ایسوس از تولیدکنندههای بزرگ لپتاپ در جهان بهشمار میرود که محصولات خود را در دستههای گوناگون با کاربریهای متنوع به بازار عرضه میکند.
اگر بهدنبال خرید لپتاپ هستید، قطعا با پیشنهاد خرید لپتاپ ایسوس مواجه شدهاید. این برند در ایران طرفداران زیادی دارد و بسیاری از کاربران دنیای کامپیوترهای شخصی، برای استفادههای روزمره تا کاربردهای حرفهای تولید محتوا و بازی از لپتاپهای این شرکت تایوانی استفاده میکنند. بهترین مدل لپتاپ ایسوس برای استفادهی روزمره را میتوان در خانوادهی محصولات ZenBook پیدا کرد. البته نباید از خانوادههای دیگر محصولات این شرکت همچون ROG ،TUF و VivoBook هم غافل شویم.
همانطور که گفته شد، لپتاپهای ایسوس برای کاربریهای متنوع از نیازهای روزمرهی مرور وب و اپلیکیشنهای ساده تا بازیهای حرفهای و تولید محتوای گرافیکی، به بازار عرضه میشوند. انتخاب بهترین مدل لپتاپ ایسوس برای هر کاربری مذکور، ابتدا به شناسایی تفاوتها و شباهتهای موجود بین خانوادهها نیاز دارد. در ادامهی این مطلب دیجیتال، علاوه بر توضیح مشخصات و کاربردهای هر خانواده، تعدادی از بهترین و مشهورترین لپتاپهای هر دسته را نیز معرفی میکنیم.
شاید در نگاه اول اعداد و حروفی که در مدلهای گوناگون لپتاپ ایسوس میبینیم، گیجکننده باشند. البته میتوان آنها را با ساختارهایی شبیه به موارد زیر، دستهبندی و شناسایی کرد:
اعداد در نامگذاری لپتاپهای ایسوس عموما نشاندهندهی ابعاد نمایشگر هستند. رقم اول در نامگذاری، ابعاد نمایشگر را نشان میدهد. بهعنوان مثال، رقم سه برای نمایشگرهای ۱۳ یا ۱۲٫۵ اینچی، عدد چهار برای نمایشگرهای ۱۴ اینچی، عدد پنج برای نمایشگرهای ۱۵ اینچی و عدد هفت برای نمایشگرهای ۱۷ اینچی استفاده میشود. رقمهای دیگر بین مدلهای گوناگون تفاوت دارند و نشاندهندهی قابلیتهای منحصربهفرد هر لپتاپ هستند. در ادامه، با خانوادههای گوناگون لپتاپهای ایسوس آشنا میشویم.
لپتاپهای سری ایسوس ZenBook بهخاطر طراحی باریک و وزن پایین در کنار بدنهی عموما فلزی، همراهانی جذاب برای کاربریهای روزمره هستند. وزن پایین این دسته از لپتاپها، آنها را به بهترین مدل لپتاپ ایسوس برای انواع کاربریهای دانشجویی تا اداری تبدیل میکند. بهعلاوه، در طراحی بدنهی آنها نیز از مواد مقاوم استفاده میشود که دوام لپتاپها را در کاربریهای متنوع، حفظ میکند. لپتاپهای ایسوس ZenBook را با قابلیتهایی همچون بدنهی باریک، پردازندههای قوی و نمایشگرهای با رزولوشن بالا میتوان رقبایی عالی در برابر محصولاتی همچون مکبوک پرو و Dell XPS و دیگر کامپیوترهای شخصی حرفهای دانست.
لپتاپهای ایسوس ZenBook در ابعاد ۱۳ و ۱۵ اینچی به فروش میرسند. از میان آنها، سری ZenBook (بدون پسوند) بهعنوان محصولات پایینرده و سریهای ZenBook S و ZenBook Pro بهعنوان کالاهای لوکس و حرفهای شناخته میشوند. این دسته میزبان محصولی بهنام ZenBook Flip نیز هست که نیاز کاربران علاقهمند به لپتاپهای هیبریدی را برطرف میکند.
از بهترین مدل لپتاپ ایسوس در دستهی ذنبوک میتوان به ZenBook 13 UX333 اشاره کرد که البته با پسوندهای متنوع در بازارهای گوناگون بهفروش میرسد. این لپتاپ در دستهی حرفهای قرار میگیرد و در برخی نمونهها با قابلیتهایی همچون پردازندهی نسل دهمی Core i7 اینتل، ۱۶ گیگابایت حافظهی رم، ۵۱۲ گیگابایت حافظهی SSD و پردازندهی گرافیکی GeForce MX250، انتخابی عالی برای وظایف نیازمند پردازش حرفهای محسوب میشود.
لپتاپ دیگر ایسوس در دستهی ذنبوک که در میان بهترین لپتاپهای کنونی بازار قرار میگیرد، ZenBook 14 UX433 نام دارد. این لپتاپ باوجود قابلیتهای حرفهای، در مدلهای پایه با قیمتی کمتر از ۱۰۰۰ دلار به بازار عرضه میشود. نمایشگر ۱۴ اینچی لپتاپ ایسوس آن را به انتخابی مناسب برای کاربریهای وابسته به محتوای بصری تبدیل میکند. البته طراحی کمحاشیهی نمایشگر باعث میشود تا لپتاپ ۱۴ اینچی در بدنهای ۱۳ اینچی قرار بگیرد. از قابلیتهای دیگر میتوان به پردازندهی نسل هشتم اینتل و هشت گیگابایت حافظهی رم در کنار ۵۱۲ گیگابایت حافظهی SSD اشاره کرد. لپتاپ مذکور همچنین قابلیت جذاب نمایش کیبورد اعداد را روی ترکپد دارد که در کمتر محصول مشابهی شاهد آن بودهایم.
یکی از حرفهایترین لپتاپهای ZenBook که بهتازگی به بازار عرضه شد، Zenbook Pro Duo نام دارد که خانوادهی محصولات ذنبوک را بار دیگر در دستهی محصولات پرچمدار، دارای عضو کرد. لپتاپ جدید ایسوس از دو نمایشگر 4K بهره میبرد که در کمتر محصولی در بازار شاهد آن هستیم. ذنبوک پرو Duo را میتوان ترکیبی از زیبایی و کارایی حرفهای دانست که برای گیمرها نیز انتخابی عالی محسوب میشود. از قابلیتهای دیگر این لپتاپ میتوان به ۳۲ گیگابایت حافظهی رم، یک ترابایت حافظهی PCIe SSD x4 NVMe و پردازندهی نسل نهمی Core i9 اینتل اشاره کرد.
از محصولات دیگر خانوادهی ذنبوک در دستهی بهترین مدل لپتاپ ایسوس در سال جاری قرار میگیرد، میتوان به ZenBook Flip اشاره کرد که در انواع گوناگونی به بازار عرضه میشود. نسخهی ۱۴ اینچی این لپتاپ هیبریدی در مدلی با پردازندهی نسل هشتمی اینتل، ۱۶ گیابایت حافظهی رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی SSD در بازار عرضه میشود. با نگاهی به مشخصات این نسخه متوجه میشویم که تایوانیها لپتاپی قدرتمند را در فرم فاکتور دو در یک به بازار عرضه کردهاند.
کاربرانی که بهدنبال لپتاپهای فوق قدرتمند برای کاربریهای گیمینگ و تولید محتوای گرافیکی هستند، باید به سراغ زیربرند ROG یا TUF ایسوس بروند. زیربرند ROG که مخفف عبارت Republic of Gamers است، بهطور اختصاصی برای گیمرهای حرفهای طراحی شد که تمام نیازهای آنها را با طراحی خاص و چشمنواز برطرف میکند.
دستهی دیگر لپتاپهای قدرتمند ایسوس، مخفف The Ultimate Force است که آن هم محصولاتی با کارایی بسیار حرفهای را در بازار عرضه میکند. دستهی دوم، از لحاظ قدرت کمی پایینتر از ROG قرار میگیرد، اما باز هم توانایی اجرای اکثر بازیهای روز دنیا را با تنظیمات قابلقبول دارد.
اگر بهدنبال جدیدترین و بهترین مدل لپتاپ ایسوس در دستهی ROG هستید، ROG Strix Scar III ازطرف بسیاری از رسانههای بررسی لپتاپ، پیشنهاد میشود. هرآنچه که یک گیمر از لپتاپ خود نیاز داشته باشد، در لپتاپ حرفهای ایسوس دیده میشود. طراحی زیبای بدنه با استفاده از مواد فلزی، استریکس را به یکی از زیباترین نمونههای گیمینگ بازار تبدیل کرده است. بهعلاوه، لپتاپ ایسوس از پردازندهی نسل نهمی اینتل بههمراه پردازندهی گرافیکی GeForce GTX 2060 بهره میبرد که اجرای تمامی بازیهای حرفهای را با بالاترین تنظیمات گرافیکی ممکن میکند. تایوانیها در محصول پرچمدار خود از نمایشگر ۲۴۰ هرتزی هم بهره بردهاند که تجربهی بازی را بیش از همیشه برای گیمرها طبیعی میکند.
از محصولات دیگر ایسوس در دستهی ROG که تحسین کارشناسان دنیای کامپیوترهای شخصی را دریافت کرده، میتوان به ROG Zephyrus G14 اشاره کرد. قابلیت تحسینبرانگیز محصول تایوانیها، عمر بالای باتری آن است که تا ۱۱ ساعت گزارش میشود. چنین عمر باتری برای یک لپتاپ گیمینگ (که بیش از بسیاری از لپتاپهای عادی خواهد بود) واقعا خارقالعاده به شمار میرود. از قابلیتهای حرفهای دیگر لپتاپ گیمینگ ایسوس میتوان به پردازندهی AMD Ryzen 7 4800HS و پردازندهی گرافیکی GeForce GTX 1660 Ti با حافظهی اختصاصی ۶ گیگابایت اشاره کرد. قابلیتهای دیگر شامل ۳۲ گیگابایت حافظهی رم، ۵۱۲ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی M.2 NVMe PCIe 3.0 SSD و نمایشگر IPS میشوند.
رسانههای فناوری، بهترین مدل لپتاپ ROG را بهنام ROG Mothership معرفی میکنند. این لپتاپ که با قیمت پایهی ۵،۴۹۹ دلار به بازار عرضه میشود را میتوان یک غول پردازشی دانست که البته هر کاربری توانایی خریدش را نخواهد داشت. نکتهی جالبتوجه در لپتاپ مادرشیپ این است که اکثر قطعات سختافزاری در پنل پشتی نمایشگر قرار دارند که وزنی حدود چهار برابر پنل کیبورد پیدا میکند و به پایهای برای نگهداری نیاز دارد. بههرحال غول پردازشی ۱۷ اینچی ایسوس با پردازندهی ۲٫۴ گیگاهرتزی Core i9 اینتل، ۶۴ گیگابایت رم و پردازندهی گرافیکی GeForce RTX 2080 احتمالا رؤیای بسیاری از کاربران عاشق فناوری خواهد ماند.
لپتاپهای VivoBook که عموما دستهی ارزانتر لپتاپهای ایسوس را شامل میشوند، گزینههای متعددی را برای کاربریهای گوناگون در اختیار مصرفکننده قرار میدهند. از نمونهی سبک ۱۱ اینچی مناسب دانشجویان تا نمونههای حرفهای و توانمند مخصوص ویرایش ویدئو، در خانوادهی VivoBook دیده میشوند.
از میان بهترین مدل لپتاپ ایسوس در دستهی VivoBook میتوان به VivoBook S15 اشاره کرد که در دستهبندی برترین لپتاپهای سال ۲۰۲۰ شرکت تایوانی قرار میگیرد. ایسوس با این لپتاپ، انتخابی مناسبی را در برابر کاربرانی قرار میدهد که بهدنبال نمایشگر نسبتا بزرگ برای لپتاپ و قیمت مناسب هستند. لپتاپ ایسوس در بازهی قیمتی زیر ۷۰۰ دلار، قابلیتهای مناسبی را همچون پردازندهی نسل هشتمی Core i5 اینتل، هشت گیگابایت حافظهی رم، حافظهی ذخیرهسازی ۲۵۶ گیگابایتی SSD و نمایشگر ۱۵٫۶ اینچی Full HD به کابر ارائه میکند.
ایسوس هم مانند بسیاری دیگر از تولیدکنندههای لپتاپ، در سالهای اخیر دستهای از لپتاپهای مجهز به سیستمعامل اختصاصی کروم را به بازار عرضه کرده است. این لپتاپها برای کاربریهای دانشآموزی و دانشجویی و کارهای اداری با نیاز پردازشی پایین، بسیار مناسب هستند. برخی از محصولات جدید ایسوس در دستهی کرومبوک، در میان برترین لپتاپهای شرکت در سال ۲۰۲۰ قرار دارند.
از میان جدیدترین و بهترین مدل لپتاپ ایسوس در دستهی کرومبوک میتوان Chromebook Flip C434 را نام برد که قابلیتهای سختافزاری قابلتوجهی دارد. همانطور که از نام لپتاپ بر میآید، با محصولی هیبریدی با قابلیت کاربری تبلت روبهرو هستیم. نمایشگر ۱۴ اینچی لپتاپ ایسوس بهلطف حاشیههای کوچک در بدنهای بسیار کوچک جای میگیرد که قابلیت حمل آن را بسیار آسان میکند. از قابلیتهای حرفهای میتوان به بدنهی آلومینیمی، شارژدهی ۱۰ ساعتهی باتری، پردازندهی Core i7 نسل هشت، هشت گیگابایت حافظهی رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظهی ذخیرهسازی eMMC SSD اشاره کرد.
لپتاپهای ایسوس علاوه بر دستهبندیهای بالا در چند دستهی متفرقهی دیگر هم در بازار یافت میشوند. بهعنوان مثال از میان بهترین مدل لپتاپ ایسوس در سال ۲۰۲۰ میتوان به استودیوبوک اشاره کرد. یکی از لپتاپهای این دسته بهنام Asus ProArt StudioBook Pro، طراحی زیبا و چشمنوازی را در فرمفاکتور ۱۷ اینچی با نمایشگر 16:10 به کاربر ارائه میکند. این لپتاپ با تجهیز به پردازندهی گرافیکی Nvidia Quadro RTX 3000، یکی از برترین لپتاپها در بنچمارک 3DMark نام دارد. از قابلیتهای دیگر لپتاپ دو هزار دلاری تایوانیها میتوان به حافظهی ذخیرهسازی دو ترابایتی SSD، شارژدهی مناسب و کیبورد حرفهای و راحت اشاره کرد. یکی دیگر از دستههای متفرقهی لپتاپ ایسوی بهنام ExpertBook شناخته میشود. از میان آنها، لپتاپ ExpretBook B9450 در میان بهترین لپتاپهای سال ۲۰۲۰ شرکت تایوانی قرار دارد. لپتاپ اکسپرتبوک با شارژدهی خارقالعادهی ۱۶ ساعته، یکی از بهترین باتریهای حال حاضر دنیای لپتاپ را به کاربر ارائه میکند. از قابلیتهای عالی دیگر این لپتاپ میتوان به وزن پایین و بهرهمندی از پردازندهی نسل دهمی اینتل Core i7 اشاره کرد.
پاسخ ها