بیتوته😎😍

بیتوته😎😍

مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی
توسط ۹۵ نفر دنبال می شود
 ۵ نفر را دنبال می کند

طرز تهیه غذاهای فانتزی و ساده برای مهمانی



طرز تهیه غذاهای فانتزی با فر, طرز تهیه غذاهای فانتزی با گوشت, طرز تهیه غذاهای فانتزی با سیب زمینی

طرز تهیه غذاهای فانتزی

 

طرز تهیه غذاهای فانتزی برای مهمانی

غذاهای فانتزی میتوانند رنگ و بوی تازه ای به سفره هایتان بدهند و باعث تنوع بیشتر وعده های غذایی و مهمانی های شما شوند.

اگر از پخت غذاهای تکراری همیشگی خسته شده اید و میخواهید سفره ای زیباتر بچینید بهترین پیشنهاد برای شما پخت غذاهای فانتزی است که زیبایی سفره شما را دو چندان میکنند. در ادامه مقاله طرز تهیه چند مدل غذای فانتزی را به شما آموزش میدهیم.

 

1- نان آفتابگردان اسفناج

مواد لازم نان آفتابگردان اسفناج 

اسفناج800 گرم
خمیر مایه25 گرم
شکرمقداری
آرد سه صفر500 گرم
کره4 قاشق غذاخوری
آببه مقدار لازم
تخم مرغ2 عدد
پنیر ریکوتا400 گرم
 پنیر پارمزان100 گرم
آرد سوخاری2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
 جوز هندیمقداری 
روغن مایعبه مقدار کافی
زرده تخم مرغ1 عدد 
کنجدبه مقدار کافی

 

طرز تهیه نان آفتابگردان اسفناج

اسفناج را تمیز کرده، ساقه های ضخیمش را جدا کرده بشویید و آبکش کنید تا آبش برود. 

برای تهیه خمیر ، مایه خمیر را با کمی شکر مخلوط نموده و چند قاشق آب گرم به آن اضافه نموده مخلوط کنید و رویش را پوشانده به مدت 15 دقیقه در جایی گرم قرار دهید تا عمل آمده و کف کند.

آرد را دو بار الک کنید و وسطش را گود کنید، مایه خمیر و 4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده و سرد را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید.

 

آب را کم کم به خمیر اضافه کنید تا جایی که خمیر جمع شده و به دست نچسبد.

خمیر را گلوله کرده داخل ظرف بگذرید و روی ظرف را با سلفون بپوشانید و حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت در محلی گرم قرار دهید تا استراحت کند و حجمش 2 برابر شود. 

برای تهیه مواد میانی نان آفتابگردان برگ های اسفناج را در بلندر خرد کنید .

تخم مرغ را در کاسه ای بزرگ هم بزنید تا یکدست شود، پنیر ریکوتا و پنیر پارمزان رنده شده ، آرد سوخاری ، نمک و ادویه ها را به مواد افزوده مخلوط نمایید.

 

در آخر اسفناج های خرد شده را به مواد بیفزایید و با هم مخلوط نمایید. 

خمیر که ور آمده را کمی ورز دهید تا هوایش خارج شود و خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. 

سطح میز کار را آردپاشی کنید و با وردنه خمیر را پهن کنید. 

کف سینی فر کاغذ روغنی انداخته و با فرچه رویش را چرب کنید. 

 

خمیر را داخل سینی بگذارید. وسط خمیر را با یک کاسه مشخص کنید . دو تا 3 قاشق از مواد را وسط قرار دهید و بقیه مواد را به شکل حلقه و با فاصله از اطراف ، دور خمیر بریزید. 

نیمه دیگر خمیر را بزگتر از قبلی باز کرده و به آرامی روی مواد درون سینی قرار دهید و کاسه را روی وسط خمیر قرار دهید تا خمیر به حالت مواد میانی فرم بگیرد. 

 

طرز تهیه غذاهای فانتزی با سیب زمینی, طرز تهیه غذاهای فانتزی برای مهمانی, طرز تهیه غذاهای فانتزی بدون فر

طرز تهیه غذای فانتزی نان آفتابگردان اسفناج

 

دور تا دور خمیر را با چنگال یا انگشت به هم بچسبانید.  دور قسمت میانی خمیر را هم با فشار انگشت به هم بچسبانید.

مطابق تصویر از سمت کاسه به محیط دایره ، خمیر با به چهار قسمت تقسیم کنید و هر چهار قسمت را دوباره به اندازه مساوی برش بزنید. در انتها میتوانید خمیر را به 16 – 20 قسمت مساوی به تقسیم نمایید.

 

طرز تهیه غذاهای فانتزی بدون فر, طرز تهیه غذاهای فانتزی, غذاهای فانتزی

طرز تهیه غذای فانتزی نان آفتابگردان اسفناج

 

در این مرحله در صورت تمایل میتوانید روی خمیر را سفیده تخم مرغ بکشید. 

با دست هر کدام از تکه های نان را بگیرید و بچرخانید به طوری که قسمت برش خورده در بالا قرار بگیرد. 

کاسه را از مرکز بردارید و یک عدد سفیده تخم مرغ که هم زده اید را با فرچه روی خمیر بکشید.

 

روی قسمت میانی را میتوانید با کنجد ، سیاه دانه یا تخم خرفه تزئین کنید. 

نان آفتابگردان را به مدت 25 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم شده قرار دید تا بپزد و طلایی شود.

برای ترکیب مواد میانی میتوانید از انواع سبزیجات استفاده کنید.

 

2- نان گل سوسیس

مواد لازم نان گل سوسیس

آرد سفید۳ پیمانه
کره۱۰۰ گرم 
سوسیس۱۰ عدد
ماست۱ پیمانه
بکینگ پودر۲ قاشق مربا خوری
  نمکنصف قاشق چای خوری
شکر۲ قاشق مربا خوری
زرده تخم مرغ۱ عدد
 کنجدبه مقدار لازم

 

طرز تهیه غذاهای فانتزی بدون فر, طرز تهیه غذاهای فانتزی, غذاهای فانتزی

طرز تهیه غذای فانتزی نان گل سوسیس

 

طرز تهیه نان گل سوسیس

کره را روی حرارت ذوب کنید و سپس ماست را به آن افزوده مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید. 

آرد ، بکینگ پودر ، نمک و شکر را با هم مخلوط نموده دو بار الک کنید.

مواد خشک را در 3 مرحله به مخلوط ماست و کره اضافه کرده و هر بار هم بزنید یکدست شود. 

 

روی خمیر را پوشانده و در محلی گرم نیم ساعت استراحت بدهید تا عمل بیاد.

روی تخته کار کمی آرد بپاشید و حدود 1 دقیقه خمیر را ورز دهید و به 10 قسمت مساوی تقسیم کنید. 

یک تکه از خمیر را بردارید و به شکل مستطیل و کمی بلند تر از طول سوسیس و به عرض 3 برابر سوسیس پهن کنید. 

سوسیس را روی خمیر قرار داده و همزمان با فشار دست رول کنید تا خمیر خوب به سوسیس بچسبد.

 

سوسیس را با فاصله 1 سانتی متری برش بزنید ولی مراقب باشید برش شما تا انتهای خمیر نرود و فقط سوسیس ها برش بخورند. 

کف سینی را کاغذ روغنی پهن کرده با فرچه چرب کنید.

 

رول سوسیس را در سینی قرار داده و دو طرف سوسیس را به سمت هم به شکل دایره ای قرار دهید و هر کدام از برش ها را به سمت بالا بچرخانید.

یک عدد زرده تخم مرغ را هم زده کمی کنجد داخلش بریزید و با فرچه روی نان ها بکشید. 

نان گل سوسیس را به مدت نیم ساعت در فر که با دمای 200 درجه گرم شده است قرار دهید تا بپزد.

 

3- بریوش سیب زمینی و پنیر

مواد لازم بریوش سیب زمینی و پنیر

سیب زمینی800 گرم 
تخم مرغ4 عدد
پنیر پارمزان100 گرم
نمک و فلفلبه مقدار لازم
کره50 گرم
زیتون سیاهبه مقدار لازم

 

غذاهای فانتزی و ساده برای مهمانی, غذاهای فانتزی و جدید, آموزش تهیه غذاهای فانتزی

طرز تهیه غذای فانتزی بریوش سیب زمینی و پنیر

 

طرز تهیه بریوش سیب زمینی و پنیر

سیب زمین ها را شسته و با پوست آب پز کنید. 

سیب زمینی های پخته را آبکش کنید و کنار بگذارید خنک شوند سپس پوستشان را بگیرید.

سیب زمینی ها را با گوشت کوب ، چنگال یا رنده ، پوره کنید.

زرده و سفیده تخم مرغ ها را جدا کنید.

زرده ها را با پوره سیب زمینی مخلوط نمایید. 

پنیر پارمزان رنده شده را با پوره مخلوط کنید. کره ذوب شده سرد ، نمک و فلفل را به مواد افزوده هم بزنید یکدست شود.

 

قالب های مورد نظر را چرب کنید و از مایه بریوش به اندازه نارنگی بردارید و گرد کنید.

در صورت تمایل میتونید وسط بریوش ها یک تکه پنیر و چند تکه ژامبون قرار دهید. 

گلوله بریوش را داخل قالب گذاشته و یک عدد زیتون سیاه وسط هر کدام بگذارید. 

میتوانید کف سینی فر را کاغذ روغنی بیندازید و گلوله های بریوش را با فاصله از هم در سینی بچینید.

سفیده تخم مرغ را با چنگال هم بزنید یکدست شود و با فرچه روی بریوش ها بکشید. 

بریوش را به مدت 15 – 30دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا بپزد.

  

طرز تهیه غذاهای فانتزی با فر, طرز تهیه غذاهای فانتزی با گوشت, طرز تهیه غذاهای فانتزی با سیب زمینی

طرز تهیه غذای فانتزی حلقه گوشت چرخ کرده

 

طرز تهیه حلقه کیک گوشت چرخ کرده 

برای تهیه این حلقه گوشت میتونید خمیر را با دستور گل آفتابگردان آماده کنید. و به شکل مثلث برش بزنید و مانند تصویر به حالت خورشیدی روی سینی فری که با کاغذ روغنی پوشانده اید بچینید.

 

مواد داخل رولت را به سلیقه خودتان با گوشت آماده کنید و از حرارت که افتاد با پنیر پیتزا مخلوط نموده و روی دایره داخلی خمیرها به صورت حلقه ای مانند تصویر قرار دهید. گوشه بیرونی مثلث را روی مواد لول کرده و داخل حلقه آورده به زیر خمیر بچسبانید.

میتوانید روی رول کیک سفیده تخم مرغ بکشید و به مدت 35 – 40 دقیقه در فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا بپزد و طلایی شود.

 

طرز تهیه غذاهای فانتزی بدون فر, طرز تهیه غذاهای فانتزی, غذاهای فانتزی

طرز تهیه غذای فانتزی کیک پاستا

 

4- طرز تهیه کیک پاستا

پاستا لوله ای درشت را مطابق دستور پشت بسته بپزید و آبکش کنید. 

سس ماکارونی دلخواهتان را آماده کنید ، بهتر است کمی سس رقیق باشد.

یک قالب کمربندی را چرب کنید و پاستاها را به حالت ایستاده بچینید تا تمام قالب پر شود. 

کمی پنیر پیتزا یا پنیرپارمزان رنده شده را با سس مخلوط نموده و روی پاستاها بریزید و کاملا به خوردشان بدهید. 

 

روی سس را با پنیر پیتزا پر کنید.

قالب را به مدت 40 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شده بگذارید تا پنیر ذوب شده و رویش طلایی شود.

حدود 10 دقیقه قالب را کناری بگذارید تا از حرارت بیوفتد و سپس کمربند قالب را باز کرده و کیک پاستا را به ظرف دلخواهتان منتقل کنید. 

 

5- چیکن کیف

مواد لازم چیکن کیف

مواد لازم برای ۳ نفر

  

سینه ی مرغ ۳ عدد
تخم مرغ۱ عدد
آب لیمو ترش تازه۱ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری۲ پیمانه
کره نرم شده۷۰ گرم
سیر۴ حبه 
جعفری۲ قاشق غذاخوری خرد شده
 ترخون خرد شده و پیازچه خرد شده یا شویدهر کدام ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

 

طرز تهیه غذاهای فانتزی بدون فر, طرز تهیه غذاهای فانتزی, غذاهای فانتزی

طرز تهیه غذای فانتزی چیکن کیف

 

طرز تهیه چیکن کیف

کره نرم شده را با نمک ، فلفل ، سیر رنده شده ، آبلیمو و سبزیجات خرد شده مخلوط کنید تا یکدست شود.

یک پلاستیک فریزر را روی میز کار قرار دهید و مخلوط کره را وسط آن گذاشته و با کمک خود کیسه کره را به فرم لوله ای شکل دهید.

کیسه فریزر را دور کره لول شده بپیچید و به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید.

 

سینه مرغ را برش زده باز کنید و با بیفتک کوب بین دو لایه پلاستیک  بکوبید تا ضخامتش حدود نیم سانت شود. مراقب باشید گوشت پاره نشود.

اگر میخواهید ورقه های نازک تری از سینه مرغ داشته باشید میتوانید سینه مرغ را از وسط نصف کرده و هر نیمه را به صورت افقی برش بزنید تا باریکتر شود.

 

غذاهای فانتزی, غذاهای فانتزی و ساده برای مهمانی, غذاهای فانتزی و جدید

طرز تهیه غذای فانتزی چیکن کیفت

 

کره فریز شده را به سه قسمت مساوی برش بزنید. 

هر کره را وسط یکی از سینه های مرغ قرار داده و از هر دو طرف گوشت را روی کره بیاورید تا کاملا رویش پوشانده شود. 

سینه مرغ رول شده را در صورت تمایل با پلاستیک محکم به هم بپیچید و نیم ساعت دیگر در فریزر قرار دهید.

با خلال دندان سینه مرغ را به هم محکم کنید.

تخم مرغ ها را هم بزنید و سینه مرغ را ابتدا داخل تخم مرغ و سپس آرد سوخاری بزنید. 

 

طرز تهیه غذاهای فانتزی بدون فر, طرز تهیه غذاهای فانتزی, غذاهای فانتزی

طرز تهیه غذای فانتزی چیکن کیف

 

مرغ ها را به طوری که درزشان رو به بالا باشد در روغن روی حرارت ملایم سرخ کنید سپس برگردانده و سمت دیگر را هم سرخ نمایید. 

میتوانید به جای سرخ کردن مرغ ها را در سینی فر قرار داده و به مدت 30 دقیقه در فری که از قبل با دمای 200 درجه گرم شده بگذارید تا بپزد و طلایی شود. 

 

6- راتا مرغ

مواد لازم راتا مرغ

فیله مرغدویست گرم
شوید تازه صد گرم
برگ بو به مقدار دلخواه
نان تستیک بسته
نمک، فلفل قرمز، زردچوبه، ادویهبه مقدار دلخواه
پنیر خامه‌ایسه قاشق سرپر
سس مایونزیک قاشق غذاخوری
گوجه متوسطیک عدد برای تزیین

 

طرز تهیه غذاهای فانتزی با سیب زمینی, طرز تهیه غذاهای فانتزی برای مهمانی, طرز تهیه غذاهای فانتزی بدون فر

طرز تهیه غذای فانتزی راتا مرغ

 

طرز تهیه راتا مرغ

این فینگر فود خوشمزه و فانتزی که به نام راتا مرغ یا کاناپه مرغ شناخته میشود را میتوانید به دلخواه خود تزئینات متفاوتی انجام داده و طرح های متنوعی برای سینی فینگر فود خود آماده کنید.

مرغ را به همراه نمک ، ادویه و برگ بو با کمی آب روی حرارت ملایم بپزید. از هر بخش مرغ که در دسترس داشته باشید میتوانید استفاده کنید. اگر از فیله مرغ استفاده میکنید نیازی به افرودن آب نیست.

 

مقداری از شویدها را برای تزئین کنار بگذارید و بقیه شوید را خرد کنید.

فیله مرغ که خنک شده را در میکسر پوره کنید. 

شوید و سس مایونز را با مرغ مخلوط نمایید تا یکدست شود. 

پنیر خامه ای را کم کم اضافه کنید و مخلوط نمایید. ممکن است نیازی به افزودن همه آن نباشد. خمیر شما باید کاملا سفت باشد وگرنه از قالب خارج نخواهد شد. 

در صورت نیاز مقداری نمک به راتا اضافه کنید. 

 

مواد آماده شده را 15 دقیقه در یخچال بگذارید تا سرد شود و مواد به هم مزه بدهند. 

نان تست را با یک کاتر گرد کوچک برش بزنید. 

روی سطح کار پلاستیک بیندازید و قالب را روی میز گذاشته با قاشق داخلش را از مواد راتا مرغ پر کنید. 

یک نان قالب زده را روی سطح راتای درون قالب قرار دهید و با دست فشار دهید تا راتا به همراه نان از سمت دیگر قالب خارج شود. 

دور راتا را شوید بزنید و رویش را با دو تکه گوجه تزئین کنید. 

 

7- چیکن پاکت

مواد لازم چیکن پاکت

سینه مرغ پخته شده۱ عدد
نان تست۱ بسته
جعفری خرد شده۴ قاشق غداخوری
سس مایونز۲ الی ۳ قاشق سر پر
تخم مرغ۲ عدد
شیر۳ قاشق غذاخوری
پودر سوخاری یا پانکوبه مقدار لازم
خیارشور، ذرت، نمک و فلفل سیاهبه مقدار لازم

 

غذاهای فانتزی و جدید, آموزش تهیه غذاهای فانتزی, طرز تهیه غذاهای فانتزی ساده

طرز تهیه غذای فانتزی چیکن پاکت

 

طرز تهیه چیکن پاکت

برای تهیه مواد میانی سینه مرغ را با پیاز ، نمک و فلفل سیاه و کمی آب بپزید و کناری بگذارید خنک شود و سپس خرد یا ریش ریش کنید.

خیار شور خرد شده ، جعفری ساطوری شده ، ذرت ، نمک و فلفل سیاه و ادویه های دلخواهتان را مخلوط کنید. 

مرغ را به مواد اضافه کرده و سس مایونز را به آن ها افزوده مخلوط کنید.

 

دور نان های تست را ببرید و با وردنه روی نان ها بکشید تا قطرشان کم شده و پهن شوند سپس با یک کاتر گرد بزرگ نان ها را قالب بزنید. 

تخم مرغ ها را هم بزنید تا روان و یکدست شود. شیر و کمی فلفل سیاه اضافه کرده مخلوط نمیاید.

برش های نان را داخل مخلوط تخم مرغ خیس کنید و سپس در پودر سوخاری پانکو بغلتانید. 

داخل تابه ای گود روغن ریخته و هر دو طرف نان ها را با حرارت متوسط سرخ کنید. 

 

نانها بعد سرخ شدن کاملا پف کرده و وسطشان خالی میشود.  نان ها را روی کاغذ حوله ای قرار دهید تا روغن اضافه اش کشیده شود.

نان ها را از وسط برش زده و داخلش را با سالاد مرغ پر کنید.

به جای مرغ میتوانید از ژامبون هم استفاده کنید.  

میتوانید از سالاد الویه یا مایه ماکارونی برای داخل نان ها استفاده نمایید. 

 

گردآوری : بخش آشپزی

 

بیتوته😎😍
بیتوته😎😍 مجله اینترنتی بیتوته🥳 اخبار روز، ورزشی، سبک زندگی، چهره ها، گردشگری، آشپزی، سلامت، دکوراسیون، فرهنگ و هنر، موفقیت، دانش و فناوری و سرگرمی

شاید خوشتان بیاید

پاسخ ها

نظر خود را درباره این پست بنویسید
منتظر اولین کامنت هستیم!
آیدت: فروش فایل، مقاله نویسی در آیدت، فایل‌های خود را به فروش بگذارید و یا مقالات‌تان را منتشر کنید👋