طرز تهیه خورشت کرفس
مواد لازم برای تهیه "خورش کرفس":
گوشت خورشتی | 400 گرم |
کرفس | 1 بته کامل شامل برگ و ساقه |
نعنا | نصف برگ های کرفس |
جعفری | نصف برگ های کرفس |
پیاز بزرگ | 1 عدد |
روغن | 8 الی 10 قاشق |
پودر سیر | 1 قاشق چایخوری |
زردچوبه | نصف قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
آبغوره (آبلیمو) | به مقدار لازم |
طرز تهیه خورشت کرفس :
برای طرز تهيه خورشت كرفس، ابتدا قسمت ساقه کرفس را از برگ آن جدا کنید و قسمت برگ آن را کاملا ریز کنید و ساقه ها را اندازه بند انگشت خرد کنید. سپس نوارهای باریک روی ساقه را از آن جدا کنید و بعد داخل روغن سرخ کنید و بعد برگ های ریز شده ی کرفس را با نعنا و جعفری مخلوط کنید و به آن اضافه کنید و خوب سرخ کنید.
طرز پخت خورشت کرفس
طرز تهیه ی خورشت کرفس
بعد پیاز بزرگ نگینی را سرخ کنید و سپس سیر له شده را به آن اضافه کنید و کمی زردچوبه به آن بیافزایید و سپس گوشت خورشتی را اضافه کنید و خوب تفت بدهید. و کمی فلفل سیاه و ادویه کاری اضافه کنید بعد سبزی سرخ شده کرفس را اضافه کنید و یک دقیقه با هم تفت بدهید و بعد با کمی آب و چند عدد لیمو عمانی داخل آن بریزید و بگذارید جا بیفتد.
طرزتهیه خورشت کرفس
بعد از پخت گوشت کمی نمک اضافه کنید. می توانید از آبغوره یا آبلیمو برای ترش شدن آن استفاده کنید.
طرز پخت خورش کرفس
نکاتی برای تهیه خورش کرفس:
•حتما از کرفس هایی استفاده کنید که ساقه های جوان و ترد دارند.
• اگر از گوشت گوساله استفاده می کنید ابتدا 1 ساعت گوشت را با پیاز بپزید و بعد سبزی ها را اضافه کنید.
• می توانید سبزی خورشت کرفس را تفت ندهید. سبزی خورش کرفس شامل ساقه و برگ کرفس و نعنا و جعفری می باشد.
• بعضی ها در خورشت کرفس از رب گوجه فرنگی استفاده می کنند.
• برخی افراد در خورش کرفس از لوبیا هم استفاده می کنند.
• می توانید در خورشت کرفس از کرفس (برگ و ساقه) به تنهایی استفاده کنید.
• اگر از پودر سیر استفاده می کنید آن را با ادویه ها اضافه کنید.
گردآوری: بخش آشپزی
پاسخ ها