وقتی با ارور 503 روبهرو می شوید، به این معنی است که سرور در دسترس نیست. این مشکل ممکن است به دلیل بار زیاد موقتی یا تعمیر و نگهداری قبلی باشد و نمی تواند به درخواست شما پاسخ دهد. اما نگران نباشید، احتمالاً پس از مدتی بهبود خواهد یافت یا کاهش مییابد. سرور ممکن است زمانی مورد نیاز برای تلاش مجدد را در یک فیلد هدر نشان دهد.
نوشته شده توسط تیم طراحی و بهینه سازی سئو باینری بادیز
پخشکننده صوت
00:00
00:00
برای افزایش یا کاهش صدا از کلیدهای بالا و پایین استفاده کنید.
اگر از خوشبختی برخوردار باشید، این خطای 503 به دلیل تعمیر وب سایت وردپرس شما رخ داده است. وقتی وردپرس در حال بهروزرسانی یک افزونه، قالب یا هسته اصلی خود است، سایت شما را در حالت نگهداری (Maintenance) قرار میدهد.
ارورهای HTTP نشان دهنده اختلال در تجربه کاربری یکپارچه هستند. این ارورها با کدهای وضعیتی که با عدد “5” آغاز میشوند، به خطاهایی که سرور مواجه میشود، مرتبط هستند. وجود ۱۱ نوع ارور سمت سرور قابل توجه است. اغلب اشتباه میشود ارورهای 5xx را با یکدیگر قاطی کرد. این اشتباه به دلیل آن است که همه آنها نمایانگر خطاهای سرور هستند.
از دیگر مقالات باینری بادیز: ارور 404
اما در واقع هر یک از این ارورها خطاهای سرور متفاوتی را مشخص میکند. علاوه بر این، روشهای متفاوتی برای رفع هر یک از این ارورها وجود دارد. تنها مدیر وب سایت یا برنامهنویسان میتوانند تمام ارورهای سمت سرور را برطرف کنند. به دلیل محدودیت دسترسی به سرور، کاربران فقط میتوانند باگهای سمت خود را رفع کنند.
در مورد ارور 503 ، به آن اشاره کردیم که زمانی رخ میدهد که سرور در دسترس نباشد و بنابراین قادر به پاسخگویی به درخواست کاربر نمیباشد. اما علل این خطا چیست؟
ممکن است مشکل به دلیل فشار اضافی بر روی سرور باشد یا در حال تعمیر و بهبود است. همچنین، احتمال وجود خطای داخلی که منجر به بروز خطای “سرویس در دسترس نیست” شده باشد نیز وجود دارد. در این قسمت، به شایعترین دلایلی که میتواند باعث بروز این خطا شود، اشاره خواهیم کرد.
یکی از شایعترین عللی که ممکن است باعث بروز خطای 503 در سایت شود، تعمیر و نگهداری سرور میباشد. همانطور که اشاره کردیم، این خطا به طور معمول موقتی است و به دلیل دقیقاً نگهداری سرور رخ میدهد.
در این حالتها، ممکن است مدت زمانی که سرور در حال تعمیر و نگهداری است به کاربران نمایش داده شود. برای درک بهتر، کافیست صفحه را مورد بررسی قرار داده و بررسی کنیم آیا مقداری برای فیلد Retry-After درخواست وجود دارد یا خیر.
بهتره بدونید که یکی از عواملی که در بروز خطای 503 در وردپرس دخیل است، نگهداری سایت است. به عنوان مثال، هنگامی که هسته وردپرس به روزرسانی میشود، سایت موقتاً در حالت نگهداری قرار میگیرد.
در چنین شرایطی، وقتی به سایت مراجعه میکنید، یک اعلان مانند زیر نمایش داده میشود که نشان دهنده تعمیر و نگهداری موقت سایت است. “در طول نگهداری، سایت در حالت تعمیر و نگهداری است. به زودی با شما خواهیم بود. با عرض پوزش برای هر ناخواستهای که ایجاد شده است.”
یکی از دلایل دیگری که ممکن است منجر به خطای ۵۰۳ شود، لود اضافه روی سرور است. وقتی درخواستهای دریافت شده بیشتر از ظرفیت پردازشی سرور باشند، ممکن است به جای پاسخ دادن، یک پیام خطا نمایش داده شود.
این موقعیت ممکن است درست شود وقتی استفاده از منابع بیش از حد مورد استفاده قرار میگیرد و سرور با لود بیش از حد مواجه میشود. بنابراین، در این مورد، مشکل به یک رویداد خارجی مانند افزایش ناگهانی ترافیک بستگی ندارد. در حقیقت، مشکل به استفاده غیرمتعادل از منابع توسط برنامهها یا سیستم مدیریت محتوا (CMS) مرتبط با سایت مربوطه است.
ارور مزاحم 503 می تواند خود را به شکل های زیر نشان دهد:
این ارور نشان میدهد که سرویسی که کاربر درخواست کرده است، در حال حاضر در دسترس نیست. ممکن است سرور در حال تعمیر و بهروزرسانی باشد یا بار سنگینی را تحمل میکند و نتواند درخواستها را پردازش کند.
این ارور نیز به همان معنی 503 Service Unavailable است، یعنی سرویس قابل دسترسی نیست و باگ یا خطایی در سرور رخ داده است.
این ارور به معنای عدم دسترسی به سرویس است. برای مواردی مانند سرور بازیابی نکردنی پس از خاموشی ناگهانی یا اشکال در تنظیمات سرور ممکن است دریافت شود.
این ارور نشان میدهد که در فراخوانی صحیحی از سمت سرور یا سرویس دهنده پشتیبانی نشده است و دریافت داده با مشکل مواجه شده است.
این ارور نیز مربوط به نامساوی در دسترسی سرویس است و به خطاهای سرویس دهنده اشاره دارد که ممکن است به دلیل مشکلات در سرور یا ظرفیت بالا باشد.
از این ارور برای نشان دادن خودکاری سرور برای موقتی غیرفعال بودن سرویس استفاده میشود. ممکن است برای تعمیرات یا بهروزرسانیهای سرور از این خطا استفاده شود.
ارور 503 نشان دهنده عدم دسترسی به سرویس است و بهطور کلی به مشکلاتی در سمت سرور اشاره دارد.
این ارور به معنای خطا در دسترسی به سرویس موردنظر است و ممکن است از سمت سرور یا شبکه ناشناخته پیشآید.
این ارور نیز به همان معنی عدم دسترسی به سرویس است و یک مشکل در سرور یا خدمات پشتیبانی شده توسط سرویس دهنده را نشان میدهد.
این ارور نمایانگر شکست در دسترسی به سرویس به دلیل خطای DNS است. ممکن است سرور نتواند نشانی IP مربوط به سرویس را بدست آورده و از این رو امکان دسترسی به سرویس وجود ندارد.
با ظاهر شدن هر یک از کدهای بالا، مدیران یا برنامه نویسان وب سایت باید علت آن را بررسی کرده و سریعا در جهت رفع آن اقدام کنند. ارور 503 مداوم می تواند محبوبیت وب سایت/برنامه را تحت تاثیر قرار دهد.
جهت مطالعه ادامه مطالب روی لینک کلیک کنید.
پاسخ ها