بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته و ژلاتین



طرز تهیه دسر زعفرانی با ژلاتین, دسر زعفرانی سه رنگ, پاناکوتای زعفرانی

دسر زعفرانی خوشمزه 

 

دستور پخت دسر زعفرانی (پاناکوتای زعفرانی) 

دسر زعفرانی ترکیبی از دسرهای مدرن با عطر و طعم سنتی زعفران است که میتوانید با نشاسته یا ژلاتین ، این دسر خوشمزه را آماده کنید. 

زعفران یکی از ادویه های پرطرفدار ایرانی است که عطر و طعم و رنگ زیبا و دلپذیری به غذاها و دسر ها میدهد. اگر میخواهید دسری که درست میکنید عطر و طعم ایرانی داشته باشد میتوانید از انواع دسر زعفرانی برای پذیرایی از مهمان هایتان استفاده کنید. 

 

دسر زعفرانی با نشاسته:

مواد لازم دسر زعفرانی با نشاسته

برای 10 نفر 

 نشاسته گل ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شیر پر چرب ۶ لیوان فرانسوی دسته‌دار
شکر۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
آب سرد ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار
گلاب۱ استکان
کره۵۰ گرم
زعفران دم کرده غلیظ۲ قاشق غذاخوری
وانیل½ قاشق چایخوری

 

دسر زعفرانی ساده, دستور پخت دسر زعفرانی, دسر زعفرانی

طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته

 

طرز تهیه دسر زعفرانی با نشاسته 

نشاسته و آب را در قابلمه ای مخلوط نموده و هم بزنید تا نشاسته کاملا حل شود. 

شیر و شکر را در ظرفی دیگر مخلوط کنید و به قابلمه اضافه کنید. 

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید که نشاسته ته نگیرد. 

هنگامی که شروع به جوشیدن کرد، کره ، وانیل و گلاب را اضافه کنید و هر از گاهی به هم زدن ادامه دهید تا غلیظ شود. 

حدود 1 ساعت طول میکشد تا دسر شما به غلظت فرنی برسد در این مرحله میتوانید زعفران را اضافه کنید.

 

دسر زعفرانی با نشاسته, روش تهیه پودر دسر زعفرانی, روش تهیه دسر زعفرانی

دسر زعفرانی سه رنگ

 

اگر میخواهید دسر سه رنگ داشته باشید میتوانید ابتا دسر ساده درست کنید و بخشی از آن را با پودر کاکائو قهوه ای کنید و داخل جام ها بریزید و سپس دسر زعفرانی را روی آن ها پر کنید. 

 

دسر رعفرانی با نشاسته به سرعت میبندد پس باید بعد از خاموش کردن حرارت به ظرف های مورد نظر منتقل کنید و رویشان را با پودر پسته و گل سرخ تزئین کنید.

 

برای این که این دسر زعفرانی بدون خامه را به صورت قالبی درست کنید میتوانید کف قالب سیلیکونی را چرب کرده و دسر زعفرانی بدون خامه را داخلش بریزید در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

 

برای درست کردن دسر زعفرانی ساده برشی میتوانید کف یک ظرف مستطیل یا مربع را چرب کرده و دسر زعفرانی ساده را داخل ظرف بریزید و در یخچال بگذارید سرد شود و قبل از سرو به صورت مربع یا لوز برش بزنید. 

 

هر چه زمان استراحت این دسر در یخچال بیشتر شود ، سفت تر خواهد شد. 

  

دسر زعفرانی با ژلاتین یا پاناکوتای زعفرانی

مواد لازم دسر زعفرانی با ژلاتین یا پاناکوتای زعفرانی

 

 شیر ٣ لیوان
شکریک لیوان
زعفران دم کرده٣ قاشق غذاخورى
 پودر ژلاتین2 - 3 قاشق غذاخوری
خامه ۱۵۰ گرم
 آب سردنصف پیمانه
 گلاب و وانیل به میزان لازم

 

طرز تهیه دسر زعفرانی با ژلاتین, دسر زعفرانی سه رنگ, پاناکوتای زعفرانی

طرز تهیه دسر زعفرانی با ژلاتین

 

طرز تهیه دسر زعفرانی با ژلاتین یا پاناکوتای زعفرانی

تمام مواد را از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسند.

پودر ژلاتین را روی نصف پیمانه آب بریزید و صبر کنید نم بکشد سپس روی بخار آب قرار دهید و به روش بن ماری، ژلاتین را در آب حل کنید تا کاملا محلول شما شفاف شود. 

شیر ، شکر و زعفران را در قابلمه روی حرارت بگذارید تا شکر حل شود ، وقتی شیر به جوش آمد، گلاب و وانیل را اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید.

ژلاتین حل شده را به قابلمه اضافه کرده و مخلوط نمایید و صبر کنید خنک شود.

خامه را با چنگال هم بزنید تا یکدست شود و به مواد دسر اضافه کرده مخلوط نمایید و داخل قالب ریخته به مدت حداقل 8 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

 

گردآوری : بخش آشپزی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋