محلول فی ریمووال
پاک کردن تاتو با روش فی ریمووال
تکنیک فی ریمووال برای پاک کردن تتو از تمام قسمت های بدن کاربرد دارد البته به دلیل حساسیت چهره بیشتر برای پاک کردن تاتوهای صورت استفاده میشود. از جمله فی ریمووال ابرو، فی ریمووال خط چشم و فی ریمووال خط لب.
تکنیک فی ریمووال چیست؟
تکنیک فی ریمووال (به انگلیسی : phiremoval) اولین تکنیک شرکت اروپایی فی phi برای پاک کردن تتوهای قدیمی است. در روش فی ریمووال میتوان تتوهای قدیمی در تمام رنگ ها و حتی تتوهای بدن را پاک کرد. از این ریموور برای پاک کردن تتو خط لب هم میتوان استفاده کرد بدون این که باعث ایجاد آسیب به پوست لب شود.
محلول های فی ریمووال حاوی اسیدهای میوه است که به راحتی بین لایه های پوستی نفوذ کرده و حین حرکت پیگمنت های رنگ را شکسته و رنگ را به سطح پوست می آورد.
در روش فی ریمووال عمق تتو تاثیری روی بیرون کشیدن رنگ بیشتری به سطح پوست ندارد چون مولکولهای ریز این محلول ها درون پوست نفوذ کرده و رنگ را به همراه خود به سطح می آورند.
در تکنیک فی ریمووال برای پاک کردن تتو از سه محلول آنزیم، لایت و نوترالایز استفاده میشود. یک محلول با دوز پایین تر از لایت هم داریم که به نام لایت اس شناخته میشود که قدرت روشن کنندگی کمتری دارد.
فی ریمووال لب
کاربرد محلول های استفاده شده در فی ریمووال
نوترالایزر : این محلول خنثی کننده حالت اسیدی مواد است و تمام واکنش های اسیدی پوست را بلاک میکند تا از ایجاد آسیبهای جدی پوستی جلوگیری کند.
لایت : این محلول لایه بردار با 15 درصد اسید گلیکولیک ، نوعی اسید میوه است که برای لایه برداری سلول های مرده و احیای سلول های پوستی ساخته شده است و خاصیت کلاژن سازی دارد که برای نواحی حساس صورت به خصوص فی ریمووال خط لب و فی ریموال خط چشم مناسب است. لایت باعث کاهش لکه های پوستی، زخم ها، خطوط ریز، چین و چروک و سایر نواقص پوستی شده و پوست را کمی صاف میکند.
لایت هوشمند بوده و فقط قسمتهایی از پوست که مشکل دارد را هدف قرار میدهد. این محلول حاوی آب ، اسیدگلایکولیک ، فروکتوز ، پنتیلن گلیکول، تریتانولامین ، اوره ، اسید سیتریک ، هیدروکسید سدیم، ملتوزه ، سدیم پی سی آ ، کلرید سدیم، لاکتیوم سدیم ، ترازئول ، آلبومین و یک سری مواد ترکیبی دیگر برای حل کردن پیگمنت های تتو است.
لایت اس : لایه بردار با 10 درصد اسید گلیکولیک است که دقیقا مشابه لایت ولی سبک تر عمل میکند.
آنزیم فی ریمووال : آنزیم باعث گردش خون بهتر شده و در نتیجه به احیای سریعتر پوست کمک کرده و رنگ را بالا می آورد.
این آنزیم مخصوص تتوهای قرمز رنگ است و حتی رنگ های بژی که به دلیل غیرحرفه ای بودن تتو کار در انتهای دم ابرو ایجاد میشود با این آنزیم کاملا از بین خواهد رفت.
این آنزیم حاوی اسیدهای میوه از جمله انگور، چغندر قند و غیره است که وارد عمق پوست شده و رنگ را از داخل پوست به بیرون هدایت میکند. همزمان باعث تحریک کلاژن سازی پوست میشود که روند ترمیم پوست را سرعت بخشیده و در نتیجه آسیب های ایجاد شده در پوست به سرعت ترمیم میشوند.
فی ریمووال ابرو
روش پاک کردن تاتو با فی ریمووال
ابزاری که برای پاک کردن تتو در فی ریمووال استفاده میشود دقیقا همان ابزاری است که در تتو و میکروپیگمنتیشن استفاده میشود. با استفاده از ابزار مخصوص میکروپیگمنتیشن ، محلول های فی ریمووال وارد محل مورد نظر برای پاک کردن تتو از روی پوست میشود که بلافاصله فرایند پاک کردن و کم رنگ شدن تتو آغاز میشود . پس از چند روز فرایند پوسته ریزی شروع شده و جوهر بیشتری از زیر پوست خارج میشود.
معمولا جایی که غلظت رنگ تتو بیشتر باشد احتمال ایجاد زخم بیشتری وجود دارد.
از آنجایی که ابزار پاک کننده تتو فقط با سطح پوست و لایه اپیدرم کار دارد در نتیجه هیچ آسیبی به فولیکول های مو ابرو و مژه نمیرسد چون ریشه مو در سطح دوم پوست و زیر لایه اپیدرم است.
تفاوت لیزر و فی ریمووال برای پاک کردن تتو
لیزر رنگدانه ها را به داخل پوست هدایت میکند و در نهایت رنگدانه های تتو وارد خون میشوند. از آنجایی که رنگدانه های قرمز حاوی سرب هستند این روش برای سلامتی مضر است ولی آنزیم فی ریمووال به صورت برعکس رنگ ها را به بیرون پوست هدایت میکند.
فی ریمووال خط چشم
مراقبت های لازم بعد از فی ریمووال
• پس از انجام فی ریمووال پوست موقتا قرمز میشود به همراه مقداری تورم که بسته به زمانیکه صرف پاکسازی و میزان تکرار پالس ها متفاوت است.
• بعد از پاک کردن تتو تا زمانی که زخم روی پوست قرار دارد باید محل زخم خشک نگه داشته شود. حتی از تعریق یا در معرض بخار قرار گرفتن اجتناب کنید که باکتری ای وارد زخم باز پوست نشود.
• بعد از 48 ساعت باید از پماد انتی اسکار روی محل تتو استفاده شود.
• آرایش، سولار، استخرو آفتاب گرفتن ممنوع است. بعد از ریزش زخم می توانید در مواردی که در معرض آفتاب قرار گرفتید از ضد آفتاب با spf 30 یا ۵۰ استفاده کنند.
• مصرف آنتی بیوتیک تا چند روز بعد از انجام کار سبب بهبود سریعتر زخم و کاهش ورم میشود.
• در روند بهبود و پوسته ریزی مقداری خارش را احساس خواهید کرد که بهتر است به هیچ عنوان به آن دست نزده و نخارانید.
• از بین بردن رنگ تتو در یک جلسه امکان پذیر نیست و بسته به عمق و رنگ تتو ، سالهایی که از انجام تتو گذشته ، جلسات تا ایجاد نتیجه دلخواه باید ادامه داشته باشد ولی حتما تغییرات کاملا قابل مشاهده خواهند بود.
• اگر فقط لایه اپیدرم پوست حاوی رنگ تتو باشد معمولا هیچ علامت و زخمی بعد از فی ریمووال باقی نمیماند زیرا سلول های پایه اپیدرم قادر به بازسازی کامل خود هستند.
• روند بهبود طبیعی پوست ۴ هفته است البته ممکن است بعد از ۲ هفته پوست ظاهری نرمال داشته باشد ولی این بهبودی فقط سطحی است حتماً ۴ تا ۶ هفته بسته به نوع پوست باید مکث کنیم تا لایه های زیرین پوست هم ترمیم شوند البته روند بهبود در پوست جوان سریعتر از پوست مسن می باشد. اگر زود تر از موعد خوب شدن کامل پوست جلسه ریمو بعدی انجام شود باعث ایجاد زخم و اسکار در ناحیه تاتو می شویم.
فی ریمووال ابرو
موارد منع استفاده از فی ریمووال
دقیقاً مثل قوانین میکروپیگمنتیشن و میکروبلیدینگ می باشد و موارد منع موقت آن عیناً مثل آرایش دائم می باشد.
موارد منع فی ریمووال عبارتند از :
- زن باردار و شیرده
- افرادی که رقیق کننده خون مثل مارکارین و …. استفاده میکنند
- افراد مبتلا به هموفیلی چون فاکتور انعقاد خون ندارند
- افرادی که هپارین مصرف میکنند
- افرادی که سیستم امنیتی بدنشان ضعیف است
- پوست کلوئید ساز
- روی ناحیه خال و آکنه و سبوگولی، کیست اپیدرمیک
- هرگونه عفونت و زخم باز در محل ،مثلا عفونت چشمی در ریمو خط چشم یا تبخال فعال برای فی ریمووال خط لب و یا رژ لب
- همچنین مصرف قرص آسیکلویور برای جلوگیری از تبخال زدن چه قبل از کار چه بعد از کار ممنوع می باشد چون ترکیبات آن با ماده فی ریموال تداخل ایجاد می کند.
گردآوری : بخش آرایش و زیبایی
پاسخ ها