بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

میانمار کجاست؟ مکان های گردشگری و دیدنی میانمار



میانمار کجاست, عکسهای میانمار, رودی در میانمار

میانمار از کشور های آسیای جنوب شرقی است

 

میانمار یا برمه، کشور شگفت انگیز افسانه ها 

کشور میانمار یکی از کشورهای جنوب شرق آسیا است که درگذشته به دلیل دارا بودن منابع غنی، کانون توجه غارتگران و سلطه جویان بوده است. لذا در اقتصاد این کشور به دلیل دست درازی ها و عدم مدیریت پیشرفت چندانی دیده نمی شود. 

میانمار یا برمه

جمهوری اتحادیه ی میانمار یکی از قدیمی ترین کشور ها درجنوب شرق آسیا می باشد که با کشور های هند، جمهوری چین ، لائوس، تایلند و بنگلادش هم مرز است و در قسمت جنوبی با خلیج بنگال و دریای آندامان مرز دریایی دارد. از بزرگ ترین شهر این کشور می توان به شهر یانگون با 5 میلیون نفر جمعیت اشاره کرد.

 

در گذشته کشور میانمار به دلیل دارا بودن ثروت های طبیعی و منابع غنی یکی از ابر قدرت های جنوب شرق آسیا محسوب می شد. در سال 1824، کشور بریتانیا مناطقی از برمه را اشغال کرد. سپس با جنگ های پی در پی پس از 61 سال به طور کامل آن را به تصرف خود درآورد.

 

زیبایی های میانمار, شکنجه مردم میانمار, میانمار

پایتخت کشور میانمار نایپیداو است

 

در قرن اول قمری، دین اسلام وارد این مرز و بوم شد که از سال 1948 میلادی به استقلال رسید. بیشتر مسلمانان میانماری سنی و تعدای شیعه هستند. نژاد های مختلفی در میانمار ساکن شده اند برای مثال اقوام هندی، تایلندی، چینی و تبتی این کشور را برای زندگی انتخاب کرده اند.

 

کشور میانمار دومین کشور در آسیای جنوب شرقی می باشد. واحد پول در کشور میانمار، کیات و زبان رسمی مردم آن، برمه ای است. زبان برمه ای زبان مادری این کشورمی باشد که به زبان چینی و تبتی شباهت هایی دارد. همچنین خط برمه ای از حروفی دایره ای شکل طراحی شده است.

 

طبق تحقیقات انجام شده توسط سازمان سلامت جهانی، از لحاظ رعایت مسائل بهداشتی این کشور جزو بدترین و کثیف ترین کشورهای جهان است که در جهان رتبه ی 190 را به خود کسب کرده است. 

 

زیبایی های میانمار, شکنجه مردم میانمار, میانمار

جمعیت کشور میانمار 

 

تاریخچه میانمار

شواهد حاکی از آن دارد که اولین قومی که در کشور میانمار ساکن بوده، اهالی کشور اسپانیا و ژاپن از شهر پیو و مون بوده که در قسمت شمالی برمه سکونت یافته اند. سال ها بعد اقوام آن ها(کاچین و کارون) در سرزمین های جنوبی میانمارنفوذ یافتند و در سده ی هشتم میلادی اقوام کارون به دلیل سلطه و گسترس قوم تای به شمال برمه تبعید شدند.

 

در سال 1404 میلادی یکی از فرماندهان نظامی به نام "آناوراهتا" پادشاه شد و سلسله ای به نام پاگان را بنیان گذاری کرد. این سلسله حدود دو قرن بر برمه حکومت کرد. در طول جنگ جهانی دوم، در سال 1941 ارتشی استقلال طلب در برمه به وجود آمد که با همراهی ارتش ژاپن وارد منطقه جنوبی میانمار وارد شد. 

 

در ماه مه سال 1945 درگیری زیانبار و سهمگینی رخ داد که پایتخت برمه، رانگون را نیروهای محلی میانمار تصرف کرد، ژاپنی ها از کشور بیرون انداخته شدند و انگلستان بر کشور میانمار چیره شد.

درنهایت در سال 1948 میلادی کشور میانمار با سختی های فراوان بالاخره از تسلط انگلستان رها شد و استقلال و آزادی قبلی خود را کسب کرد.

 

در سال 1962 کودتایی نظامی توسط ژنرال نی وین شکل گرفت که موجب سرنگونی دولت غیرنظامی نخست وزیر او نو شد. پس از این واقعه تا سال 2011 رهبری میانمار توسط  رهبر نظامی شورای صلح و توسعه اداره شد.

 

بحران تجاوز جنسی در میانمار

تاریخچه آغاز بحران جنسی توسط سه فرد روهینگیایی به یک زن راخین باز می گردد. این تجاوز محرکی برای حمله ی افراط طلبان به روستاهای مسلمان نشین شد.

در ادامه ی این ماجرا در سال 1982 قانونی تصویب شد که طی آن از 144 قومیتی که در میانمار وجود دارند، 135 قوم مشمول حق شهروندی شدند و 9 دسته ی دیگر از حق شهروندی محروم شدند.یکی از این قومیت ها روهینگیا بود.

دولت برمه برای جلوگیری ورفع اختلاف ها سیاست کوچ اجباری را درپیش گرفت که طی آن 6 میلیون روهینگیایی مسلمان از کشور میانمار مهاجرت کردند. 

 

اقتصاد میانمار

طبق گزارش بانک جهانی نصف بیشتر مردم برمه زیر خط فقر زندگی می کنند. این در حالی است که از منابع طبیعی غنی برخوردار هستند. درواقع اقتصاد این کشور در دهه های اخیر در سطح توسعه و پیشرفت کمترین میزان رشد را داشته است. مشکل ایجاد شده بیانگر سوء مدیریت، انزوا و چند دهه رکود در اقتصاد میانمار است.

 

تولید ناخالص ملی میانمار  14/53میلیارد دلار با متوسط رشد اقتصادی 5/5درصد در سال است که پایین ترین رشد اقتصادی ناحیه مکونگ محسوب می شود.

علاوه بر این، اتحادیه اروپا، کانادا و سازمان ملل متحد تحریم های اقتصادی سنگینی را بر میانمار تحمیل کرده اند.

 

براساس پیش بینی بانک مرکزی آسیا، کشور میانمار در سال های 2018 الی 2023 رکورد دار رشد اقتصادی پس از چین خواهد بود.

 

میانمار کجاست, عکسهای میانمار, رودی در میانمار

واحد پول میانمار کیات است

 

منطقه شیعه نشین

اکثریت شیعیان درشهر یانگون، ماندلی، مالمین، ساندوی، میک چی، پروم، تانگ چی و تانگو مستقر هستند. مسجد «مغول شیعه» یا « پنجه مسجد» متعلق به شیعیان میانماری است. ساخت این مسجد در سال 6 آوریل 1877 میلادی یا به عبارتی دیگر در 12 ربیع الاول 1293 قمری تکمیل شده است.

 

شکنجه مردم میانمار, میانمار, کشتار میانمار

۷۰درصد میانمار بودایى هستند

 

جمعیت میانمار

جمعیت مردمی که در کشور میانمار ساکن هستند، 55,390,000 نفر است. بیش از 1,900,000 نفراز جمعیت این کشور را مسلمانان تشکیل می دهند. مسلمانان برمه در گروه های گرانه، بودامسلم، اهل حدیث، قادیانی، شافعی، حنفی ، مالکی، حنبلی، چولیا مسلم، سوفیست، وهابیت و... قرار دارند.

همچنین میانمار از نظر جمعیت رتبه ی بیست و ششمین کشور پرجمعیت جهان را دارد.

 

پایتخت کشور میانمار

پایتخت میانمار تا قبل از سال 2005 رانگون بود که به نایپیداو (شهر ارواح) تغییر یافت.

معنی اصطلاح نایپیدو، اقامتگاه و شهر پادشاهی می باشد. علاوه بر این، علت نام گذاری نایپیداو به شهر ارواح، جمعیت کم و خلوتی بیش از حد نسبت به مساحت آن است. با وجود اینکه بودجه های بسیار زیادی جهت نوسازی برای شهر ارواح  اختصاص یافت اما کماکان در زمینه ی گردشگر و ساکنین عادی مشکلاتی دارد.

 

پرچم میانمار

هم اکنون پرچم کشور میانمار متشکل از سه نوار افقی به رنگ های زرد، سبز و قرمز می باشد؛ که وسط پرچم ستاره ای به رنگ سفید قرار گرفته است.

 

میانمار کجاست, عکسهای میانمار, رودی در میانمار

پرچم میانمار برای اولین بار در ۲۱ اکتبر ۲۰۱۰ به رسمیت شناخته شد

 

وسعت میانمار

میانمار با مساحت 676,578 کیلومتر مربع، سی و نهمین کشور بزرگ جهان محسوب می شود.

این کشور از شرق با لائوس،از شمال شرق با چین، از جنوب شرق با تایلند، از غرب با بنگلادش، از شمال غربی با هند، از جنوب غربی با خلیج بنگال و ازجنوب با دریای آندمان هم مرز است. همچنین با وسعت 1900 کیلومتر مرز آبی دارد.

 

سطح تحصیلات در میانمار

دولت برمه برای افزایش نرخ سواد خصوصا در مناطق روستایی هیچ گونه تلاشی نکرده است. لذا در سال 1970 تنها 66 درصد از جمعیت این کشور قادر به خواندن و نوشتن بودند.

 

مکان های گردشگری و دیدنی میانمار

• شیمدو پایا

شیمدو پایا معبدی بودایی به معنی خدای بزرگ طلایی است. این معبد با طلاهای نفیس و زیبا طراحی شده که حتی از فاصله چند کیلومتری هم زیبایی آن به چشم می خورد.

 

 صخره ی طلایی

صخره ی طلایی در ارتفاع 1100 متری از سطح دریا قرار گرفته است. در لبه ی صخره ی طلایی نیز یک صومعه ی زیارتگاهی برای بودائیان ساخته شده است.

 

• معبد شاناندو

در شهرستان ماندالای، صومعه ای  از طلا قرار دارد که به شاناندو معروف است. ساختمان بیرونی این معبد نیز از طلا ساخته شده است.

 

• رودخانه آیروادی

آیروادی در ارتفاعات هیمالیا قرار گرفته که به طولانی ترین رودخانه در میانمار شهرت دارد. در این رودخانه مجسمه های بودایی شگفت انگیزی قرار گرفته اند که با تلفیقی از جنگل های هیمالیا، جلوه زیبایی دارند.

 

گردآوری: بخش گردشگری

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋