طرز تهیه مربای نارگیل
روش تهیه مربای نارگیل
مربای نارگیل طعم و عطری متفاوت دارد و طبع گرم آن برای تقویت انرژی و سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.
عطر و طعم مربای نارگیل بی نظیر است. نارگیل سرشار از فیبر است و طعم بسیار گرمی دارد. برای تقویت سیستم گوارش سیستم ایمنی بدن مفید است و کلسترول خون را بهبود میدهد و باعث طراوت و زیبایی پوست میشود.
به طور متوسط 400 گرم نارگیل تقریبا تمام ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن در یک روز را تامین میکند.100 گرم نارگیل حاوی 350 گرم کالری است.
مربای نارگیل تازه
مواد لازم مربا نارگیل تازه
نارگیل تازه رنده شده | 250 گرم |
شیر نارگیل | نصف پیمانه معادل 125 میلی لیتر |
شکر سفید | 300 گرم |
طرز تهیه مربا نارگیل تازه
• یک عدد نارگیل کامل برای این دستور تهیه کافی است و مقداری هم برای میان وعده های بعدیتان اضافه خواهد آمد.
• بعد از شستن و جدا کردن موی نارگیل ، چشم های نارگیل را پیدا کرده با میخ سوراخ کرده و شیر نارگیل را داخل کاسه ای بریزید.
مراحل تهیه مربا نارگیل تازه
• با کمک چکش دور تا دور نارگیل را به صورت افقی ضربه بزنید تا نصف شود سپس آن را به تکه های کوچک تر تقسیم کنید.
• با کمک یک کارد استیل کره خوری پوسته چوبی نارگیل را از گوشت آن جدا کنید.
• حالا فقط یک لایه نازک قهوه ای به گوشت نارگیل چسبیده که به راحتی میتوانید با کمک پوست کن سبزیجات این پوست قهوه ای را از گوشت سفید نارگیل تازه جدا کنید.
• نارگیل ها را بشویید تا هر گونه کثیفی یا پوست اضافه از آن ها جدا شده کاملا تمیز شوند سپس کناری بگذارید آبشان برود.
• نارگیل ها را با رنده درشت ، رنده کنید.
• نارگیل رنده شده ، شکر و شیرنارگیل را مخلوط کرده روی حرارت متوسط بگذارید و حرارت دهید و اجازه دهید 10 – 15 دقیقه بجوشد و نارگیل ها شفاف شوند و شربت به غلظت لازم برسد.
تهیه مربا نارگیل تازه
مربای پودر نارگیل
مواد لازم مربای پودر نارگیل
پودر نارگیل | 500 گرم |
شکر | 1000 گرم |
آب | نیم لیتر |
آبلیمو | 2 قاشق غذاخوری یا جوهر لیمو نیم گرم |
طرز تهیه مربای نارگیل
طرز تهیه مربای پودر نارگیل
• برای تهیه مربا بهتر است از قابلمه لعابی یا پیرکس استفاده کنید.
• شکر و آب درون قابلمه ای متوسط ریخته و روی شعله با متوسط قرار دهید صبرکنید به جوش آمده و شکر حل شود.
• پودر نارگیل را اضافه کنید و منتظر بمانید تا مربا به قوام کافی برسد.
• آبلیمو یا جوهر لیمو را اضافه کنید تا مانع از شکرک زدن مربا شود و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید و اجازه دهید سرد شود.
نکات لازم برای تهیه مربای نارگیل
برای تست قوام آمدن شربت چند قطره از آنرا درون نعلبکی ریخته و فوت کنید تا سرد شود با انگشت اشاره مقداری از شربت را برداشته و انگشت شصت را به آن بچسبانید. اگر هنگامی که دو انگشت را به آرامی از هم جدا میکنید ، شربت بین دو انگشت کش بیاید یعنی به قوام لازم برای مربا رسیده است.
گردآوری : بخش آشپزی و تغذیه
پاسخ ها