از بین بردن خال
به وجود آمدن خال روی صورت معمولا ارثی و ژنتیکی است. برخی از خال های سطحی یا گوشتی مادرزادی در بدن وجود دارند و برخی دیگر، در دوران کودکی، بلوغ، جوانی، میانسالی یا بارداری و پس از آن، روی پوست آشکار می شوند.
بعضی خالها آنقدر بزرگ یا نازیبا هستند كه اعتمادبهنفس فرد را پایین میآورند. گروهی از آنها نیز بهدلیل مكان قرارگیریشان حسابی دردسرساز میشوند .روشهای مختلفی برای از بین بردن خالها وجود دارد. برخی ازاین روشها خیلی پر هزینه و دردناک است اما روشهای خانگی بدون درد و کم هزینه هم وجود دارد.
روشهای برداشتن خال به دو دسته جراحی و غیرجراحی تقسیم میشوند. در روش جراحی، ضایعه بهطور كامل با تیغ جراحی برداشته شده و جای آن بخیه میشود. احتمال عود خال با این روش بسیار كم است یا اصلا وجود ندارد. روشهای غیرجراحی نیز اغلب شامل لیزر و سوزاندن میشوند. در این روش بخیهای روی پوست زده نمیشود اما چون ممكن است خال بهطور عمقی برداشته نشود، احتمال عود آن بیشتر است.
انتخاب بین روش جراحی یا غیرجراحی بهعهده پزشك است و تنها درمورد بعضی خالها ممكن است كه بتوان از هر دو روش استفاده كرد. درمورد خالهای مادرزادی یا سایر خالهایی كه وسعت خیلی زیادی دارند ممكن است عمل جراحی امكانپذیر نباشد و از لیزر استفاده شود. خالهایی كه خطر بدخیمی دارند نیز باید فقط با جراحی برداشته شوند تا بتوان ضایعه را به آزمایشگاه فرستاد. درواقع لیزر خال را تخریب میكند و دیگر ضایعهای وجود ندارد كه برای آزمایش بفرستیم.
از بین بردن خال های صورت
روشهای خانگی بدون درد و کم هزینه
لیمو
استفاده از لیمو یکی از این روش ها است. آب لیمو دارای خاصیت اسیدیته طبیعی است که به عنوان ماده سفید کننده آلی به روشن شدنخال های تیره استفاده شود. کافی است آب لیموی طبیعی را با پنبه روی این خال های تیره بمالید و این کار را دوبار در روز انجام دهید.
آلوئه ورا
آلوئه ورا ماده دیگری است. آلوئه ورا دارای خاصیت خوبی در بازسازی پوست است.به خصوص برای لکه های قهوه ای ناشی از آفتاب.به آرامی ژل آلوئه ورا را روی نقاط تیره بمالید و 30 دقیقه بعد آن ناحیه را با آب سرد شست و شو دهید.این عمل را دو بار در روز به مدت یک ماه انجام دهید و نیجه شگفت آور آن را ملاحظه کنید.
روش های از بین بردن خال ها
روغن کندر
برای از بین بردن خال با داروهای گیاهی، روغن کندر یکی از گزینه ها است. روغن کندر موجب می شود چربی پوست گرفته شود و پوست خشک گردد. از این رو طرفداران این ماده گیاهی ادعا می کنند که استفاده از روغن کندر می تواند با سلول های خال واکنش نشان داده و موجب خشک شدن، ریزش و افتادن آن شود.
سیر
می توانید یک حبه سیر را فشرده کنید تا خمیر شود و سپس آن را بر روی خال خود قرار دهید. همچنین می توانید از عصاره سیر هم استفاده کنید و آن را با استفاده از یک چوب پنبه یا پنبه بر خال خود اعمال نمایید. سپس روی آن را بپوشانید و برای 4 ساعت بگذارید بماند. این کار را 3 بار در روز انجام دهید. دقت داشته باشید که قبل از خواب باید بگذارید محل خال باز بماند.
عسل
عسل را روی خال بمالید و با استفاده از باند روی آن را بپوشانید. اجازه بدهید به مدت یک ساعت بماند و سپس باند را بردارید. در نهایت ناحیه را با آب شستشو دهید. استفاده از عسل را چند بار در روز تکرار کنید. هر بار باید از باند تازهای استفاده کنید.
گردآوری: بخش آرایش و زیبایی
پاسخ ها