کلیک🖱️ فناوری و تکنولوژی‌های جدید

کلیک🖱️ فناوری و تکنولوژی‌های جدید

اخبار کامپیوتر و سخت‌افزار، بررسی فناوری‌های جدید، خبر فناوری اطلاعات IT، گجت‌های تازه، دنیای موبایل، اینترنت و شبکه، امنیت، سیستم عامل، آموزش کامپیوتر
توسط ۶۶ نفر دنبال می شود
 ۱۴ نفر را دنبال می کند

چگونه در شرایط شیوع کووید ۱۹، عادت لمس صورت را ترک کنیم؟

چگونه در شرایط شیوع کووید ۱۹، عادت لمس صورت را ترک کنیم؟

 باتوجه به شیوع کووید ۱۹ (ویروس کرونا)، لمس نکردن چشم‌ها کار دشواری است؛ اما با چهار ترفند می‌توانید تعداد دفعات لمس صورت خود را برای پیشگیری از ویروس کووید ۱۹ کاهش دهید.

تقریبا همه می‌دانند در شرایط شیوع ویروس کووید ۱۹، لمس کردن صورت کار درستی نیست اما چطور می‌توان از این عادت جلوگیری کرد؟ افراد معمولا در طول روز، سطوح مختلفی مثل دستگیره‌ی در، دکمه‌های آسانسور یا میله‌های مترو را لمس می‌کنند. ویروسی مثل کووید ۱۹ می‌تواند چند روز روی چنین سطوحی دوام بیاورد. درنتیجه میکرب‌ها می‌توانند روی انگشت‌ها و بینی و چشم‌ها بنشینند که همه از دروازه‌های ورودی آلودگی هستند. شیوع ویروس کرونا باعث شد، بسیاری از افراد از عادت لمس صورت خود باخبر شوند. دکتر ونسا راب، استادیار بخش پزشکی سلامت NYU می‌گوید:

ترک عادت لمس صورت، کار دشواری است زیرا تقریبا همه این کار را انجام می‌دهیم و حتی اغلب اوقات از چنین عادتی باخبر نیستیم.

در ادامه چهار ترفند برای توقف این عادت ارائه شده است.

توپ استرس

با توپ استرس می‌توان دست را مشغول نگه داشت و  عادت لمس صورت را کاهش داد

یک جعبه دستمال کاغذی همراه داشته باشید

اگر احساس عطسه کردید یا نیاز پیدا کردید به بینی خود دست بزنید یا عینک خود را تنظیم کنید، یک دستمال کاغذی بردارید و به‌جای تماس مستقیم انگشت از آن برای تمام این کارها استفاده کنید. اگر احساس عطسه کردید و دستمال کاغذی همراه نداشتید به‌جای اینکه با دست جلوی عطسه را بگیرید، با آرنج خود این کار را انجام دهید. عطسه در دست‌ها احتمال انتقال میکرب به افراد دیگر یا اشیای اطراف را افزایش می‌دهد.

شناسایی محرک‌ها

دکتر راب از مرکز لانگن NYU، شناسایی محرک‌ها را توصیه می‌کند. در طول روز رفتارهای اضطراری را زیر نظر بگیرید. با آگاهی از زمان و دلیل لمس صورت و ریشه‌یابی آن می‌توانید به راه‌حل مؤثر برسید. اگر به دلیل خشکی چشم‌ها به آن‌ها دست می‌زنید، از قطره‌های مرطوب‌کننده استفاده کنید. اگر در حالت استراحت دست خود را زیر چانه می‌گذارید یا موی خود را مرتب می‌کنید، عامل اصلی این عادت را شناسایی کنید. دکتر جاستین کو، استادیار امراض پوستی در مرکز بهداشت استنفورد، توصیه می‌کند افراد به‌جای لنز از عینک استفاده کنند تا به این صورت از عادت لمس چشم‌های خود خودداری کنند. او می‌گوید:

با اینکه ماسک در پیشگیری از انتقال ویروس کاملا مؤثر نیستد، می‌تواند در ایجاد محدودیت فیزیکی برای لمس بینی یا دهان مؤثر باشند.»

سعی کنید برای یادآوری نکات فوق، یادداشت‌هایی را در نقاط مختلف خانه یا میز کار خود قرار دهید.

دست خود را مشغول کنید

سعی کنید دست خود را با اشیایی مثل توپ استرس مشغول کنید. البته فراموش نکنید که توپ را مرتب ضدعفونی کنید. اگر توپ استرس ندارید می‌توانید خود را با تا کردن یا مرتب کردن لباس‌ها سرگرم کنید یا دست‌هایتان را روی هم قرار دهید یا روش دیگری برای درگیر کردن دست‌ها پیدا کنید که برای تماس با صورت وسوسه نشوید.

به‌گفته‌ی زاخ سیکورا، روانشناس مرکز پزشکی شمال غربی شیکاگو، استفاده از صابون معطر یا لوسیون هم می‌تواند مؤثر باشد. وقتی دستان خود را به‌صورت نزدیک می‌کنید بوی صابون شما را از این کار آگاه می‌کند. لمس نکردن صورت کار دشواری است. حتی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا هم با این مسئله مشکل دارد. او روز چهارشنبه در نشست مدیران اجرایی هوایی گفت:

واقعا دلم برای صورتم تنگ شده است، چند هفته است آن را لمس نکرده‌ام.

خونسرد باشید

استو شانکمن، استاد روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه شمال غربی می‌گوید:

به عقیده‌ی من، مردم باید به‌جای نگرانی درباره‌ی لمس صورت، باید استرس خود را کاهش دهند. استرس بر سیستم ایمنی تأثیر می‌گذارد. هرچقدر استرس بیشتری داشته باشید، توانایی شما برای مبارزه با آلودگی‌ها کمتر خواهد بود.

درنتیجه سعی کنید در لحظه زندگی کنید، تمرین مدیتیشن و آرامش ذهن کنید و بر تنفس خود تمرکز کنید. تا وقتی که دست‌هایتان تمیز هستند، لمس صورت فاجعه بار نیست. به‌گفته‌ی دکتر شانکمن: «این رفتار عادی است و همه آن را انجام می‌دهیم. لمس صورت به‌معنی پایان دنیا نیست.»

کلیک🖱️ فناوری و تکنولوژی‌های جدید
کلیک🖱️ فناوری و تکنولوژی‌های جدید اخبار کامپیوتر و سخت‌افزار، بررسی فناوری‌های جدید، خبر فناوری اطلاعات IT، گجت‌های تازه، دنیای موبایل، اینترنت و شبکه، امنیت، سیستم عامل، آموزش کامپیوتر

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋