بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

رمز و راز یک سوپ خوشمزه و فوری!



 طرزتهیه سوپ فوری,طرز تهیه سوپ جو با عصاره مرغ

راز یک سوپ خوشمزه در چیست

 

یک سوپ خوشمزه و مقوی همیشه می تواند در سفره ی ما برای خودش جایی داشته باشد. چه در مهمانی ها و مجالس مان، یا در سفره های خودمانی و میان وعده های روزانه!

سوپ، به خوراک مایع و گرمی گفته‌ می شود، که از مواد غذایی مختلف مانند آب، سبزیجات، گوشت سفید، گوشت قرمز، روغن، ادویه، نمک و دیگر افزودنی ها تهیه می شود. 

 

معمولا انواع سوپ ها به عنوان پیش غذا، برای بازشدن اشتهای افراد سرو می شوند و به طور کلی به دو نوع کلی؛ سوپ های رقیق و سوپ های غلیظ تقسیم می شوند. 

 

سوپ ها تنوع بسیار زیادی دارند و برخی از انواع سوپ های غلیظ را نه تنها به عنوان پیش غذا، که به عنوان یک وعده غذای کامل به خصوص در شب های زمستان میل می کنند.

 

سوپ به خاطر خواص بسیار زیاد و کالری کمی که دارد لازم است در سبد غذایی همه ما وجود داشته باشد! برای همین است که بسیاری از ما در طول هفته این خوراکی مفید را طبخ می کنیم و یا در مهمانی هایمان برای نشان دادن هنر آشپزی مان سوپ را در کنار دیگر غذاها سرو می کنیم.

 

طرز تهیه سوپ با عصاره مرغ,راز یک سوپ خوشمزه در چیست

طرز تهیه سوپ با عصاره مرغ

 

راز یک سوپ خوشمزه در چیست؟

یکی از رازهای خوشمزه شدن سوپ ها استفاده از عصاره های مرغ و گوشت در آن ها است. دقت کنید ابتدا عصاره را اضافه کنید و بعد نمک آن را بچشید.

 

سوپ های متنوعی با عصاره مرغ یا گوشت تهیه می شوند در ادامه شما را با روش پخت سوپ جو با عصاره مرغ آشنا می کنیم.

 

سوپ جو با عصاره مرغ

مواد لازم برای سوپ جو با عصاره مرغ :

جو پوست کنده 1 لیوان
هویج بزرگ 1 عدد
عصاره مرغ 1 عدد
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری 
پیاز1 عدد 
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
کرفس + جعفریبه مقدار لازم 

 

طرز تهیه سوپ با عصاره مرغ:

جو را می توانید چند ساعت خیس کنید. جو را بگذارید بپزد. وقتی نیم پز شد هویج را نگینی خرد کنید و به آن اضافه کنید.

 

پیاز را خرد کرده سرخ کنید، به آن زردچوبه و رب اضافه کنید کمی که سرخ شد به سوپ تان اضافه کنید. عصاره مرغ و کرفس خرد شده را به سوپ خود اضافه کنید و نیم ساعت بگذارید سوپ تان جا بیفتد.

 

طرز تهیه سوپ فوری,مواد لازم برای پخت انواع سوپ

طرزتهیه سوپ فوری

 

طرزتهیه سوپ فوری:

مواد لازم برای سوپ فوری :

 سینه مرغ1 عدد 
رب گوجه 2 قاشق غذاخوری 
 پیاز1 عدد 
 نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

 

طرز تهیه سوپ فوری:

برای پخت سوپ فوری از آب مرغ یا عصاره ی مرغ استفاده کنید اگر زمان برای پخت مرغ دارید مرغ بپزید. (برای پخت سریع مرغ آن را به تکه های کوچک تقسیم کنید) مرغ را با یک عدد پیاز نگینی بپزید و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید.

 

زمانی که مرغ ها پختند رب گوجه را به آن اضافه کنید بعد از چند جوش ورمیشل را اضافه کنید و اجازه بدهید تا رشته های سوپ بپزند. دقت داشته باشید بعد از سرد شدن سوپ غلیظ تر می شود. رشته زیاد باعث بدمزگی این سوپ فوری می شود.

 

گردآوری: بخش آشپزی

 

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋