طرز تهیه قیمه پلو
قیمه پلو یکی از انواع پلو های خوشمزه است که می توان آن را به عنوان سحری و افطاری و هم چنین برای غذای نذری هم استفاده می شود.
مواد لازم برای تهیه ی قیمه پلو :
برنج | 4 پیمانه |
گوشت چرخ کرده | 250-300 گرم |
لپه | 100-150 گرم |
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
پودر دارچین | به مقدار لازم |
زعفران دمکرده | به مقدار لازم |
طرز تهیه قیمه پلو :
برای تهیه ی قیمه پلو، ابتدا لپه را از قبل خیس کنید تا نفخ آن گرفته شود. برنج را حدود 2 ساعت خیس کنید و سپس آب لپه ها را دور بریزید و آن را با آب بپزید.
در این مرحله پیاز را نگینی خرد کنید و با کمی روغن تفت بدهید سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدهید لپه های پخته شده را آبکش کنید و به گوشت ها اضافه کنید و تفت بدهید، اکنون رب گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زردچوبه و مقدارکمی دارچین بریزید و تفت بدهید و مقداری آب داخل آن بریزید تا هم گوشت ها بپزند و مواد به خورد هم بروند.
سپس آب برای برنج بگذارید، تا جوش بیاید و بعد برنج را داخل آن بریزید و مقداری نمک و کمی زردچوبه داخل آن بریزید.
زمانی که اطراف برنج نرم و وسط آن سفت بود آن را بکشی کنید و در آخر داخل قابلمه روغن بریزید و مواد ته دیگ تان را روی آن قرار بدهید و سپس برنج را به صورت لایه لایه داخل قابلمه بریزید. ما بین آن پودر دارچین هم بریزید. و مقداری زعفران آبکرده روی آن بریزید و آن را دم کنید.
درست کردن قیمه پلو
نکاتی برای تهیه ی قیمه پلو:
•برای پخت قیمه پلو می توانید به جای گوشت چرخکرده از گوشت ریز خرد شده استفاده کنید.
• قیمه پلو یکی از انواع پلوهای نذری می باشد.
• طعم قیمه پلو، نزدیک طعم لوبیا پلو است.
• این غذا را می توانید به صورت دمپختی هم تهیه کنید.
• برای تهیه ی انواع پلوهای مخلوط برنج را خام تر (زنده تر) آبکش کنید، تا بعد از دم کشیدن له نشود.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها