کباب تابه ای با سیخ فلزی کوچک
برای طرز تهیه کباب تابه ای سیخی به روش های متفاوتی می توان تهیه کرد، به وسیله گوشت چرخکرده و مرغ چرخ کرده و به صورت جوجه که هر کدام خوشمزگی خودش را دارد.
مواد لازم برای طرز تهیه کباب سیخی تابه ای:
گوشت قرمز چرخ کرده | 400 گرم |
جعفری | به اندازه دلخواه |
پیاز رنده شده | 1 عدد |
آرد (آرد نان فطیر یا معمولی) | 3 تا 4 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 1 عدد |
فلفل قرمز و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
نمک و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کباب تابه ای سیخی:
مواد را در ظرف مورد نظر ریخته و آنها را خوب مخلوط می کنیم از مواد به دست آمده کوفته های کوچکی به صورت قلقلی درست کرده و به سیخ می زنیم برای کباب کردن روی منقل یا اجاق گاز قرار می دهیم و یا اینکه در ماهیتابه قرار داده و دربش را می گذاریم تا پخته شود.
نکته برای تهیه کباب تابه ای :
می توانید 1 قاشق رب را در نصف لیوان آب ولرم حل کرده با مقداری نمک و نصف قاشق سماق مخلوط کنید کباب تابه ای ها را کف تابه بچینید و روی تمام قسمت های کباب تابه ای ها بریزید و شعله را ملایم کنید و بگذارید تا آب آن گرفته شود و به پخت مطلوب برسد. با این روش کباب تابه ای تان آبدار می شود.
طرز تهیه جوجه کباب تابه ای:
جوجه کباب تابه ای سیخی
مواد لازم برای طرز تهیه جوجه کباب تابه ای :
سینه مرغ | 500 گرم |
پیاز | 2 عدد |
زعفران آبکرده | به مقدار لازم |
آبلیمو | به مقدار لازم |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
گوجه | به مقدار لازم |
طرز تهیه جوجه کباب تابه ای:
ابتدا سینه مرغ را به صورت جوجه خرد کنید و سپس پیازها را خلالی خرد کنید و به آن اضافه کنید مقداری آبلیمو، زعفران آبکرده و نمک و فلفل به تکه های مرغ اضافه کنید. اجازه بدهید تا مواد به خورد هم بروند و مرغ ها کاملا مزه دار شوند.
سپس جوجه ها را به سیخ های چوبی بکشید و در روغن داغ قرار دارد سپس در تابه را قرار بدهید تا با بخار خود بپزند و بعد از مغز پخت شدن در تابه را بردارید و آن ها را کمی سرخ کنید و در آخر گوجه ها را حلقه ای خرد کنید و در روغن سرخ کنید.
طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای:
طرز تهیه کباب سیخی تابه ای
مواد لازم برای کوبیده مرغ تابه ای :
مرغ بدون استخوان | 500 گرم |
پیاز | 2 عدد |
زعفران آبکرده | به مقدار لازم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
گوجه | به مقدار لازم |
طرز تهیه کوبیده مرغ تابه ای:
مرغ را چرخ کنید و پیاز هم رنده کنید و آب آن را بگیرید ادویه ها را اضافه کنید و ورز بدهید و حدود 1 تا 2 ساعت داخل یخچال قرار بدهید تا همه ی مواد به خورد هم بروند سپس آن ها را به سیخ های کوچک بزنید و داخل روغن داغ قرار بدهید و درب آن را قرار بدهید و تا مغز کباب تابه ای شما بپزد زمانی که پخت اجازه بدهید دو طرف آن سرخ شود. بعد سرخ شدن کباب ها گوجه ها را حلقه ای خرد کنید و داخل روغن سرخ کنید. می توانید از فلفل سرخ شده هم استفاده کنید و در آخر با لیموترش تازه میل کنید.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها