتر رفت، مشکل حفظ ایمنی فضای اینترنت را بیشتر میکند. درادامه، اگرچه ابزارهای شناسایی سوءاستفاده از کودکان در فضای آنلاین پیچیده و حرفهای شدهاند، مجرمان نیز روشهای حرفهایتری را برای انجام کارهای خود توسعه دادهاند.
اهدافی که برای برنامهی جدید غولهای فناوی تدوین شد، ستودنی هستند؛ اما درحالحاضر، جزئیات زیادی از برنامه در دست نیست. بهعنوان مثال، نمیدانیم هریک از پلتفرمها چقدر در پروژه سرمایهگذاری خواهند کرد. تاکنون، جزئیاتی از شرکتهای درگیر در پروژه منتشر نشده است.
گروه Technology Coalotion در سال ۲۰۰۶ راهاندازی شد که سازمانهای خیریهی متمرکز بر کودکان هم با آنها همکاری میکنند. بهعنوان مثال، میتوان به سازمانهای بینالمللی همچون یونیسف اشاره کرد که چهارچوبهای اصلی و سرمایههای لازم را نیز برای پلتفرمهای فناوری فراهم میکنند. آنها تلاش میکنند هر برنامهی متمرکز بر حمایت از کودکان در فضای اینترنت، سرمایه و پشتیبانی لازم را دریافت کند.
پاسخ ها