بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه آش کشک



آش کشک,طرز تهیه آش کشک

طرز پخت آش کشک

 

طرز پخت آش کشک در هر نقطه از ایران به متفاوت است. در ادامه شما را با دو روش ساده و خوشمزه از طرز تهیه آش کشک آشنا می کنیم. امیدواریم از خوردن آن ها لذت ببرید.

مواد لازم برای آش کشک:

 نخود100 گرم 
لوبیا چیتی یا قرمز  100 گرم
عدس  100 گرم
 برنج 50 گرم
 بلغور300 گرم 
 سبزی آش1 کیلوگرم 
پیاز برای سرخ کردن و تزیین 1 کیلوگرم
 رشته آشبه دلخواه 
نعنا خشکبه مقدار لازم
کشکبه مقدار لازم

 

طرز تهیه ی آش کشک:

از یک روز قبل نخود و لوبیا را خیس کنید تا نفخ آن ها گرفته شود. سپس هر کدام را جداگانه کامل بپزید.

بلغور گندم را پاک کنید و خوب بشویید و با عدس پاک شده و شسته شده داخل قابلمه بریزید و با آب اجازه بدهید بپزند زمانی که کمی پختند برنج نیم دانه شسته شده و سبزی آش خرد شده را اضافه کنید کمی نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید.

 

پیازها را خلالی کرده و سرخ کنید.

 

زمانی که مواد پختند حبوبات را اضافه کنید اگر آب آش کم شد آب جوش به آن اضافه کنید. مراقب باشید زمانی که شروع به جا افتادن کرد آش ته نگیرد. نیمی از پیازهای سرخ شده و نیمی از نعنا داغ ها را اضافه کنید.

 

در پایان کشک را در ظرفی جدا خوب بزنید و به آش اضافه کنید و هم بزنید اگر رنگ آش بیحال بود مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و کمی از آن را بچشید اگر بی نمک بود نمک اضافه کنید و اگر ترش نبود کشک اضافه کنید می توانید از دوغ هم استفاده کنید.

 

سپس در ظرف مورد نظر بریزید و با پیاز داغ و نعنا داغ آن را تزیین کنید.

 

  بیشتر بخوانید: طرز تهیه آش ماست

 

طرز تهیه آش کشک با رشته:

اش کشک,طرز تهیه اش کشک

طرز درست کردن آش کشک با رشته

 

مواد لازم برای طرزتهیه آش کشک :

عدس1 لیوان
 نخودنصف فنجان
لوبیا قرمزنصف فنجان
 لوبیا چیتینصف فنجان 
 پیاز3-4 عدد
 سبزی آش 500 گرم
 کشک 1 پیمانه
 دوغ 2-3 لیوان
زردچوبه و فلفل و نمکبه مقدار لازم
رشته آشیبه مقدار لازم

 

دستور پخت آش کشک با رشته:

برای تهیه آش کشک ابتدا تمامی حبوبات را از قبل خیس کنید، سپس آن را جداگانه بپزید، داخل قابلمه ای نسبتا بزرگ آب بریزید و اجازه بدهید جوش بیاید. زمانی که جوش آمد سبزی آش را به آن اضافه کنید و اجازه بدهید بپزند پیازها سرخ کنید و مقداری زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید و مقداری نعنا داغ هم درست کنید.

 

  بیشتر بخوانید: نمونه هایی از تزیین آش

 

زمانی که سبزی ها پختند حبوبات را به آن اضافه کنید و هم بزنید نیمی از پیاز داغ ها و کمی نعنا داغ را به آش اضافه کنید تا مزه ی آن درون آش باشد.و در آخر رشته را ریز خرد کنید حدودا 4-5 قسمت خرد کنید و به آش اضافه کنید. اگر رنگ آن کم رنگ است زرد چوبه اضافه کنید. اجازه بدهید آش بپزد، زمانی که رشته ها پختند کشک را با دوغ هم بزنید و به آش اضافه کنید کمی بچشید اگر بی نمک بود به آن نمک اضافه کنید.

 

اکنون مقداری دیگر از پیازها را به آش اضافه کنید، و دائم هم بزنید تا به جوش بیاید.

* اگر ترشی آن کم است مقداری کشک یا دوغ اضافه کنید.

 

و بعد از جا افتادن آن را در ظرف بکشید و با پیاز و نعنا داغ تزیین کنید.

* میزان رشته گفته نشد زیرا بعضی افراد با سبزی بیشتر و بعضی افراد با رشته بیشتر دوست دارند.

 

*در صورت تمایل در هر دو دستور می توانید از سیر داغ هم استفاده کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی

 

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋