بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۷۷ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

چگونه مافین هویج خوشمزه و ساده درست کنیم؟



مافین هویج و دارچین, کیک مافین هویج و گردو, مافین هویج با روکش پنیری

رسپی مافین هویج

 

طرز تهیه مافین هویج خوراکی خوشمزه برای کودکان

مافین هویج یک کیک خانگی خوشمزه است که خمیرش غلیظ تر از کیک است و در قالب های مخصوص مافین  که اندازه های کوچکی دارد تهیه می شود.

کیک مافین هویج یک کیک خانگی خوشمزه است که روش پخت بسیار ساده ای دارد. شما برای تهیه خمیر مافین نیازی به همزن برقی ندارید و تمام مراحل را میتوانید به صورت دستی پیش ببرید. از آن جا که بافت خمیر مافین نسبت به کیک غلیظ تر است حتی بی تجربه ترین افراد هم میتوانند به راحتی مافین هویج را در خانه آماده کنند.

 

در ادامه مقاله انواع آموزش مافین هویج را با شما به اشتراک می  گذاریم. 

برای تست پخته شدن مافین ها از یک خلال دندان یا سیخ چوبی استفاده کنید. خلال دندان را وسط مافین فرو کنید در صورتی که خمیری به آن نچسبید به این معنی است که پخت کیک کامل شده است. 

 

مافین هویج و دارچین

مواد لازم مافین هویج و دارچین

 

آرد یک پیمانه
شکر نصف پیمانه
روغن مایع دو سوم پیمانه
تخم مرغ دو عدد
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
نمک نوک قاشق چایخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
دارچین یک قاشق چایخوری
هویج یک عدد متوسط
مواد لازم برای روی مافین 
کره دو قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
آرد یک تا دوقاشق غذاخوری
دارچین کمی

 * منظور از پیمانه لیوان دسته دار فرانسوی است.

 

طرز تهیه مافین هویج و دارچین

تخم مرغ ، روغن ، شکر ، وانیل ، دارچین و بکینگ پودر را مخلوط کنید تا یکدست شد. 

آرد را الک کرده و کم کم اضافه کنید و هم بزنید یکدست شود. 

هویج رنده شده را به خمیر اضافه کرده به آرامی مخلوط کنید. 

مواد موافین را داخل قالب بریزید به طور که کمی از سر قالب خالی بماند. 

مواد روی مافین را مخلوط کرده و به طور مساوی رویشان بریزید و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت 18 دقیقه بپزید. 

مافین ها را کناری بگذارید تا سرد شوند وسپس از قالب درآورید. 

 

کیک مافین هویج و گردو

مواد لازم مافین هویج و گردو  

آرد۱ و ¼ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
تخم مرغ۲ عدد
ماست کم چرب½ پیمانه
شکر قهوه ای۱ پیمانه
هویج۱ و نیم پیمانه
مغز گردو¼ پیمانه
روغن مایع¼ پیمانه
جوش شیرین۱ قاشق چایخوری
نمک¼ قاشق چایخوری
وانیل½ قاشق چایخوری
پودر دارچین½ قاشق چایخوری
جوز هندی رنده شده¼ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل¼ قاشق چایخوری

 

طرز تهیه مافین سیب و هویج, کیک هویج, مافین هویج

مافین هویج و گردو

 

طرز تهیه مافین هویج و گردو

فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود. 

برای شروع آموزش مافین هویج و گردو ، تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده و با همزن دستی به مدت 5 – 7 قیقه هم بزنید هر از گاهی کاسه را دور گیری کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کرم رنگ و کشدار شود.

 

روغن مایع را اضافه کرده و 1 دقیقه دیگر هم بزنید تا یکدست شود.

ماست را اضافه کرده دوباره 1 دقیقه دیگر هم بزنید یکدست شود. 

هویج ریز رنده شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. 

 

آرد ، بکینگ پودر ، دارچین و جوز هندی ، پودر زنجبیل ، نمک و جوش شیرینی را مخلوط کرده و 3 بار الک کنید و طی 3 مرحله به تخم مرغ اضافه کرده و با لیسک به صورت دورانی و به آرامی هم بزنید تا خمیر یکدست شود. 

 

کپسول های کاغذی را در قالب مافین قرار دهید و دو سوم کپسول ها را از خمیر کیک پر کنید و مغز گردو را به دوقسمت تقسیم کرده روی مایه کیک قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد. 

بعد از این که پخت کامل شد مافین ها را از فر خارج کرده و کناری بگذارید تا کاملا خنک شود. 

 

کیک مافین هویج با روکش پنیری

مواد لازم مافین هویج با روکش پنیری 

 

آرد175 گرم 
بکینگ پودر2 قاشق چای خوری 
دارچینیک قاشق چای خوری دارچین
جوز هندییک چهارم قاشق چای خوری 
تخم مرغ زده شده3 عدد 
روغن کانولا100 گرم
وانیلیک قاشق چای خوری 
هویج250 گرم
مواد لازم برای تهیه کرم روی کیک 
پنیر خامه ایی کم چرب75 گرم 
وانیلیک قاشق چای خوری 
شکر50 گرم شکر
زرد آلو خرد شدهیک مشت

 

مافین هویج و دارچین, کیک مافین هویج و گردو, مافین هویج با روکش پنیری

مافین هویج با روکش پنیری 

 

طرز تهیه مافین هویج با روکش پنیری

آرد ، بکینگ پودر ، جوز هندی و دارچین را مخلوط کرده الک کنید و شکر را به آن ها اضافهکنید.

میان مواد را گود کرده ، تخم مرغ ، روغن ، وانیل و هویج رنده شده را بریزید و مواد را مخلوط نمایید. 

داخل کپسولهای کاغذی مافین را با قاشق خمیر بریزید و نیم ساعد در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده است قرار دید تا بپزد و طلایی شود. 

برای تهیه کرم پنیری روی مافین ، پنیر خامه  ای ، وانیل و شکر را با همزن بزنید تا یکدست و سبک شود و روی کیک بکشید و رویش را با زردآلوی خرد شده تزئین نمایید. 

 

مافین هویج کشمشی

مواد لازم مافین هویج کشمشی

  

شکر  1.5 لیوان
 کره یک چهارم لیوان
 هویج رنده شده یک و یک چهارم لیوان
 کشمش 1 لیوان  
نمک 1 ق چ
دارچین  1 ق چ
جوز  هندی 1 ق چ 
میخک یک چهارم قاشق چایخوری
 آرد همه منظوره الک شده 1 لیوان
  آرد گندم سبوس دار الک شده 1 لیوان
بکینگ پودر 1 ق چ
 جوش شیرین 1 ق چ
پنیر خامه ای 120 گرم
  پوست پرتقال رنده شده 1 ق غ

 

طرز تهیه مافین هویج کشمشی

فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. 

کره ، هویج ، کشمش ، نمک و ادویه ها را مخلوط کنید و یک و یک سوم لیوان آب اضافه کرده و روی حرارت بگذارید تا به جوش آید. 

آرد ، بکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط کنید و به قابلمه در حلا جوش اضافه کرده مواد را هم بزنید و از روی حرارت بردارید. 

 

12 عدد قالب مافین را با اسپری چرب کنید و خمیر مافین را داخل قالب ها تقسیم کنید و به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید تا بپزند و رویشان طلایی شود. 

پنیر خامه ای را با پوست پرتقال مخلوط کرده و همراه با مافین ها که کاملا سرد شده است سرو نمایید.

 

مافین هویج و سیب

مواد لازم مافین هویج و سیب 

آرد سفید۲ پیمانه
بكینگ‌ پودر۲ قاشق چای‌ خوری
 دارچین۲ قاشق چای‌ خوری
 نمكیك‌‌ چهارم قاشق چای‌ خوری
شكریك‌ و یك‌ چهارم پیمانه
 هویج رنده شده ۲ پیمانه
 گردوی نیمكوبنصف پیمانه
كشمشنصف پیمانه، خیسانده
پودر نارگیل یك‌ چهارم پیمانه
تخم‌ مرغ درشت۳ عدد
روغن مایعیك پیمانه
وانیلیك قاشق چای‌خوری
سیب رنده شدهیك عدد

 

مافین هویج, دستور تهیه مافین هویج, مافین هویج و دارچین

مافین هویج و سیب

 

طرز تهیه مافین هویج و سیب

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، 18 عدد کپسول مافین را چرب کنید و کناری بگذارید. 

آرد ، بکینگ پودر ، نمک و زردچوبه را الک کنید و با شکر مخلوط نمیاید. 

هویج ، گردو ، کشمش و پودر نارگیل را به آرد اضافه کنید. 

 

تخم مرغ ها را هم بزنید یکدست شد سپس روغن و وانیل را اضافه کرده هم بزنید. 

سیب را پوست گرفته و درشت رنده کنید و به تخم مرغ اضافه نمایید. 

مخلوط تخم مرغ را به آرد اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود. 

سه چهارم کپسول های مافین را از خمیر پر کنید و به مدت 15 -20 دقیقه در فرد بگذازید تا بپزد. مافین را میتوانید به مدت 5 روز در هوای اتاق در ظرف دربسته نگهداری نمایید. 

 

گردآوری : بخش تغذیه و آشپزی

 

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
idat.ir در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋