شیائومی با برگزاری کنفرانسی اختصاصی، ضمن ارائهی جزئیات بیشتر دربارهی MIUI 12 فهرست دستگاههای دریافتکنندهی این سیستمعامل را مشخص کرد.
شیائومی هشتم اردیبهشت امسال رسما جدیدترین نسخهی رابط کاربری گوشیهای خود، یعنی MIUI 12 را رونمایی کرد. در همین زمینه، شیائومی بهتازگی این رابط کاربری را برای بازارهای جهانی نیز معرفی کرده است تا بفهمیم MIUI 12 در چه زمانی و برای چه دستگاههایی منتشر میشود.
MIUI نسخهی تغییریافتهی اندروید بهحساب میآید که بهصورت اختصاصی روی گوشیهای ساخت شیائومی استفاده میشود. شرکتهای مختلف نظیر شیائومی تلاش میکنند با اعمال تغییرات ظاهری و اضافهکردن قابلیتهایی به نسخهی خام اندروید، تجربهی کاربری بهتری از آن ارائه دهند. MIUI 12، جدیدترین نسخه از رابط کاربری شیائومی، بههمینمنظور معرفی شده است و قابلیتهای بسیار جالبی دارد.
طبق اعلام رسمی شیائومی، روند انتشار اولیهی MIUI 12 قرار است چند هفتهی دیگر آغاز شود. شیائومی به تاریخی دقیق اشاره نکرده است؛ اما انتظار داریم MIUI 12 در اواسط ژوئن پیش رو (حدودا اواخر خرداد) برای تعدادی از دستگاهها دردسترس قرار گیرد.
بزرگترین تغییر اعمالشده در MIUI 12 را میتوان اضافهشدن منو مجزای اپلیکیشنها (App Drawer) بهحساب آورد. بسیاری از نسخههای تغییریافتهی اندروید App Drawer دارند و نبود این قابلیت در MIUI حس میشد. شیائومی به حرف کاربران گوش داده و App Drawer را به رابط کاربری MIUI 12 اضافه کرده است. همچنین، این شرکت چینی از اعمال بهبودهایی روی حالت تاریک (Dark Mode) رابط کاربری خبر میدهد. با فعالسازی دارک مود در MIUI 12، تاریکشدن فضای داخلی اپلیکیشنهای خود سیستمعامل و البته اپلیکیشنهای متفرقه (ترد پارتی) را شاهد خواهید بود.
شیائومی از حالت تاریک بهکاررفته در MIUI 12 با نام دارک مود ۲ یاد میکند. دارک مود ۲ قابلیت کاهش نور تصاویر پسزمینه را نیز به گوشیهای شیائومی میآورد. چینیها میگویند دارک مود ۲ میتواند با ساعتهای مختلف همگام شود. این یعنی هرچه به ساعات پایانی روز نزدیک شوید، تصاویر پسزمینه بیشازپیش تاریک میشوند. براساس اعلام رسمی، MIUI 12 امکان تنظیم خودکار میزان ضخامت و برجستگی فونت را بهمنظور کاهش انعکاس هنگام روشنبودن حالت تاریک فراهم میکند.
MIUI 12 شیائومی قابلیت ویژهای بهنام Ultra Battery Saving Mode دارد که آن را میتوان نسخهی کارآمدتر قابلیتهای عادی گوشیها بهمنظور کاهش مصرف باتری بهحساب آورد. اگر درصد شارژ باتری گوشی به کمتر از ۵ درصد برسد، این قابلیت بهصورت خودکار فعال میشود. درصورت فعالشدن این حالت، بسیاری از قابلیتهای گوشی بهمنظور دستیابی به عمر باتری بهتر غیرفعال میشوند و تنها امکان دسترسی به بخش تماس و پیامک و اتصال به اینترنت وجود خواهد داشت. شیائومی میگوید با فعالشدن Ultra Battery Saving Mode، باتری گوشی پنج ساعت بیشتر شارژدهی میکند.
قابلیت مهم دیگر MIUI 12 با نام پنجرههای شناور (Floating Windows) شناخته میشود و همان قابلیت چندوظیفگی است که ویژگیهای جالبی دارد. بهلطف این قابلیت میتوانید پنجرهی برخی اپلیکیشنها را روی اپلیکیشنهای دیگر بازکنید. برای مثال، میتوانید درحالیکه با مرورگر گوشی مشغول خواندن مقاله هستید، پنجرهای جدید باز و در آن نوتبرداری کنید. درحالحاضر، مشخص نیست کدام اپلیکیشنها از قابلیت پنجرههای شناور MIUI 12 پشتیبانی میکنند.
MIUI 12 ازلحاظ امنیتی نیز بهبودهایی بهخود دیده است. در رابط کاربری MIUI 11، وقتی اپلیکیشنی خاص از شما مجوز لوکیشن درخواست میکند، میتوانید گزینهای را فعال کنید که بهواسطهی آن تنها در زمان استفاده از اپلیکیشن، دادههای لوکیشن با آن در میان گذاشته شوند. بااینحال در MIUI 12، این قابلیت به مجوزهای دیگر نظیر میکروفون و دوربین هم تعمیم داده میشود.
در MIUI 12، شاهد تصویر پسزمینهی ویژهای هستیم که شیائومی از آن با نام «سوپر والپیپر» یاد میکند. سوپر والپیپر درحقیقت مدل سهبعدی انیمیشنسازیشدهی زمین و مریخ است که ویدئو عملکرد آن را در اینجا میتوانید ببینید. شیائومی میگوید این مدلهای سهبعدی براساس جدیدترین دادههای حاصل از اکتشاف فضا ساخته شدهاند.
شیائومی در جدیدترین نسخه از رابط کاربری خود توجه ویژهای به جلوههای بصری نشان داده است. در این رابط کاربری، افزونبر انیمیشنهای جدید، نمایش اطلاعات اصلی سیستم را بهشکلی گرافیکی شاهد هستیم. این یعنی کاربر خواهد توانست در قالب نمودارهایی گرافیکی، از وضعیت کلی گوشی شامل مواردی نظیر درصد باتری و میزان اشغالبودن حافظه اطلاع پیدا کند. MIUI 12 افزونبراین، میزبان ژستهای حرکتی جدیدی است.
شیائومی میگوید نسخهی بتای MIUI 12 از هفتهی آینده دردسترس قرار میگیرد. طبق اعلام رسمی، MIUI 12 تا پایان ژوئن (دهم تیر ۱۳۹۹) برای گوشیهای شیائومی می ۹، می 9T، می 9T پرو، ردمی K20 و ردمی K20 پرو دردسترس قرار میگیرد. موج دوم انتشار MIUI 12 مدت کوتاهی پس از موج اول آغاز میشود.
فهرست گوشیهای دریافتکنندهی رابط کاربری MIUI 12 |
---|
شیائومی می ۹ و می 9T و می 9T پرو |
ردمی K20 و K20 پرو |
ردمی نوت ۷ و نوت 7S و نوت ۷ پرو |
ردمی نوت ۸ و نوت 8T و نوت ۸ پرو |
ردمی ۸ و 8A و 8A دوال |
ردمی نوت ۹ و نوت 9S و نوت ۹ پرو و نوت ۹ پرو مکس |
ردمی ۷ و 7A |
ردمی ۶ و 6A و ۶ پرو و نوت ۶ پرو |
پوکوفون F1 و X2 و F2 پرو |
شیائومی می ۱۰ و می ۱۰ لایت و می ۱۰ پرو |
شیائومی می نوت ۱۰ و می نوت ۱۰ لایت |
شیائومی می ۹ SE و می ۹ لایت |
شیائومی می ۸ و می ۸ پرو و می ۸ لایت |
شیائومی می میکس ۲ و می میکس 2S و می میکس ۳ |
شیائومی می نوت ۳ |
شیائومی می مکس ۲ |
ردمی Y2 و S2 و Y3 |
ردمی نوت ۵ و نوت ۵ پرو |
توجه: موج اول انتشار MIUI 12 تا پایان ژوئن (۱۰ تیر) برای گوشیهای شیائومی می ۹، می 9T، می 9T پرو، ردمی K20 و ردمی K20 پرو آغاز میشود. موج دوم که مربوط به گوشیهای دیگرِ حاضر در جدول بالا است، در زمان کوتاهی پس از موج اول آغاز خواهد شد
دیدگاه شما کاربران دیجیتال دربارهی رابط کاربری جدید شیائومی چیست؟ گوشی شما MIUI 12 را دریافت میکند؟
قیمت گوشی و مشخصات فنی و هر اطلاعات موردنیاز دیگر برای خرید ارزان و آگاهانهی انواع گوشیهای شیائومی را در بخش محصولات دیجیتال بیابید. در این بخش، مقایسهی مشخصات فنی انواع گوشیهای شیائومی و برند ردمی درکنار گالری تصاویر رسمی محصولات دردسترس خواهد بود.
پاسخ ها