شرکت ریزر لپتاپهای سری بلید پرو ۱۷ را بهروز کرده است که شامل برخورداری از نمایشگری با نرخ نوسازی ۳۰۰ هرتزی میشود.
ازجمله شرکتهایی که در زمینه تولید محصولات گیمینگ شناختهشده است و محبوبیت خاصی میان گیمرها دارد، میتوان به شرکت ریزر اشاره کرد. چندی پیش شرکت ریزر لپتاپ بلید پرو ۱۷ را به گیمرها معرفی کرد و حال مشخص شده است که غول سازنده محصولات گیمینگ تصمیم گرفته سختافزار لپتاپ خود را بهروز کند.
مشخصات سختافزاری جدید لپتاپ ریزر بلید پرو ۱۷ سبب میشود که انتخابی مناسب برای گیمرها و تولیدکنندگان محتوا شود. ریزر در لپتاپ بهروزشده خود از دو گزینه پردازنده گرافیکی انویدیا بهنامهای RTX 2070 Max-Q و 2080 Super Max-Q استفاده کرده است که مدل پایه لپتاپ بلید پرو ۱۷ از قیمت ۲،۶۰۰ دلار شروع میشود.
لپتاپ بلید پرو ۱۷ نرخ نوسازی ۳۰۰ هرتزی را به کاربر ارائه میدهد که رقمی فوقالعاده بهنظر میرسد. با این حال باید دید که در حالت واقعی به چه میزان میتواند چنین نرخ نوسازی مفید واقع شود و درواقع کاربردی باشد. با این حال، چنین نرخ نوسازی باعث میشود که کار در محیط ویندوز بسیار روانتر صورت گیرد و همچنین لذت اجرای بازیهای ویدیویی نیز چند برابر شود.
گفته میشود که در مدل پایه لپتاپ بلید پرو ۱۷ رزولوشن نمایشگر در نهایت به 1080p میرسد که البته امکان سفارش مدل بالاردهتر با رزولوشن 4K نیز وجود دارد؛ اما این رزولوشن تنها به مدلی ختم میشود که از پردازنده گرافیکی RTX 2080 Max-Q استفاده میکند.
در مدل بالارده لپتاپ بلید پرو ۱۷ با وجود برخورداری از رزولوشن 4K نرخ نوسازی نمایشگر نهایت به ۱۲۰ هرتز میرسد که با این وجود برای اجرای بازیهای مختلف، رقمی مطلوب محسوب میشود. برخورداری از رزولوشن بالاتر بهمعنی پرداخت پول بیشتر برای خرید لپتاپ بهروزشده ریزر خواهد بود و مدل بالارده از قیمت پایه ۳،۷۰۰ دلار شروع میشود. طبیعتا انتخاب گزینههایی ازجمله حافظه ذخیرهسازی نیز روی قیمت نهایی تأثیر بسزایی خواهد داشت و باعث افزایش قیمت آن میشود.
لپتاپ بهروزشده ریزر از پردازنده هشت هستهای Core i7-10875H اینتل استفاده میکند که روی فرکانس پایه ۲/۳ گیگاهرتزی فعالیت دارد و در حالت بوست به فرکانس ۵/۱ گیگاهرتز نیز میرسد. پردازنده اینتل را نیز ۱۶ گیگابایت حافظه رم از نوع DDR4 با فرکانس ۲،۶۶۷ مگاهرتز همراهی میکند.
از نظر طراحی گویا سران ریزر متقاعد شدهاند که لپتاپ بلید پرو ۱۷ نیازی به تغییر در ظاهر ندارد و از همان طراحی استفاده شده است که در مدل پیشین این لپتاپ مشاهده کردیم. با این حال، آنچه اهمیت دارد درگاههای ورودی و خروجی متنوع بلید پرو ۱۷ است که متشکل از یک درگاه تاندربولت ۳ USB-C، ۳ درگاه USB-A نسخه ۳.۲ نسل دومی، اترنت، HDMI و درگاه کارت حافظه میکرو اسدی میشود.
محصول بهروزشده ریزر از ارتباطات بلوتوث ۵ و Wi-FI 6 استفاده میکند. درنهایت میتوان به صفحه کیبورد اشاره کرد که دچار تغییراتی جزئی شده است؛ بهنحویکه دکمه شیفت سمت راست کمی کشیدهتر شده و دکمههای جهتدهی نیز نسبت به مدل پیشین کمی کوچکتر شدهاند.
سران شرکت ریزر میگویند که طی روزهای آینده نسخههای بهروزشده لپتاپ بلید پرو ۱۷ به بازار ایالات متحده و کانادا عرضه میشوند.
پاسخ ها